reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie ja tez sie boje tym razem ale wole wiedziec wczesniej czy sie cos zadzialo. Po pozytywnej becie gdybym nie siknela po tygodniu czy 1,5 to bym bez sensu przez kolejne 3 tygodnie lekami sie faszerowala i na wizycie serduszkowej bym chyba zeszla na zawal, ze dzidzi juz ze mna nie ma..
No właśnie kurczę. Są tego plusy ale dla mnie 6dpt to jeszcze za duża nie wiadoma. Poczekam jeszcze...

reklama
Nie, jeszcze żadne znaki na ziemi ani niebie nie zwiastują @, dziś jest dopiero 19 dzień po zabiegu, nie wiem co tam się dzieje bo nie byłam jeszcze na kontroli, we wtorek będę pisać do dr dowiadywać się o wynik badania histopatologicznego po łyżeczkowaniu i będę pytać kiedy mam przyjść na kontrolę :) w sumie tak mi zeszło, że nawet bety po zabiegu jeszcze nie robiłam, a pasuje chyba zrobić, żeby wiedzieć co i jak, ale nijak nie mogę się wcześniej wyzbierać z domu, żeby przed pracą podjechać do labo :p Wczoraj i dzisiaj coś mnie lekko podolewa w okolicach macicy, mam nadzieję, że nic złego się tak nie dzieje :)
A badania od immunologa dopiero w przyszłym tygodniu mogę zrobić. Na razie Wam kibicuję i chociaż Wam się pewnie dłuży po transferach to mi na szczęście czas szybko mija, Ty dopiero co sprawdzałaś jak pęcherzyk rośnie a już jutro 5dpt :D
Liczac, ze zabieg mozna liczyc jako poczatek cyklu( tak kiedys ktos pisal) to na @ jeszcze troche poczekasz. A moze ten bol to juz powoli zblizajaca sie @? Zrob bete, powinna juz byc 0 ale lepiej sprawdzic.
No czas leci strasznie szybko. Ty tez dopiero co pisalas, ze miesiac musisz czekac na badanie a teraz juz tylko tydzien zostal a po tym tygodniu juz tylko 2 miesiace do crio. Tym razem musi sie u Ciebie udac. Bedziesz perfekcyjnie przygotowana i uda sie nam zostac w przyszlym roku szczesliwymi mamami ;)

No właśnie kurczę. Są tego plusy ale dla mnie 6dpt to jeszcze za duża nie wiadoma. Poczekam jeszcze...
Jak wy o tych testach zaczelyscie pisać to mnie się też udzielilo :-D ale u mnie to już wogole za wczesnie bo dziaian dopiero 3dpt. Ale dzisiaj od południa się tak źle czuje brzuch boli ale w taki dziwny sposób ... I jest mi tak nie dobrze no i dalej 37.2

Normalnie, zadnych boli brzucha czy plamien, nic. Dzieki za kciukasy. A Ty jak sie czujesz?
Ja też nic nie czułam, także się nie martw. Momentalnie tylko zaczęłam się szybko męczyć i tak jest do tej pory, tam w środku mam wrażenie jakby nic się nie działo.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nic nie czułam, także się nie martw. Momentalnie tylko zaczęłam się szybko męczyć i tak jest do tej pory, tam w środku mam wrażenie jakby nic się nie działo.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki, jakos wszystkie pisza, ze brzuch boli i zle sie czuja a ja nic. Wydaje mi sie, ze poprzednio tez nic nie czulam ale juz wszystko zaczelo mi sie mieszac.

Do góry