Nadzieja78
Zaangażowana w BB
Anmoze by tak te przepisy wrzucic na forum Tez chetnie skorzystam. Generalnie ciast nie pieke ale moze dla odwrocenia mysli dobrze mi to zrobi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie zawsze pomaga-nie tyle pieczenie,bo jak wspominałam rejczel noga jestem...ale gotowanie jak najbardziej!Anmoze by tak te przepisy wrzucic na forum Tez chetnie skorzystam. Generalnie ciast nie pieke ale moze dla odwrocenia mysli dobrze mi to zrobi
haha no to mnie jak bolała dupa to obracałam się na bok a tak serio to nie robiłam kompletnie nic na siłę, ale, że swego czasu miałam taki sajgon w pracy, że było po 300h miesięcznie, to teraz korzystałam z uroków wylegiwania się
huehue no to jak kropek się dopomina, to owszem - wszystko inne musi zaczekać to nie tak, że ja o tym nie myślałam, bo tez myślałam, nawet jak wstawałam z krzesła, to podtrzymywałam się rękami, żeby macicy nie podrywać zbyt szybko, ale to tak z automatu jakoś było - chyba od razu wiedziałam, że coś jest na rzeczy, nigdy sobie nie wmawiałam, że się nie udało bo nic nie czuję itp
Na chwilę obecną nie ma mowy o wpadce, bo szczerze mówiąc przeżyłam swoje, jak się dowiedziałam o mojej cudownej owulacji (której normalnie zazwyczaj nie miewam) w trakcie ciąży/poronienia, jak mi się pocieszanek zachciało... więcej takiej niepewności nie chcę... No nie wiem, chyba, że w grudniu dopuszczę lisa do norki ale najpierw wizyta u ciptologa, jak wszystko będzie wyglądało w miarę dobrze, to może uchylę rąbka tajemnicy mężowi
Dużo zależy od piekarnika, ja też mam dwie lewe ręce do pieczenia, dlatego wybieram tylko proste i szybkie przepisy.super a ja jedstem beztalenciem wszystkie ciasta zakalce a M ciagle meczy upiecz ciasto ... ojej.. nie mam pojecia dlaczego juz robota kupiła i miesza mi ciasto i dalej zakalec ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację! w dobie zjeb...wszechogarniającej nas inwigilacji -chrońmy przepisy na serniki i muffinki!!! to nasza powinnośćOkey, każdej wyślę na priv, nie będę wstawiać na forum, bo wiecie o co kaman, mogą wpaść w niepowołane ręce [emoji23]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam jeszcze przepis na mega prosty sernik bez sera i muffinki czekoladowe. Mogłabym to pichcić w każdą sobotę.
no biszkopt upieke a inne nie wychodza.. nawet murzynek mi nie wyszedł a piekarnik ma 2 lata z beko ..hmm wczesniej jakos dawały rade a teraz nic same zakalce...Dużo zależy od piekarnika, ja też mam dwie lewe ręce do pieczenia, dlatego wybieram tylko proste i szybkie przepisy.
Też mam beko i nie jest tak źle, zjarałam kiedyś tylko rogaliki drożdżowe, mogę dać mój przepis na murzynka, może ten wyjdzie.no biszkopt upieke a inne nie wychodza.. nawet murzynek mi nie wyszedł a piekarnik ma 2 lata z beko ..hmm wczesniej jakos dawały rade a teraz nic same zakalce...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to czekam na priv wysyłaj co masz bede piekła... az wyhdzie ktures..hihiTeż mam beko i nie jest tak źle, zjarałam kiedyś tylko rogaliki drożdżowe, mogę dać mój przepis na murzynka, może ten wyjdzie.