reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dziewczyny , do którego tygodnia ciąży na cyklu sztucznym brałyście Estrofem ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w 7tc odstawilam
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
gosia321
Dr Koziol to chyba jego zona tak ?Oni chyba razem to prowadzą...
Ona jest embriologiem chyba głównie ;-)
Olusja1987
Zle się wyraziłam, miałam na myśli 0.1. Zaciskaj poślady i działaj skoro masz możliwość. I tak jak mówisz, rób stymulację i wszystko kontroluj, niech o wszystkim Cię informują, bo coś jest nie tak. U mnie też była dziwna sytuacja, bo rozmrazali 4 zarodki i żaden się nie rozwijał, uważam,ze źle były poddane wirtyfikacji. Uratowała mnie jeszcze blastka, którą rozmrazali 2h przed transferem.No ale ja mam poniżej 1 bo mam 0,456 dlatego nie wiem skąd ta decyzja o powtarzaniu bety braniu leków i w ogóle. Nie wiem... W czwartek mam wizytę u G. niech mi robi tą ostatnią stymulację z programu i uciekam do innej kliniki.
Przestaję płakać a zaczynam się wkurwiać i przysięgam jak G. tak jak pozostali zjebie stymulację (mam już jedno potwierdzenie przez specjalistę) to zrobię wszystko by cierpieli jak ja teraz i by ludzie dowiedzieli się że nie warto łapać się na ich "promocje". Swoją drogą dziwny zbieg okoliczności że wszystkie z GynCentrum które teraz betowały miały teraz negatywne wyniki...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Tak, wczoraj. Pozytywnie.A Ty już testowałaś?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Powidzenia Kochana:-)Legalnie przenoszę sie na ciężarówki bo wiem ,ze moze być niektórym ciężko patrzeć na usg itd.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny i chłopaki [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
gosia321
Musisz zrobic ana 3 tam bedziesz miala przeciwciala jakie wchodza w sklad ana. A jaki masz typ swiecenia ?Dziewczyny (mysle,że @dżoasia coś tu w pierwszej kolejnosci pomoże) - co oznaczają dodatnie ANA 1 i ANA 2 (narazie sama informacja ze sa dodatnie)?
walczaca o szczescie
Tak jest :-)Dr Koziol to chyba jego zona tak ?
reklama
Podziel się: