Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj nadzieja w walce z rakiem | Damian Pasternak na Pomagam.pl
Może dziewczyny, które niedawno dołączyły też miały by ochotę się coś dorzucić
reklama
hope322
Fanka BB :)
Ja mam tylko dwa kusi mnie zrobic juz jutro ale to bedzie dopiero 5dpt. A Ty sie skusisz?Od cholera mnie też kusi. Nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam. A mam chyba 4 sztuki takich czułych. I dziś przez "przypadek" się na nie natknęłam ... Hmmm...
dżoasia
A mówił jaką dawkę? Kurka one zawierają te immunoglobuliny, muszę do na wizycie zapytać czy tak profilaktycznie przed transferem by nie można było pozażywać Zresztą dziewczyny z problemami natury prawdziwkowo-bakteryjnej w miejscach intymnych - może i Wam by nie zaszkodziło "podjeść"? Ktoś coś wie na ten temat, czy są jakieś przeciwwskazania (oprócz uczuleń)? Bo na razie widzę same zaletyPowiedział, że albo saszetki albo tabletki, saszetki drogie.. Patrzyłam na necie to ponad stowke kosztuje
dżoasia
Malutka dajesz jutro Ty jesteś twardzielka jak chodzi o sikaczeJa mam tylko dwa kusi mnie zrobic juz jutro ale to bedzie dopiero 5dpt. A Ty sie skusisz?
P
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj nadzieja w walce z rakiem | Damian Pasternak na Pomagam.pl
hope322
Wow 10szt, szalejesz kochana Ja mam tylko dwa i planuje juz na dniach sobie zrobic. Ty przy takiej ilosci to sobie mozesz od 1dpt robic hehehHahahaha wiem co czujesz ja nauczona doświadczeniem i tym że po test muszę jechać 12 km kupiłam już tydzień temu paczkę 10 sztuk [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
tak też i pomyślałam i dlatego wspomniałamLink do: Kliknij tutaj i wesprzyj nadzieja w walce z rakiem | Damian Pasternak na Pomagam.pl
hope322
Kurcze ale Cie zlapalo. Mam nadzieje, ze szybko zbijesz goraczke. Trzymam kciuki kochana.Bylam na pogotowiu dostałam cefalin 2×1. Gorączka 39.4. Nie wiem jak to wpłynie na kropkę
reklama
dżoasia
Lubimy to!Udostepnialam na Facebooku i przelew też pojdzie .
Podziel się: