reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pisałam wcześniej walka na tym razie się skończyła. Mam jeszcze takie wątpliwości , czy zarodki mogły się zagnieździć później niż w 7 dniu.

reklama
Pisałam wcześniej walka na tym razie się skończyła. Mam jeszcze takie wątpliwości , czy zarodki mogły się zagnieździć później niż w 7 dniu.
A moze poczekaj jeszcze te dwa dni i powtorz badanie? Albo chociaz jutro idz jeszcze sprawdzic przed odstawieniem lekow, tak dla pewnosci.

Dziewczyny byłam we wtorek u lekarza i niestety jeden pęcherzyk jest pusty. Nie przeżywam jakos bardzo bo nigdy nie był to nawet zarodek także o żadnej stracie nie ma mowy. Ale drugi miał już 8 mm i biło serduszko :) Wolałam sprawdzić te plamienia i pan dr powiedział że ciąża sie troszeczke odkleja od macicy ale mimo że to tak strasznie brzmi to nie jest nic poważnego. Cieszę się że pojechałam bo zobaczyłam to moje kochane serduszko :)
Ja tez byłam we wtorek :) mój maluch ma 10 mm :) a który masz tydzień ciąży? Ale super!

No ja nie wiem, mi lekarz powiedział, ze poziom progesteronu potrzebny do utrzymania ciąży to najlepiej około 30. A z tego co ja pamietam miałaś 7,5?
Tak coś takiego.Tylko w szpitalu powiedzieli żeby narazie na to nie patrzeć bo tak jak ja to też wyczytałam na cyklu sztucznym progesteron podajesz z zewnatrz i on ci jest niezbedny do podtrzymania bo nie mamy białka żółtego który go produkuje.Wiec żeby wynikami ż teraz się nie sugerować.A dziś dzwoniłam w sprawie tych plamien i powiedziała żeby się nie przejmować i bólem brzucha też nie.Ale jak będzie krew czerwona i silne skórze to na pogotowie.Uspokoila mnie trochę zresztą muszę im zaufać.

reklama
Do góry