Będą piękne na pewnodzięki mam nadzieje ze Beda piękne i będzie z czego wybierać
reklama
Nie pomogę w kwestii ciasta,bo ja dzisiaj BIGOOOS...Z tych nudów zaczęłam gotować i trochę sprzątać. Rosolek zjadłam a jutro sałatka z buraczkow. Może jakieś ciasto upieke, macie jakiś pomysł
wierzę w to jestem pozytywnie nastawiona i widać że moje jajeczka tez ładnie wyglądają jeszcze spiecie z M miałam i chyba coś do niego dotarło mam taka nadziejęBędą piękne na pewno
Doris30:-)
Fanka BB :)
Wyślij trochę plissssNie pomogę w kwestii ciasta,bo ja dzisiaj BIGOOOS...
Aj Ci nasi M....czasami tak ciężko do Nich dotrzeć!Wiem dobrze co czujesz-ostatnio mam wrażenie ,że mój jest naprawdę z innej planetywierzę w to jestem pozytywnie nastawiona i widać że moje jajeczka tez ładnie wyglądają jeszcze spiecie z M miałam i chyba coś do niego dotarło mam taka nadzieję
Podaj adresss a wyszedł-nie chwaląc się - NIEBO W GĘBIE mam mysl-Ty mi ciasto a ja Ci BigooosWyślij trochę plissss
Olusja1987
Będzie dobrze, trzymam kciuki za maluszka, a Tobie życzę szybkiej regeneracji pi punkcji.U mnie niestety z dwoch komorek pierwsza noc przetrwala tylko jedna. Cala nadzieja w jednym zarodku.. musi walczyc do wtorku.
Nie wyglada to dobrze.. a do tego po punkcji drugi dzien, czuje sie fatalnie boli wszystko. Ledwo chodze.
Nerwowy weekend przede mna.
Fajnie, ze tyle tu dobrych wiesci ostatnio. To daje mi cien optymizmu..
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Mi jesień kojarzy się z szarlotką, mam świetny przepis. Niebo w gębie!Z tych nudów zaczęłam gotować i trochę sprzątać. Rosolek zjadłam a jutro sałatka z buraczkow. Może jakieś ciasto upieke, macie jakiś pomysł
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Sylwetka86
Będzie dobrze musi być ten jeden da rade za wszystkie inne i zostanie z tobą trzymam mocno kciukiU mnie niestety z dwoch komorek pierwsza noc przetrwala tylko jedna. Cala nadzieja w jednym zarodku.. musi walczyc do wtorku.
Nie wyglada to dobrze.. a do tego po punkcji drugi dzien, czuje sie fatalnie boli wszystko. Ledwo chodze.
Nerwowy weekend przede mna.
Fajnie, ze tyle tu dobrych wiesci ostatnio. To daje mi cien optymizmu..
Podziel się: