reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki, jakos wszystkie pisza, ze brzuch boli i zle sie czuja a ja nic. Wydaje mi sie, ze poprzednio tez nic nie czulam ale juz wszystko zaczelo mi sie mieszac.
Ja właśnie ie przy poprzednich 2 razach noc nie czułam może czasami lekkie klucie w brzuchu a teraz jest zupełnie inaczej może faktycznie za bardzo się wsluchuje. .. ale ciężko tego nie robić ;)

Ja też się boję i nie mam przeczuc niestety. Zobaczymy jak rano wstanę ale 6dpt to trochę za szybko jak dla mnie. Poczekam jeszcze...
A tak w ogóle Hope to musi się kurde kiedyś udać. Może akurat to nasz moment?
Ty tez mialas blastke? Mi w 6dpt blastki zawsze wychodzily ale jak sie boisz to nie rob, lepiej poczekac. Mam nadzieje, ze teraz na nas przyszedl czas. Mocno w to wierze, chociaz sie boje tego co bedzie..

Jak wy o tych testach zaczelyscie pisać to mnie się też udzielilo :-D ale u mnie to już wogole za wczesnie bo dziaian dopiero 3dpt. Ale dzisiaj od południa się tak źle czuje brzuch boli ale w taki dziwny sposób ... I jest mi tak nie dobrze no i dalej 37.2
U mnie za wczesnie a co dopiero u Ciebie :p Jeszcze chwile musisz cierpliwie poczekac ;)

Jak wy o tych testach zaczelyscie pisać to mnie się też udzielilo :-D ale u mnie to już wogole za wczesnie bo dziaian dopiero 3dpt. Ale dzisiaj od południa się tak źle czuje brzuch boli ale w taki dziwny sposób ... I jest mi tak nie dobrze no i dalej 37.2
Jak dziwny i nieznany Ci sposob to może to to? Moje bóle krzyża i okresowe się zmniejszyły i przeszły na piersi. Jeszce troszkę i wszystkie będziemy wiedziały...

Ty tez mialas blastke? Mi w 6dpt blastki zawsze wychodzily ale jak sie boisz to nie rob, lepiej poczekac. Mam nadzieje, ze teraz na nas przyszedl czas. Mocno w to wierze, chociaz sie boje tego co bedzie..
Tak, też blastka. Jak teraz sobie wszystko przemyśle to stawiam na test 8dpt. Jeszcze 2 poranki....

Ja właśnie ie przy poprzednich 2 razach noc nie czułam może czasami lekkie klucie w brzuchu a teraz jest zupełnie inaczej może faktycznie za bardzo się wsluchuje. .. ale ciężko tego nie robić ;)
Masz racje, ciezko sie nie wsluchiwac :p to jak tym razem jest inaczej to musi sie udac. Cos juz sie zaczelo dziac w brzuszku i maluszek za chwile zadomowi sie na stale ;)

reklama
Do góry