reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie rób tak wcześnie, jeszcze nawet hcg nie jest wytwarzane, zaoszczędzisz sobie rozczarowania.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio w 5dpt juz pokazal sie cien cienia, fakt, ze po dluzszym czasie ale bylo juz cos widac. Zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze za wczesnie. Zobacze czy mnie cykor nie zlapie w ostatniej chwili.

Ostatnio w 5dpt juz pokazal sie cien cienia, fakt, ze po dluzszym czasie ale bylo juz cos widac. Zdaje sobie sprawe, ze to jeszcze za wczesnie. Zobacze czy mnie cykor nie zlapie w ostatniej chwili.
Haha, spoko. Trzymam kciuki! Będzie dobrze, a jak się czujesz?

Niebawem mam wizytę to się okaże czy grudzień czy styczeń...
ja póki co to od jutra zaczynam terapię odchudzającą z dziewczynami z pracy :D niby kuchnia dietetyczna a dzisiaj miałyśmy taki durny dzień, że żarłyśmy cały dzień co popadło, łącznie z szarlotko-makowcem z przepisu @Olusja1987 , gęby nam się nie zamykały, co chwile tylko jedna drugą przyłapywała na podżeraniu :D no, tyrałyśmy prawie 11 godzin... :/ ale przynajmniej wesoło było i bardziej się ubawiłam jak urobiłam :D jak tak dalej będzie to tylko patrzeć, jak ten listopad sie w styczeń zamieni ;)

Mnie też raczej nie zawiodły nigdy. Ja jeszcze na becie nigdy nie byłam ale dlatego chyba się boję siknac.
Częściowo mam takie podejście jak Ty a częściowo jak nic nie wyjdzie to już będę male szansę widziała. Chociaż ostatnio gdybym tak czekała to nawet bym nie wiedziala że miałam biochemiczna.
Może też jutro sikne...
No wlasnie ja tez sie boje tym razem ale wole wiedziec wczesniej czy sie cos zadzialo. Po pozytywnej becie gdybym nie siknela po tygodniu czy 1,5 to bym bez sensu przez kolejne 3 tygodnie lekami sie faszerowala i na wizycie serduszkowej bym chyba zeszla na zawal, ze dzidzi juz ze mna nie ma..

Ja to kupiłam testy na drugi dzień rano leżę i bilam się z myślami czy robić8 dpt.Poszlam do łazienki żeby schować te testy na samo dno i automatycznie jakby coś mną sterowalo zrobiłam.Byl pozytywny pierwszy raz w życiu.

ja póki co to od jutra zaczynam terapię odchudzającą z dziewczynami z pracy :D niby kuchnia dietetyczna a dzisiaj miałyśmy taki durny dzień, że żarłyśmy cały dzień co popadło, łącznie z szarlotko-makowcem z przepisu @Olusja1987 , gęby nam się nie zamykały, co chwile tylko jedna drugą przyłapywała na podżeraniu :D no, tyrałyśmy prawie 11 godzin... :/ ale przynajmniej wesoło było i bardziej się ubawiłam jak urobiłam :D jak tak dalej będzie to tylko patrzeć, jak ten listopad sie w styczeń zamieni ;)
Oj tam, najważniejsze, że czas szybciutko zleciał.

No wlasnie ja tez sie boje tym razem ale wole wiedziec wczesniej czy sie cos zadzialo. Po pozytywnej becie gdybym nie siknela po tygodniu czy 1,5 to bym bez sensu przez kolejne 3 tygodnie lekami sie faszerowala i na wizycie serduszkowej bym chyba zeszla na zawal, ze dzidzi juz ze mna nie ma..
to się nazywa instynkt macierzyński... fakt, jakbym na Twoim miejscu poszła na wizytę serduszkową a tam du*pa a nie dziecko to też bym dostała zawału...

reklama
Do góry