reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Okey, każdej wyślę na priv, nie będę wstawiać na forum, bo wiecie o co kaman, mogą wpaść w niepowołane ręce [emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację! w dobie zjeb...wszechogarniającej nas inwigilacji -chrońmy przepisy na serniki i muffinki!!! to nasza powinność :D
haha zaraz się okaże że jakaś babka prababki przyjdzie z zaświatów i pójdzie do sądu o kradzież przepisu oskarży:laugh2:

nigdy nie mow nigdy , Ja na was wszystkie ssylam ciaze[emoji110]️[emoji110]️[emoji173]️

Gdybym tak mogla....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kochana ja nie mówię nigdy, teraz tylko przymusowo muszę odczekać po łyżeczkowaniu, a potem niech mnie wpadki zasypują, tylko tak, żebym nadążyła rodzić :D

reklama
Do góry