Kochana a powtarzałaś betę dzisiaj? Powiem tak - ja mam 2 braci i obaj mają po jednym dziecku, jeden na dniach będzie miał drugie, mąż ma bratanicę - w sumie cała trójka dzieci jest z tego samego roku. Jak 4 lata temu kolejno dowiadywałam się o ciążach to myślałam, że mnie rozniesie. Cała trójka tych dzieciaczków oczywiście uwielbia ciotkę, jak mnie widzą, to cały świat może dla nich nie istnieć. Bardzo mi to pochlebia, ale mój taki azyl to mam tutaj na forum i ostatnio jak byłam na cmentarzu pod pomnikiem dziecka utraconego i wypłakałam się ile chciałam to zrobiło mi się tak jakoś lżej. Dzieci naszego rodzeństwa nigdy nie będą "jak nasze", bo niestety to nie my ich wychowujemy i decydujemy o ich losie.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
ehh, to nic dobrego... przykro mi kochana :*Powtórzyłam rośnie powoli , wczoraj było 4.28 dziś jest 5.28 .
ehh, to nic dobrego... przykro mi kochana :*
walczaca o szczescie
Niestety trzeba odstawić leki... :-( Bardzo mi przykroPowtórzyłam rośnie powoli , wczoraj było 4.28 dziś jest 5.82.
dżoasia
No to ja Ci tylko życzę sto lat I Twoje zdróweczko kochana!Ja mam jutro urodziny... i to jeden z gorszych dni w roku :/ wszyscy składają piękne życzenia... ehhh. No właśnie po trzecim razie boje się,że to wszystko może być na nic... i nie będę miała ani auta, ani dziecka... no i powoli gdzieś tam kasa i oszczędności też się kończą :/
No to widzę przed Tobą leniwy weekend :-)
Ja powiedziałam tak - walczę dopóki jest kasa. Jak się skończy to przerwa. A potem się zobaczy czy kolejne próby czy może jednak wakacje życia. Chciałabym mieć dzieciątko ale jak pomyślę, że moje pieniążki bujają się na wakacjach beze mnie to mnie trafia szlag. Będzie co ma być
Doris30:-)
@Mruch powiem Ci że ja też nic nie czujeJa mam dzisiaj 3dpt i nic nie czyje, oczywiście jak zawsze nie mogę wyszukać w necie faz zarodka i kiedy dokładnie się powinna zagnieżdżać. Ogarnęło mnie przerażenie, ze znowu sie nie uda [emoji30][emoji33][emoji24]
walczaca o szczescie
Dzięki :-*No to ja Ci tylko życzę sto lat I Twoje zdróweczko kochana!
Ja powiedziałam tak - walczę dopóki jest kasa. Jak się skończy to przerwa. A potem się zobaczy czy kolejne próby czy może jednak wakacje życia. Chciałabym mieć dzieciątko ale jak pomyślę, że moje pieniążki bujają się na wakacjach beze mnie to mnie trafia szlag. Będzie co ma być
Mruch
Powtórzyłam rośnie powoli , wczoraj było 4.28 dziś jest 5.82.
[emoji30] kurde blaszka ale jednak rośnie. Sama nie wiem co o tym myśleć. Coś na pewno sie zadziało.
reklama
Wiem
[emoji30] kurde blaszka ale jednak rośnie. Sama nie wiem co o tym myśleć. Coś na pewno sie zadziało.
Podziel się: