Miliaa to cudownie,że masz tyle pięknych pęcherzyków!!!Super się cieszę:-) Co do estradiolu to jestem zdziwiona,bo miałam chyba wyższy i normalnie zrobili mi in vitro..? Po transferze mój E2 wynosił 3500. Do tego miałam tylko 5 pęcherzyków, czyżby moja klinika była tak nieodpowiedzialna..w sumie miałam powiększony brzuszek,ale chyba nie miałam hiperki..nic nie rozumiem,ale skoro mówią Ci ,że to wysoki poziom to znaczy,że jest wysoki i jeśli jest jakieś niebezpieczeństwo dla Twojego zdrówka to odczekaj cykl. Dzidziunie będą grzecznie na Ciebie czekały A teraz już się nie stresuj tylko włącz TV i kibicuj BIAŁO-CZERWONYM:-)
reklama
gieniek, oczywiscie, ze nie 1400, ale 14000, jedno zero mi sie nie dodalo...dobrze, ze zauwazylas, bo by sie dziwily dziewczyny o co mi chodzi takze wychodzi, ze duzo za duzo mam tego estradiolu...ty mialas wszystko ok, takze spokojnie, twoja klinika jest jak najbardziej odpowiedzialna!
co ma byc to bedzie, trudno!
ubieramy czapki i szaliki bialo - czerwone i kibicujemy dziewczyny!!
co ma byc to bedzie, trudno!
ubieramy czapki i szaliki bialo - czerwone i kibicujemy dziewczyny!!
miliaa - oj juz nie pamiętam dokładnie ale byl on cholernie wysoki i raczej wyższy od twojego wiec ja niemal od początku wiedziałam ze nici z transferu bo mnie poziom rósł okropnie z dnia na dzień. Nie martw sie na zapas moze akurat sie obejdzie bez hiperki czego z calego serca ci zycze
A teraz DO HYMNU!!!!!!
A teraz DO HYMNU!!!!!!
POLSKA!!!
siedze w domu przed tv z moim 10 letnim siostrzencem, telewizja mi przezywa,bo takie wichury tutaj...
A mój maz ma dzis wychodne, a co tam - normalnie nigdzie Sam nie lazi, a dzis poszli z moja siostra do pubu na mecz! Az sie spocil jak pytal czy moze isc )) Cisza i spokoj, bo normalnie dra sie na tych meczach! Dostali pozwolenie! Ja to wredna jestem, a dzis mam dobry dzien!!!
Dziewczyny buziaki I wyjatkowo obejrze ten mecz, bo nie przepadam za pilka, ale to przeciez POLSKA!!!
siedze w domu przed tv z moim 10 letnim siostrzencem, telewizja mi przezywa,bo takie wichury tutaj...
A mój maz ma dzis wychodne, a co tam - normalnie nigdzie Sam nie lazi, a dzis poszli z moja siostra do pubu na mecz! Az sie spocil jak pytal czy moze isc )) Cisza i spokoj, bo normalnie dra sie na tych meczach! Dostali pozwolenie! Ja to wredna jestem, a dzis mam dobry dzien!!!
Dziewczyny buziaki I wyjatkowo obejrze ten mecz, bo nie przepadam za pilka, ale to przeciez POLSKA!!!
Czesc Dziewuszki,
No i przegrali chlopaki. Walczyli dzielnie ale niestety. Szkoda wielka. buuu
Miliaa, widzisz, jest dobrze, pecherzyki urosly. Zycze powodzenia na punkci.
Lepiej odczekac, skoro jest duze parwdopodobienstwo hiperki. Niech organizm odpowcznei jeden cykl. To nie zaszkodzi a pomoze. Twoje zdrowie jest najwazniejsze.
No i przegrali chlopaki. Walczyli dzielnie ale niestety. Szkoda wielka. buuu
Miliaa, widzisz, jest dobrze, pecherzyki urosly. Zycze powodzenia na punkci.
Lepiej odczekac, skoro jest duze parwdopodobienstwo hiperki. Niech organizm odpowcznei jeden cykl. To nie zaszkodzi a pomoze. Twoje zdrowie jest najwazniejsze.
palu_nr1
Fanka BB :)
miliaa strasznie duzy masz E2. ja przy 30 pecholach roznej wielkosci mialam miedzy 4500-6000 . nie pamietam dokladnie, a z tego po punkcji 12 prawidlowe, 9 sie zaplodnilo, a do 5 doby 4 przetrwaly. 2 mi wsadzili i mam jeszcze 2 mrozaki i hiperke tez mialam. brzuch mialam wiekszy niz teraz w 24tc
ale najwazniejsze teraz, zeby ci sie ladnie zaplodnily i przetrwaly do 5 doby i transferek i duzo mrozakow)
ale najwazniejsze teraz, zeby ci sie ladnie zaplodnily i przetrwaly do 5 doby i transferek i duzo mrozakow)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
milaa - masz 14000 e2? to transfer lepiej odlozyc. za duze ryzyko. chyba ze przetrzymac 1 dzien bez stymulki i zobaczyc czy estradiol zacznie spadac. jak nie to odlozyc wsio do kolejnego cyklu
Igiełka
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny!
Moja przyjaciółka dziś rano testowała 13 dni po transferze no i duuuupa.Jutro jedzie na betę do kliniki ale już wiadomo,że dla formalności.Po wczorajszej przegranej jeszcze ta wiadomość:-(.Nie mam siły,stres mnie paraliżuje...A co czuje ona ,to wy wiecie najlepiej...Drugi raz .Na całe szczęście moje przyszłe chrześniaki (dwa) zimują.Może one zechcą do nas...Ach...
Kiedy będzie mogła znowu dostać mrozaczki?
Moja przyjaciółka dziś rano testowała 13 dni po transferze no i duuuupa.Jutro jedzie na betę do kliniki ale już wiadomo,że dla formalności.Po wczorajszej przegranej jeszcze ta wiadomość:-(.Nie mam siły,stres mnie paraliżuje...A co czuje ona ,to wy wiecie najlepiej...Drugi raz .Na całe szczęście moje przyszłe chrześniaki (dwa) zimują.Może one zechcą do nas...Ach...
Kiedy będzie mogła znowu dostać mrozaczki?
reklama
lolitka...no wlasnie mam az 14000:-( nie wiem skad tyle, bo przeciez mam endometrioze i myslalam, ze przy tym to nie ma mozliwosci hiperki...poza tym mam malo jajeczek, wiecej jest tych malutkich, ale ogolenie moze ich byc okolo 20 na obu jajnikach a to przeciez nie duzo...pytali mi sie w klinice czy mam problemy z watroba? ale robilam badania przed IVF i wyszlo, ze jest OK...kurde nie wiem czemu mi sie to przytrafilo:-(
wczoraj mialam podany choragon co podejrzewam jeszcze bardziej E2 zwiekszylo, wiec na transfer nie licze...jutro punkcja, zobaczymy jak sie bede czula...poza tym w srode ma zapasc decyzja o transferze, moze E2 troche odpusci i pozwoli mi przyjac maluchy/a...boje sie, ze crio jeszcze bardziej zmniejsza mi szanse bez sensu to wszystko
palu...no wlasnie ja sie czuje normalnie, nic mnie nie boli, brzuch normalny, wiec nie rozumiem tej hiperki w ogole...poza tym przeszlam na diete watrobowa no i pije okolo 3 litrow dziennie wody, moze to cos pomoze...
Igielka...wspolczuje bardzo, ze sie nie udalo :-(
wczoraj mialam podany choragon co podejrzewam jeszcze bardziej E2 zwiekszylo, wiec na transfer nie licze...jutro punkcja, zobaczymy jak sie bede czula...poza tym w srode ma zapasc decyzja o transferze, moze E2 troche odpusci i pozwoli mi przyjac maluchy/a...boje sie, ze crio jeszcze bardziej zmniejsza mi szanse bez sensu to wszystko
palu...no wlasnie ja sie czuje normalnie, nic mnie nie boli, brzuch normalny, wiec nie rozumiem tej hiperki w ogole...poza tym przeszlam na diete watrobowa no i pije okolo 3 litrow dziennie wody, moze to cos pomoze...
Igielka...wspolczuje bardzo, ze sie nie udalo :-(
Podziel się: