gosia321
Fanka BB :)
A czemu nie mozna moczyc nog ? To moj sposob na przeziebienie. Ze niby w ciazy juz nie moznanie mozna moczyc nog, herbata z cytryna i malinami , cieply kocyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nie mozna moczyc nog ? To moj sposob na przeziebienie. Ze niby w ciazy juz nie moznanie mozna moczyc nog, herbata z cytryna i malinami , cieply kocyk
Czemu ignorancja? Nie chca juz leczyc ?no niestety poki co sa tragiczne a najgorsza jest ignorancja lekarzy.. głowa mała
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ani się nie obejrzysz a będziesz się szykować na porodówke chodzisz cały czas do gina w klinice?BardO szczęśliwa i trochę niedowierzam [emoji5] Mam kartę ciazy i w końcu otworzyłam pakiet # jestem w ciazy [emoji3]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
miał radioterapie juz niestety teraz nie wchodzi w gre zadne inwazyjne leczenie bo wyszła zakrzepica zył w watrobie .. masakra
Asiu musisz wierzyc ze ten lek pomoze jestem myslami z wami.
A radioterapia juz nie wchodzi w gre zeby zmniejszyc guza? Czy juz mial.radio bo przepraszam ale juz nie pamietam
Beta negatywna...
Gratulacje Mamusiu[emoji7] [emoji7] No to w następne wakacje będziesz miała pełne ręce roboty[emoji9] [emoji9]Moje szczęście ma całe 10mm, tętno 140. Dzisiaj mam dokładnie 7tydzień ciąży. Termin na 19.06. 2018.
nie co maz mowi ze go boli np ze brzuch od 2 tygodni to ze rak sie powieksza i uciska... wczoraj musieli zrobic tomografie zeby nowa prozbe o leczenie wysłac do kasy chorych ... i facet ktory robił tomografie wybiegł za mezem dał katje i zadzwonił do lekarzy z gastrologi ... poszlismy na 9 pietro a tam lekarz ze trzeba szybko wziasc zastrzyki bo sa liczne skrzepy na watrobie i w czwartek kontrola... przypadkiem to wyszło gdyby nie musieli zrobic tego badania moj maz przez ignorancje lekarza moglby umrzecCzemu ignorancja? Nie chca juz leczyc ?
Ani się nie obejrzysz a będziesz się szykować na porodówke chodzisz cały czas do gina w klinice?
Oto mój dzisiejszy cukiereczek [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Bardzo się cieszęGratulacje Mamusiu[emoji7] [emoji7] No to w następne wakacje będziesz miała pełne ręce roboty[emoji9] [emoji9]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom