Ojj nie jesteś sama też czasem myślę że ten moj jest z jakieś planety i chyba na wyprzedaży to znalazłam hehehe może jeszcze jest czas zwrotu hehe czasem tak ciężko z nim dojść do porozumienia w chwili obecnej nie rozmawiamy ze soba ja juz go przeprosiłam chyba z 10 razy a on nadal milczy napisałam mu wkoncu SMS i nadal milczy hehe przejdzie mu wkoncu ale chyba zrozumiał co jest dla mnie ważne i na czym mi bardzo zależy bo prosiłam się od paru tyg aby przestał palić i wyobraź sobie że zaczął rzucac bardzo malo palił i dzisiaj rozmawia ze mna przez tel i mówi do mnie ze chce mu sie palić ale nie ma fajek no tak mnie wkurwil i sie zaczęło i jak to baba powie parę słów za duzoAj Ci nasi M....czasami tak ciężko do Nich dotrzeć!Wiem dobrze co czujesz-ostatnio mam wrażenie ,że mój jest naprawdę z innej planety
reklama
Doris30:-)
Fanka BB :)
OK jutro coś upieke to wrzucę zdjęciePodaj adresss a wyszedł-nie chwaląc się - NIEBO W GĘBIE mam mysl-Ty mi ciasto a ja Ci Bigooos
Doris30:-)
Wyślij na privMi jesień kojarzy się z szarlotką, mam świetny przepis. Niebo w gębie!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
super a ja jedstem beztalenciem wszystkie ciasta zakalce a M ciagle meczy upiecz ciasto ... ojej.. nie mam pojecia dlaczego juz robota kupiła i miesza mi ciasto i dalej zakalec ...OK jutro coś upieke to wrzucę zdjęcie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To myslę,że musisz docenic to rzucenie palenia-sama paliłam ,też mało=po prostu lubiłam i w stresie pomagało przejdzie Mu-a ja dzisiaj imieninki a mój M zapomniał i rano spięcie alee naprawił się po południuOjj nie jesteś sama też czasem myślę że ten moj jest z jakieś planety i chyba na wyprzedaży to znalazłam hehehe może jeszcze jest czas zwrotu hehe czasem tak ciężko z nim dojść do porozumienia w chwili obecnej nie rozmawiamy ze soba ja juz go przeprosiłam chyba z 10 razy a on nadal milczy napisałam mu wkoncu SMS i nadal milczy hehe przejdzie mu wkoncu ale chyba zrozumiał co jest dla mnie ważne i na czym mi bardzo zależy bo prosiłam się od paru tyg aby przestał palić i wyobraź sobie że zaczął rzucac bardzo malo palił i dzisiaj rozmawia ze mna przez tel i mówi do mnie ze chce mu sie palić ale nie ma fajek no tak mnie wkurwil i sie zaczęło i jak to baba powie parę słów za duzo
aSIK pocieszę Cię -ja z ciastami też nie bardzosuper a ja jedstem beztalenciem wszystkie ciasta zakalce a M ciagle meczy upiecz ciasto ... ojej.. nie mam pojecia dlaczego juz robota kupiła i miesza mi ciasto i dalej zakalec ...
dżoasia
kochana po pierwsze to nie bierz się "za jaja" podczas @ - mi wtedy zawsze wychodzi zakalec, a po drugie prosty przepis choćby na szarlotkę nie może sie nie udaćsuper a ja jedstem beztalenciem wszystkie ciasta zakalce a M ciagle meczy upiecz ciasto ... ojej.. nie mam pojecia dlaczego juz robota kupiła i miesza mi ciasto i dalej zakalec ...
asinka89
no to jestesmy dwie hihiaSIK pocieszę Cię -ja z ciastami też nie bardzo
asinka89
no ostatnio upiekłam murzynka mega proste ciasto 2 razy i oba zakalce...kochana po pierwsze to nie bierz się "za jaja" podczas @ - mi wtedy zawsze wychodzi zakalec, a po drugie prosty przepis choćby na szarlotkę nie może sie nie udać
reklama
dżoasia
szczerze mówiąc to ja magneB6 zażywałam dopiero przed i po drugim transferze. Zaczęłam od początku cyklu 2x1, potem 3 dni przed transferen już 3x1 i relanium 1x 2mg, a po transferze magnez dalej 3x1 a relanium przez kilka dni 2x1 (2mg) i do tego nospa 3x1 i potem zaczynałam powolutku zmniejszać dawki.@dżoasia kochana mam pytanie czy przed transferem i punkcja brałaś magnez ? bo jak narazie to biorę kwas foliowy i magnez mam zamiar zacząć brać tak z 2 dni przed transferem czy wcześniej mam brać ??? no i rano przed transferem planuje relanium wziąć ile razy dziennie brałaś ?
Podziel się: