Kochana ja nie wiem co to za lek ale każda z nas ma prawo czegoś nie zrozumieć. Ja ostatnio odwalilam z estradiolem, bo nie miałam zapisanego go na liście i nie brałam go przez 5 dni, czyli od potwierdzenia ze endometrium jest ok aż po transferze się zorientowałam,ale też bym nie wiedziała gdyby nie to forum. Trudne to wszystkowyobrazcie sobie ze faminite brałam doustnie zamiast dopochwowo poprostu zle zrozumiałam lekarke... a potem wypłyneło ze mnie bardzo duzo wody podejzewam ze to był moje fasolki ..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
asinka89
Fanka BB :)
famenita to luteina w pl dowcipnie... no i mam wyrzuty ... stad teraz sie chyba tak boje..Kochana ja nie wiem co to za lek ale każda z nas ma prawo czegoś nie zrozumieć. Ja ostatnio odwalilam z estradiolem, bo nie miałam zapisanego go na liście i nie brałam go przez 5 dni, czyli od potwierdzenia ze endometrium jest ok aż po transferze się zorientowałam,ale też bym nie wiedziała gdyby nie to forum. Trudne to wszystko
jutro dużo wizyt jest więc i nowych wieści... muszą być one dobre trzymam kciuki za piękne jajkaJutro mam wizytę podglądowa i jedynie czym jestem przerażona to zastrzyk z Cetrotide(myślałam że Gonal F to moje max).. ..jak ja się taką pierdola przejmuje to co ja zrobię przed punkcja i transferem. Mam nadzieję że jutro się już dowiem czy punkcja w czwartek czy w piątek! 3majcie kciuki żeby wszystko poszło ok! =)
hope322
Nie mow, ze przez Ciebie. Nie ma sensu sie obwiniac kochana. Czasami trzeba sie odciac i przestac patrzec wstecz. Teraz bedziesz dobrze przygotowana i musi sie udac.no moze byc... oj ciezko jest to fakt ale chcemy bardzo dzidziusia.. nie chce zawiesc meza... pierwszy raz nie udał sie przeze mnie ...przez niewiedze dlatego teraz moze takie obawy..
Mogłaś mieć za mało progresteronu a ja za mało estradiolu... Ale nie możemy myśleć i analizować bo to w niczym nie pomoże a pomyłki się zdarzają przy takiej ilości leków i takich emocjach. To jest nasz czas... na święta muszą serduszka bić, spełnienie marzeń i zyczen swiatecznych naszych od kilku latfamenita to luteina w pl dowcipnie... no i mam wyrzuty ... stad teraz sie chyba tak boje..
asinka89
nooo boze to by było piekne taki super prezent na swieta... kurcze .. no nic trzeba czekac .. a jak tu sie nie denerwowac jak i tak u mnie normalnie prolaktyna wysoka hmm..Mogłaś mieć za mało progresteronu a ja za mało estradiolu... Ale nie możemy myśleć i analizować bo to w niczym nie pomoże a pomyłki się zdarzają przy takiej ilości leków i takich emocjach. To jest nasz czas... na święta muszą serduszka bić, spełnienie marzeń i zyczen swiatecznych naszych od kilku lat
Sol
Ale jak wyjdzie? Nawet cieniutka kreska to juz będzie coś. Tylko potem i tak strach o kolejny, no nie?Chyba idealny czas na sikacza, ja chyba robie tak wczesnie ze strachu, wiem, ze jeszcze jest za wczesnie i jak nie wyjdzie to nadzieja jeszcze jest..
Tak czy inaczej mocno, mocno wierzę że będzie git
Sol
Kochana to na pewno nie było powodem nie udanego transferufamenita to luteina w pl dowcipnie... no i mam wyrzuty ... stad teraz sie chyba tak boje..
Proszę nie obwiniaj się.
reklama
asinka89
no nie wiem ..teraz kazali mi brac 2tabletki progynova ...wczesniej tylko 1 tab. ciekawe dlaczego ...ogólnie to wiem ze mąło co rozumiem z tego wszystkiego ale co poradzic trzeba wierzyc bo tylko to zostałoKochana to na pewno nie było powodem nie udanego transferu
Proszę nie obwiniaj się.
Podziel się: