reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trochę odetchnęłam, choć maluch nie daje o sobie zapomnieć. Dzisiaj czuje się fatalnie. Zobaczysz, ze ja będę rodzic w czerwcu a Ty w lipcu. :) Tak jak reszta październikowych i listopadowych transferowiczek :biggrin2:
Dzieki za wiare Gosia! Tak bym chciała dla nas wszystkich! Ojej, byłoby super :p

reklama
Dziewczyny a więc tak jest 8 pęcherzyków 4 już takie bardzo ładne bo po 12mm endometrium 6.7 już też ładne nadal mam brać menopur 300j i gonapeptyl pół ampułki i wizyta w poniedziałek ;) wszystko idzie w jak najlepszym kierunku piątek albo sobota punkcja :)
piękny wynik!!! jajcok ładnie sie wziął do roboty, niech naprodukuje złotych jajec :)

Heja Kobietki-ja pier... nie dość ,że nie było mnie tylko 3 dni i tyyyyle do nadrobienia-to najbardziej mi cyce opadły z historią Moka...to w ogóle możliwe? skąd wiedzieli,że to Ona? masakra jakaś! to teraz mam się zastanawiać ,czy mój lekarz tego nie czyta? czy nie zmieni podejścia do mnie? szok...
Wszyskim Tym co miały pozytywne wieści gratuluję i dziękuję za nadzieję jaką dają :)
O negatywach nie myślimy! Walczymy dalej :)Trzymam kciuki-za siebie też ,bo hu...steczkowy czas ostatnio i z M coraz więcej kłótni...oby do stycznia i oby ten transfer był tym udanym!!!

U mnie niestety z dwoch komorek pierwsza noc przetrwala tylko jedna. Cala nadzieja w jednym zarodku.. musi walczyc do wtorku.
Nie wyglada to dobrze.. a do tego po punkcji drugi dzien, czuje sie fatalnie boli wszystko. Ledwo chodze.
Nerwowy weekend przede mna.

Fajnie, ze tyle tu dobrych wiesci ostatnio. To daje mi cien optymizmu..

U mnie niestety z dwoch komorek pierwsza noc przetrwala tylko jedna. Cala nadzieja w jednym zarodku.. musi walczyc do wtorku.
Nie wyglada to dobrze.. a do tego po punkcji drugi dzien, czuje sie fatalnie boli wszystko. Ledwo chodze.

Kochana jestem myślami z Tobą :* Wysyłaj Kropkowi dobre myśli :) Może to głupie, ale ja po punkcji cały czas na głos se sobą gadałam jakbym mówiła do nich :D

Wysyłam dobre myśli :)Jak najmniej nerwów-choć wiem,że ciężko... Kciukasy!

reklama
Do góry