reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chodzi o zwykłą wodę?
Tak. @dżoasia mi pisała zeby podczas stymulacji duzo pic. A mi woda w ogole nie wchodzi i ogolnie jestem z tych co malo pija, bo mam nadreaktywny pecherz wiec biegam co chwile. Ale mus to mus i bede pic.

@hope322 ja mam nadzieje ze to Twoj bobas :) jako doswiadczona z zastrzykami na pękanie powiem Ci ze kiedy bralam podwojne dawki to wychodzily one po 10-12 dniach jako cien cienia cienia i to po 5 minutach. A nie jak dorodne kreski jak u Ciebie. Wiec trzymam mocno kciuki!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
Piękna kreseczka mam nadzieję że tym razem kropeczk zostanie na 9miesiecy.Bede trzymać za to kciuki modlić się i mocno wierzyć że tak na pewno będzie

Kochane to moj dzisiejszy test, jest 5dpt. Kreseczka pojawila sie szybko, przed uplywem 3 minut. Moze nie jest mocna ale jest..tak bardzo boje sie jeszcze cieszyc. Wierze, ze moj maluszek zostanie juz ze mna na zawsze.
Zobacz załącznik 828335
Wow, super, myślę, że możesz się cieszyć powoli! Naprawdę mocno Ci kibicuję i mimo, że już się tutaj nie udzielam za często to czytam Was codziennie. Krecha jak ta lala! A betę kiedy masz zrobić?

reklama
W weekend miałam ograniczony dostęp do forum dlatego @walczaca o szczescie - spełnienia wszystkich marzeń (nawet tych najmniejszych), dużo spokoju i radości. Niech każdy dzień będzie lepszy od poprzedniego a wszystkie trudy zostaną w najbliższym czasie wynagrodzone :)
Dziekuje Kochana ;-) wystarczy aby sie jedno spełniło :-)

Do góry