hmm nie wiem może spróbuj za jakąś chwilę? mi sie udało kiedyś bez problemuCoś nie działa [emoji52] gdy wybieram płatność kartą, mam komunikat że obsługuje paypal klikam dalej i wyskakuje error [emoji52]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
hope322
Fanka BB :)
Ostatnio w 5dpt juz pokazal sie cien cienia, fakt, ze po dluzszym czasie ale bylo juz cos widac. Zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze za wczesnie. Zobacze czy mnie cykor nie zlapie w ostatniej chwili.Nie rób tak wcześnie, jeszcze nawet hcg nie jest wytwarzane, zaoszczędzisz sobie rozczarowania.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Haha, spoko. Trzymam kciuki! Będzie dobrze, a jak się czujesz?Ostatnio w 5dpt juz pokazal sie cien cienia, fakt, ze po dluzszym czasie ale bylo juz cos widac. Zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze za wczesnie. Zobacze czy mnie cykor nie zlapie w ostatniej chwili.
Chocolateri
Jeśli wybierzesz płatność kartą a nie przez paypal jest błąd. [emoji4] już obczailam [emoji39]Mi zadziałało przed chwilka. Też użyłam paypal.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
ja póki co to od jutra zaczynam terapię odchudzającą z dziewczynami z pracy niby kuchnia dietetyczna a dzisiaj miałyśmy taki durny dzień, że żarłyśmy cały dzień co popadło, łącznie z szarlotko-makowcem z przepisu @Olusja1987 , gęby nam się nie zamykały, co chwile tylko jedna drugą przyłapywała na podżeraniu no, tyrałyśmy prawie 11 godzin... :/ ale przynajmniej wesoło było i bardziej się ubawiłam jak urobiłam jak tak dalej będzie to tylko patrzeć, jak ten listopad sie w styczeń zamieniNiebawem mam wizytę to się okaże czy grudzień czy styczeń...
hope322
No wlasnie ja tez sie boje tym razem ale wole wiedziec wczesniej czy sie cos zadzialo. Po pozytywnej becie gdybym nie siknela po tygodniu czy 1,5 to bym bez sensu przez kolejne 3 tygodnie lekami sie faszerowala i na wizycie serduszkowej bym chyba zeszla na zawal, ze dzidzi juz ze mna nie ma..Mnie też raczej nie zawiodły nigdy. Ja jeszcze na becie nigdy nie byłam ale dlatego chyba się boję siknac.
Częściowo mam takie podejście jak Ty a częściowo jak nic nie wyjdzie to już będę male szansę widziała. Chociaż ostatnio gdybym tak czekała to nawet bym nie wiedziala że miałam biochemiczna.
Może też jutro sikne...
Ja to kupiłam testy na drugi dzień rano leżę i bilam się z myślami czy robić8 dpt.Poszlam do łazienki żeby schować te testy na samo dno i automatycznie jakby coś mną sterowalo zrobiłam.Byl pozytywny pierwszy raz w życiu.Ostatnio w 5dpt juz pokazal sie cien cienia, fakt, ze po dluzszym czasie ale bylo juz cos widac. Zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze za wczesnie. Zobacze czy mnie cykor nie zlapie w ostatniej chwili.
Olusja1987
Oj tam, najważniejsze, że czas szybciutko zleciał.ja póki co to od jutra zaczynam terapię odchudzającą z dziewczynami z pracy niby kuchnia dietetyczna a dzisiaj miałyśmy taki durny dzień, że żarłyśmy cały dzień co popadło, łącznie z szarlotko-makowcem z przepisu @Olusja1987 , gęby nam się nie zamykały, co chwile tylko jedna drugą przyłapywała na podżeraniu no, tyrałyśmy prawie 11 godzin... :/ ale przynajmniej wesoło było i bardziej się ubawiłam jak urobiłam jak tak dalej będzie to tylko patrzeć, jak ten listopad sie w styczeń zamieni
dżoasia
to się nazywa instynkt macierzyński... fakt, jakbym na Twoim miejscu poszła na wizytę serduszkową a tam du*pa a nie dziecko to też bym dostała zawału...No wlasnie ja tez sie boje tym razem ale wole wiedziec wczesniej czy sie cos zadzialo. Po pozytywnej becie gdybym nie siknela po tygodniu czy 1,5 to bym bez sensu przez kolejne 3 tygodnie lekami sie faszerowala i na wizycie serduszkowej bym chyba zeszla na zawal, ze dzidzi juz ze mna nie ma..
reklama
dżoasia
żebyś Ty nas dzisiaj widziała to było jak ukryta kamera która coś do gęby włożyła to inna ją napotkała - jak dzieciOj tam, najważniejsze, że czas szybciutko zleciał.
Podziel się: