reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no ostatnio upiekłam murzynka mega proste ciasto 2 razy i oba zakalce...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja ci mogę dac przepis na brownie z czerwonej fasoli. A brownie jak brownie, musi wyjść takie mokre, że aż wygląda jak zakalec, bo by się nie nazywało brownie :) Wszystkie uprzedzone do skojarzenia ciasto-fasola od razu uspokajam, że efekt końcowy naprawdę zayebysty jest :)

To myslę,że musisz docenic to rzucenie palenia-sama paliłam ,też mało=po prostu lubiłam i w stresie pomagało :) przejdzie Mu-a ja dzisiaj imieninki a mój M zapomniał :( i rano spięcie :( alee naprawił się po południu :D
Ojj Oj szkoda gadać ja sama paliłam i nie palę od kad zaczęliśmy sie starać o ivf i jakoś dałam radę on też nie palił przed pierwsza próba

To ja ci mogę dac przepis na brownie z czerwonej fasoli. A brownie jak brownie, musi wyjść takie mokre, że aż wygląda jak zakalec, bo by się nie nazywało brownie :) Wszystkie uprzedzone do skojarzenia ciasto-fasola od razu uspokajam, że efekt końcowy naprawdę zayebysty jest :)
no z tym ze ja i M nie mozemy jesc fasoli :( ... a jakies inne przepisy banalnie proste ..?

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

szczerze mówiąc to ja magneB6 zażywałam dopiero przed i po drugim transferze. Zaczęłam od początku cyklu 2x1, potem 3 dni przed transferen już 3x1 i relanium 1x 2mg, a po transferze magnez dalej 3x1 a relanium przez kilka dni 2x1 (2mg) i do tego nospa 3x1 i potem zaczynałam powolutku zmniejszać dawki.
Dziękuję kochana ;) na Ciebie zawsze można liczyć ;)

DAWAJ !mi też :)

reklama
Do góry