reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ponoć przy przeziębieniu organizm nie walczy z zarodkiem tylko z infekcją i to trochę pomaga, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
no moze byc.. kurcze moze tutaj jest klucz ... mnie dzis od rana gardło boli moze sie rozchula..hihi zobaczymy co to bedzie

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kurcze moze tez sie przeziebie..?hmm

kochana nie przeziębiaj się specjalnie... ja nie wiem co u mnie zawiodło ale podczas lekkiego przeziębienia poroniłam... Może akurat nie to było przyczyną ale nie ma co wywoływać wilka z lasu... niektórym być może to pomaga w zaciążeniu ale specjalnie nie ma co ryzykować...

kochana nie przeziębiaj się specjalnie... ja nie wiem co u mnie zawiodło ale podczas lekkiego przeziębienia poroniłam... Może akurat nie to było przyczyną ale nie ma co wywoływać wilka z lasu... niektórym być może to pomaga w zaciążeniu ale specjalnie nie ma co ryzykować...
nie no tak pytam bo trzeba nad tym pomyslec.. czlowiek mysli jak sobie pomoc .. a pytam bo chyba cos mnie bierze .. gardło i płuca mnie bola ..zobaczymy co to bedzie ...

No to sikne a co :p Jutro jak nie wyjdzie to jeszcze nic nie bedzie znaczyc. Ja z dysansem podchodze do testow ale jeszcze do tej pory zaden mnie nie zawiodl, ja lubie wiedziec wczesniej a, ze tak dobrze nie mam jak Wy z dostepem do labo to wycwiczylam sie w testach roznego rodzaju :p
Kochana a jak u Ciebie? Okres juz mialas po zabiegu? Kiedy lecisz na badanie?
Nie, jeszcze żadne znaki na ziemi ani niebie nie zwiastują @, dziś jest dopiero 19 dzień po zabiegu, nie wiem co tam się dzieje bo nie byłam jeszcze na kontroli, we wtorek będę pisać do dr dowiadywać się o wynik badania histopatologicznego po łyżeczkowaniu i będę pytać kiedy mam przyjść na kontrolę :) w sumie tak mi zeszło, że nawet bety po zabiegu jeszcze nie robiłam, a pasuje chyba zrobić, żeby wiedzieć co i jak, ale nijak nie mogę się wcześniej wyzbierać z domu, żeby przed pracą podjechać do labo :p Wczoraj i dzisiaj coś mnie lekko podolewa w okolicach macicy, mam nadzieję, że nic złego się tak nie dzieje :)
A badania od immunologa dopiero w przyszłym tygodniu mogę zrobić. Na razie Wam kibicuję i chociaż Wam się pewnie dłuży po transferach to mi na szczęście czas szybko mija, Ty dopiero co sprawdzałaś jak pęcherzyk rośnie a już jutro 5dpt :D

reklama
nie no tak pytam bo trzeba nad tym pomyslec.. czlowiek mysli jak sobie pomoc .. a pytam bo chyba cos mnie bierze .. gardło i płuca mnie bola ..zobaczymy co to bedzie ...

zapytaj koniecznie o to na wizycie w środę, bo niektórzy lekarze odradzają transfer przy przeziębieniu...

Do góry