reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mistle ja tak samo! Codziennie macam sie po OO czy juz bola, a tu nic... Tez nie moge sie doczekac rzyganska,choc to strasznie glupio brzmi...
dzisiaj nic... Nawet mam takiego powera, ze zastanawialam sie nad myciem okien, ale zrezygnowalam... Zmienilam tylko wode rybkom I robie 2 pranie, bo nudyyyyyyyyy......

reklama
dziekuje dziewczynki za odpowiedz
a to znaczy ze mam ta celiakie i ze te zarodki mogly sie przez to nie przyjac lekarz kazal mi brac enkorton myslicie ze to pomoze nie mowil narazie o zadnej diecie najleprze jest to ze ja jakos nigdy nie mialam klopotu z przyswajaniem mleka i glutenu masakra wszystkiego sie spodziewalam ale nie tego zalamka znow na calej linii

Palu tak niestety za znieczulenie ogólne trzeba było zapłacić. Dziewczyny mówiły,że jak ma się 1,2 pęcherzyki to miejscowe można znieść,ale jak więcej to już tylko ogólne. Ja postanowiłam,że nawet jak będę miała jeden jedyny to wykupię sobie ogólne:tak:
Miliaa KCIUKI MOCNO ZACIŚNIĘTE!!!!!!!!!! Jestem z Tobą i Czekam na wiadomości.
Mi mi może ty masz tylko uczulenie na gluten a nie masz celiakii, to są chyba dwie różne rzeczy. Ja na przykład czytałam sporo o tym paskudztwie i podobno utrudnia zajście w ciążę-mówię o celiakii ,wprowadzenie diety przywraca płodność, więc przed in vitro (tak z miesiąc,dwa) zaczęłam ściśle stosować dietę bezmleczną, bezglutenową. Dopiero od niedawna zaczęłam jeść wszystko. Nie wiem,czy to miało wpływ na to,że mi się udało,ale na pewno mi nie zaszkodziło:tak:

witam dziewczynki, ale sie dzisiaj wyspalam po nocce ale pogoda barowa mozna spac, tylko wycieczki do wc.
Dziewczynki nie szukajcie u siebie objawów bo to zwariować można. Ja tez strasznie szukałam i jak jednego dnia mnie bolały piersi a drugiego juz mniej to się martwiłam ze ciążę stracę. Mdłości czasem gorsze czasem lżejsze i tez się zastanawiałam czemu. Ja tak jak ty Onlyone wolałam kibelek przytulać niz tylko wierzyć ze jestem w ciąży, ale w sumie to do teraz moge tylko wierzyć. Brzuchol większy ale jak prze mega wzdęciu, ruchów jeszcze nie czuje wiec tak czekam. Tak jestem w ciąży ale bezobjawowej.
A kada z nas inaczej bedzie to przenosila, jedna do 5 miesiąca będzie przy kibelku lezec aq druga nawet mdlosci nie poczuje. Spokojnie wiec

loast time - ja oczywiście kibicuje

czesc kochane! dziekuje bardzo za te mocno zacisniete kciuki!

udalo sie! pecherzyki urosly duze, jest ich ok 10, tylko w tym tez kilka 16cm, ale wyjma je, bo dochoduja sobie w labolatorium...i to jes piekna wiadomosc!
piekna tez jest wiadomosc, ze dostalam choragon, wlasnie wyszla ode mnie pielegniarka o 19.30 (dupa mi zdretwiala i chodzic nie moge), wiec punkcja w poniedzialek o 8 rano!

a teraz ZŁA wiadomosc, bo przeciez nie moze byc idealnie...nie wiadomo czy bede miala transfer w tym miesiacu, coraz bardziej podnosi mi sie E2 i boja sie hiperki, ktora raczej na pewno sie rozwinie...a wiadomo, ze jakby sie udalo, to ciaza jeszcze bardziej nakreca hiperke...ale to bedzie wiadomo dopiero w dniu punkcji a moze i w srode, bo wtedy chca mi podac malucha/maluchy

no t tyle chyba, juz nie mam sil sie denerwowac i stresowac, skoro tak los chcial to niech bedzie, zaczekam...juz tyle czekalam, ze jeszcze jedne cykl przezyje...chyba:sorry:

Hej dziewczynki

Lazaya to ja trzymam kciukasy, zreszta za każdą z was bo chyba każda potrzebuje wspracia.

Kurcze zazdroszcze tym które są w Polsce. Musi być przepiękna atmosfera na dzisiejszy mecz. My z Emkiem ubrlaiśmy koszulki z napisem POLSKA, ja pomalawalam paznokcie na bialo-czerwono i zrobilismy bialo czerwone ciasto (sernik na zimna z galaretka)...bedziemy sami świętować :-) ale kibicowac będziemy ile sił starczy :-) emek miał sen 4:2 dla Polski oby....ja już zażyłam lekki ziołowe uspokajające bo nie wiem czy to przeżyje. A is koro spray od wtorku to dziś mój osttani kontak z alkoholem :-) Udanego wieczoru, niech dzieją się cuda

miliaa - no to super wiadomość ze pęcherzyki się ruszyły, z ta hiperka to już gorzej. miejmy nadzieje ze się rozejdzie po kosciach. Jak bedzie trzeba czekac no to trudno bedziesz musiala jeszze poczekac i tutaj moje pytanie czy jeden cykl czy wiecej? Mnie kazali 3 ale moze co kraj to obyczaj. Powodzenia

reklama
marcikuk...no wlasnie, bo ty bylas zagrozona hiperka? pamietasz moze jaki mialas poziom E2? ja mam 1400, powinno byc 50% mniej...
no u mnie powiedzieli, ze mam wrocic po dzieci juz w nastepnym cyklu, teraz po prostu bym dostala @ i juz w nastepnym podeszlabym do crio...
troche szkoda, ze musze jeszcze poczekac, ale jak mam perspektywe hiperki to chyba nie ma co kombinowac...

Do góry