reklama
hope322
Fanka BB :)
A moze poczekaj jeszcze te dwa dni i powtorz badanie? Albo chociaz jutro idz jeszcze sprawdzic przed odstawieniem lekow, tak dla pewnosci.Pisałam wcześniej walka na tym razie się skończyła. Mam jeszcze takie wątpliwości , czy zarodki mogły się zagnieździć później niż w 7 dniu.
walczaca o szczescie
Jest to raczej niemożliwe,ale różne cuda się tutaj zdarzaly...Pisałam wcześniej walka na tym razie się skończyła. Mam jeszcze takie wątpliwości , czy zarodki mogły się zagnieździć później niż w 7 dniu.
Ale dlaczego pytasz o 7 dzien jak mowilas ze u Ciebie jest 14 dni po?
Ostatnia edycja:
gooossia17
Ja tez byłam we wtorek mój maluch ma 10 mm a który masz tydzień ciąży? Ale super!Dziewczyny byłam we wtorek u lekarza i niestety jeden pęcherzyk jest pusty. Nie przeżywam jakos bardzo bo nigdy nie był to nawet zarodek także o żadnej stracie nie ma mowy. Ale drugi miał już 8 mm i biło serduszko Wolałam sprawdzić te plamienia i pan dr powiedział że ciąża sie troszeczke odkleja od macicy ale mimo że to tak strasznie brzmi to nie jest nic poważnego. Cieszę się że pojechałam bo zobaczyłam to moje kochane serduszko
Mruch
Pisałam wcześniej walka na tym razie się skończyła. Mam jeszcze takie wątpliwości , czy zarodki mogły się zagnieździć później niż w 7 dniu.
No jeśli walka sie kończy to dałabym szanse jeszcze z 2 dni, może coś z tego sie wykluje.
Aguleczka29
Pisałam wcześniej walka na tym razie się skończyła. Mam jeszcze takie wątpliwości , czy zarodki mogły się zagnieździć później niż w 7 dniu.
Moim zdaniem tak,ja miałam zarodek 3 dniowy a zagniezdził się dopiero 11 dnia po transferze.
Sylwetka86
Przykro mi kochana .... bądź silna i walcz dalejLekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
Tak coś takiego.Tylko w szpitalu powiedzieli żeby narazie na to nie patrzeć bo tak jak ja to też wyczytałam na cyklu sztucznym progesteron podajesz z zewnatrz i on ci jest niezbedny do podtrzymania bo nie mamy białka żółtego który go produkuje.Wiec żeby wynikami ż teraz się nie sugerować.A dziś dzwoniłam w sprawie tych plamien i powiedziała żeby się nie przejmować i bólem brzucha też nie.Ale jak będzie krew czerwona i silne skórze to na pogotowie.Uspokoila mnie trochę zresztą muszę im zaufać.No ja nie wiem, mi lekarz powiedział, ze poziom progesteronu potrzebny do utrzymania ciąży to najlepiej około 30. A z tego co ja pamietam miałaś 7,5?
Sylwetka86
Gratuluję pięknych bet dziewczyny
reklama
A moze poczekaj jeszcze te dwa dni i powtorz badanie? Albo chociaz jutro idz jeszcze sprawdzic przed odstawieniem lekow, tak dla pewnosci.
Podziel się: