reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
haha no to mnie jak bolała dupa to obracałam się na bok :D a tak serio to nie robiłam kompletnie nic na siłę, ale, że swego czasu miałam taki sajgon w pracy, że było po 300h miesięcznie, to teraz korzystałam z uroków wylegiwania się :)

huehue no to jak kropek się dopomina, to owszem - wszystko inne musi zaczekać :D to nie tak, że ja o tym nie myślałam, bo tez myślałam, nawet jak wstawałam z krzesła, to podtrzymywałam się rękami, żeby macicy nie podrywać zbyt szybko, ale to tak z automatu jakoś było - chyba od razu wiedziałam, że coś jest na rzeczy, nigdy sobie nie wmawiałam, że się nie udało bo nic nie czuję itp

Na chwilę obecną nie ma mowy o wpadce, bo szczerze mówiąc przeżyłam swoje, jak się dowiedziałam o mojej cudownej owulacji (której normalnie zazwyczaj nie miewam) w trakcie ciąży/poronienia, jak mi się pocieszanek zachciało... :p więcej takiej niepewności nie chcę... No nie wiem, chyba, że w grudniu dopuszczę lisa do norki:p ale najpierw wizyta u ciptologa, jak wszystko będzie wyglądało w miarę dobrze, to może uchylę rąbka tajemnicy mężowi :p

nigdy nie mow nigdy , Ja na was wszystkie ssylam ciaze[emoji110]️[emoji110]️[emoji173]️

Gdybym tak mogla....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

super a ja jedstem beztalenciem :( wszystkie ciasta zakalce a M ciagle meczy upiecz ciasto ... ojej.. nie mam pojecia dlaczego juz robota kupiła i miesza mi ciasto i dalej zakalec ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo zależy od piekarnika, ja też mam dwie lewe ręce do pieczenia, dlatego wybieram tylko proste i szybkie przepisy.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Okey, każdej wyślę na priv, nie będę wstawiać na forum, bo wiecie o co kaman, mogą wpaść w niepowołane ręce [emoji23]

Masz rację! w dobie zjeb...wszechogarniającej nas inwigilacji -chrońmy przepisy na serniki i muffinki!!! to nasza powinność :D

Dużo zależy od piekarnika, ja też mam dwie lewe ręce do pieczenia, dlatego wybieram tylko proste i szybkie przepisy.

no biszkopt upieke a inne nie wychodza.. nawet murzynek mi nie wyszedł :( a piekarnik ma 2 lata z beko ..hmm wczesniej jakos dawały rade a teraz nic same zakalce...

no biszkopt upieke a inne nie wychodza.. nawet murzynek mi nie wyszedł :( a piekarnik ma 2 lata z beko ..hmm wczesniej jakos dawały rade a teraz nic same zakalce...

Też mam beko i nie jest tak źle, zjarałam kiedyś tylko rogaliki drożdżowe, mogę dać mój przepis na murzynka, może ten wyjdzie.

reklama
Też mam beko i nie jest tak źle, zjarałam kiedyś tylko rogaliki drożdżowe, mogę dać mój przepis na murzynka, może ten wyjdzie.

to czekam na priv :) wysyłaj co masz bede piekła... az wyhdzie ktures..hihi

Do góry