Olusja1987
Fanka BB :)
Ok, zaczynam pisać. A może któraś z Was ma jakiś sprawdzony przepis na ciasto do pizzy albo tiramisu?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o do pizzy mam hihi jak chcesz moge podacOk, zaczynam pisać. A może któraś z Was ma jakiś sprawdzony przepis na ciasto do pizzy albo tiramisu?
Kaman.o do pizzy mam hihi jak chcesz moge podac
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Okey, każdej wyślę na priv, nie będę wstawiać na forum, bo wiecie o co kaman, mogą wpaść w niepowołane ręce [emoji23]
haha zaraz się okaże że jakaś babka prababki przyjdzie z zaświatów i pójdzie do sądu o kradzież przepisu oskarżyMasz rację! w dobie zjeb...wszechogarniającej nas inwigilacji -chrońmy przepisy na serniki i muffinki!!! to nasza powinność
Dziewczyny a więc tak jest 8 pęcherzyków 4 już takie bardzo ładne bo po 12mm endometrium 6.7 już też ładne nadal mam brać menopur 300j i gonapeptyl pół ampułki i wizyta w poniedziałek wszystko idzie w jak najlepszym kierunku piątek albo sobota punkcja
kochana ja nie mówię nigdy, teraz tylko przymusowo muszę odczekać po łyżeczkowaniu, a potem niech mnie wpadki zasypują, tylko tak, żebym nadążyła rodzićnigdy nie mow nigdy , Ja na was wszystkie ssylam ciaze[emoji110]️[emoji110]️[emoji173]️
Gdybym tak mogla....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to może nie nazywajmy ciast po imieniu [emoji12]haha zaraz się okaże że jakaś babka prababki przyjdzie z zaświatów i pójdzie do sądu o kradzież przepisu oskarży
do tiramisu najlepsze biszkopty języczki ze sklepu nigdy nie wychodzi zakalecOk, zaczynam pisać. A może któraś z Was ma jakiś sprawdzony przepis na ciasto do pizzy albo tiramisu?
Ja jak upiekę zakalca to zwalam wszystko na nasz piecyk , że taki stary i do banino ostatnio upiekłam murzynka mega proste ciasto 2 razy i oba zakalce...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no nasz jeszcze na gwarancji to nie przejdzie hihiJa jak upiekę zakalca to zwalam wszystko na nasz piecyk , że taki stary i do bani