reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

wyobrazcie sobie ze faminite brałam doustnie zamiast dopochwowo poprostu zle zrozumiałam lekarke... a potem wypłyneło ze mnie bardzo duzo wody podejzewam ze to był moje fasolki :( ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja nie wiem co to za lek ale każda z nas ma prawo czegoś nie zrozumieć. Ja ostatnio odwalilam z estradiolem, bo nie miałam zapisanego go na liście i nie brałam go przez 5 dni, czyli od potwierdzenia ze endometrium jest ok aż po transferze się zorientowałam,ale też bym nie wiedziała gdyby nie to forum. Trudne to wszystko :(

reklama
Kochana ja nie wiem co to za lek ale każda z nas ma prawo czegoś nie zrozumieć. Ja ostatnio odwalilam z estradiolem, bo nie miałam zapisanego go na liście i nie brałam go przez 5 dni, czyli od potwierdzenia ze endometrium jest ok aż po transferze się zorientowałam,ale też bym nie wiedziała gdyby nie to forum. Trudne to wszystko :(
famenita to luteina w pl dowcipnie... no i mam wyrzuty ... stad teraz sie chyba tak boje..

Jutro mam wizytę podglądowa i jedynie czym jestem przerażona to zastrzyk z Cetrotide(myślałam że Gonal F to moje max).. ..jak ja się taką pierdola przejmuje to co ja zrobię przed punkcja i transferem. Mam nadzieję że jutro się już dowiem czy punkcja w czwartek czy w piątek! 3majcie kciuki żeby wszystko poszło ok! =)
jutro dużo wizyt jest więc i nowych wieści... muszą być one dobre :) trzymam kciuki za piękne jajka :)

no moze byc... oj ciezko jest to fakt ale chcemy bardzo dzidziusia.. nie chce zawiesc meza... pierwszy raz nie udał sie przeze mnie ...przez niewiedze :( dlatego teraz moze takie obawy..

Nie mow, ze przez Ciebie. Nie ma sensu sie obwiniac kochana. Czasami trzeba sie odciac i przestac patrzec wstecz. Teraz bedziesz dobrze przygotowana i musi sie udac.

famenita to luteina w pl dowcipnie... no i mam wyrzuty ... stad teraz sie chyba tak boje..

Mogłaś mieć za mało progresteronu a ja za mało estradiolu... Ale nie możemy myśleć i analizować bo to w niczym nie pomoże a pomyłki się zdarzają przy takiej ilości leków i takich emocjach. To jest nasz czas... na święta muszą serduszka bić, spełnienie marzeń i zyczen swiatecznych naszych od kilku lat :)

Mogłaś mieć za mało progresteronu a ja za mało estradiolu... Ale nie możemy myśleć i analizować bo to w niczym nie pomoże a pomyłki się zdarzają przy takiej ilości leków i takich emocjach. To jest nasz czas... na święta muszą serduszka bić, spełnienie marzeń i zyczen swiatecznych naszych od kilku lat :)
nooo boze to by było piekne taki super prezent na swieta... kurcze .. no nic trzeba czekac .. a jak tu sie nie denerwowac jak i tak u mnie normalnie prolaktyna wysoka hmm..

Chyba idealny czas na sikacza, ja chyba robie tak wczesnie ze strachu, wiem, ze jeszcze jest za wczesnie i jak nie wyjdzie to nadzieja jeszcze jest..
Ale jak wyjdzie? Nawet cieniutka kreska to juz będzie coś. Tylko potem i tak strach o kolejny, no nie?
Tak czy inaczej mocno, mocno wierzę że będzie git :tak:

Dziewczyny nadszedł czas spania. Mój syn trochę kaszle więc nie mogłam wziąć wszystkich leków bo po jednym jestem nieprzytomna w nocy. Jutro wizyta i mam nadzieję dobre wieści. Kolorowych snów :)

reklama
Kochana to na pewno nie było powodem nie udanego transferu
Proszę nie obwiniaj się.
no nie wiem ..teraz kazali mi brac 2tabletki progynova ...wczesniej tylko 1 tab. ciekawe dlaczego ...ogólnie to wiem ze mąło co rozumiem z tego wszystkiego ale co poradzic trzeba wierzyc bo tylko to zostało

Do góry