Kurczę przykro mi.Lekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Gratuluję!!beta nr1 371,3
beta nr2 1282
Chyba wszystko w normie ?
walczaca o szczescie
Niestety tego sie bałam :-(... trzymaj sie dzielnie i walcz!Lekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
Aguleczka29
Lekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
Bardzo mi przykro.Ale nie poddawaj sie.
Olusja1987
O ranyyy, strasznie mi przykro.Lekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Bardzo mi przykroLekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
Tak mi przykro...Lekarz napisał że nieprawidłowy wzrost bety i że to ciąża patologiczna.Mam odstawić leki
Cieszyć się cieszyć. Piękna beta, piękny przyrost. GRATULUJĘ !!!7dpt bHCG - 39, dziś 10dpt bHCG - 153,44. Cieszyć się czy jeszcze nie?
gooossia17
No ja nie wiem, mi lekarz powiedział, ze poziom progesteronu potrzebny do utrzymania ciąży to najlepiej około 30. A z tego co ja pamietam miałaś 7,5?Robiłam po drugiej becie byl bardzo niski Ale byłam się pytać w szpitalu pokazałam wyniki i powiedzieli żeby narazie na ten wynik nie patrzeć i brać leki jak dotychczas.
reklama
Tak mi przykro...
Podziel się: