reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie, jeszcze żadne znaki na ziemi ani niebie nie zwiastują @, dziś jest dopiero 19 dzień po zabiegu, nie wiem co tam się dzieje bo nie byłam jeszcze na kontroli, we wtorek będę pisać do dr dowiadywać się o wynik badania histopatologicznego po łyżeczkowaniu i będę pytać kiedy mam przyjść na kontrolę :) w sumie tak mi zeszło, że nawet bety po zabiegu jeszcze nie robiłam, a pasuje chyba zrobić, żeby wiedzieć co i jak, ale nijak nie mogę się wcześniej wyzbierać z domu, żeby przed pracą podjechać do labo :p Wczoraj i dzisiaj coś mnie lekko podolewa w okolicach macicy, mam nadzieję, że nic złego się tak nie dzieje :)
A badania od immunologa dopiero w przyszłym tygodniu mogę zrobić. Na razie Wam kibicuję i chociaż Wam się pewnie dłuży po transferach to mi na szczęście czas szybko mija, Ty dopiero co sprawdzałaś jak pęcherzyk rośnie a już jutro 5dpt :D
Znowu czekamy razem :p fajnie że czas tak szybko leci ;)

reklama
rozesłałam po znajomych zaufanych bo nie chcemy rozgłosu u mnie na wsi .. wiadomo palcami by wytykali stad na naszym profilu nie udostepnialismy tylko jako privat pisałam ... no troche staneło ale płakałam jak bóbr kiedy zaczełyscie wpłacac i udostepniac.. bo kiedy pytalismy rodzine o pare groszy ..to nikt nie chciał pomoc..a tutaj wy z forum pomogłyscie.. jestem dozgonnie wdzieczna ..naprawde .. mozecie udostepniac kochane :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

asinka, prosze przeslij mi :) ja z checia cos doloze! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam na pogotowiu dostałam cefalin 2×1. Gorączka 39.4. Nie wiem jak to wpłynie na kropkę

Nic sie sie denerwuj, nie jedna tu mocno chora była i ciąża była ładna, organizm słaby walczy z bakteriami i daje spokój kropce - a ona pomalutku, pocichutku i .... ciaza [emoji3]. Tylko dbaj o siebie i sie nie przemęczaj. Dużo pij i łez pod ciepła kołderka. A najlepiej to śpij .... aż so BETY [emoji3]

Do góry