reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej kobitki :))))
Gorąco witam wszystkie Panie należące do KLUBU POZYTYWNEGO MYŚLENIA :)))))) - wciąż czekam na resztę :))) ale się coś ociągają....

Matko,dziewczyny ależ ja mam lenia. Nie wiem czy to zasługa mojej tarczycy,czy może moich pęcherzyków - chociaż to raczej za wcześnie na takie objawy.
Właśnie,mam do Was dziewczynki pytanie - Czy może któraś z Was orientuje się ile powinno wynosić TSH, FT3 czy też FT4 w ciąży??? Czy któraś z Was musiała sprawdzać sobie te hormony?

Onlyone
- wiesz,co Ci powiem kochana - Niech się buja,ta Twoja "MAMA" od siedmiu boleści. Matko,jacy ludzie potrafią być fałszywi :wściekła/y: Na drzewo z nią i tyle ;)))). Nie zaprzątaj sobie nią głowy,teraz najważniejsza jest ciąża :))). U nich to najlepiej kiedy zawsze wszystko jest dobrze,nawet kiedy jest źle. Na pytanie How are you today?? Nie możesz odpowiedzieć So,so tylko zawsze musi być - VERY GOOD,bo inaczej zdziwienie ujrzysz na twarzy. Więc po ch...... ;))) (cholerę oczywiście hehe) te pytania zadają,skoro człowiek musi kłamać.

gienek
- hmm,spodziewałam się,że tego krwiaka już nie ma... i tu zadam od razu pytanie - Czy droga mama robi sobie w myślach wizualizacje o które prosiłam????? Pocieszające,że "Pan krwiak" zechciał się przemieścić,by nie przeszkadzać maluchom - normalnie ma gest ;))) a teraz niech zrobi kolejny ukłon w ich stronę i poszuka sobie innego miejsca ale już poza twoim organizmem :))))

reklama
Czesc Dziewuszki,

Moja lekarka chciala przytapic do crio juz w przyszlym cyklu, nie tak jak mi pisala poprzednio, zeby jeden odczekac. Niestety nie bedzie mnie w tym czasie wiec crio we wrzesniu :( Zla jetem na siebie ,bo zle sobie jednak wykalkulowala wakacje :(
Mam czekac na @ ktora moze miec opoznienie 10 dni.Crio ma sie odbyc na cyklu naturalnym z usg miedzy 11 a 12 dnia cyklu + badanie estrogenu i LH. Jesli endo bedzie niewystarczajaco przygotowane , crio w nastepnym cyklu wspomoagane hormonami.
Poza tym na podgladzie wszystko ok

agapl oj no tak to widzisz czasem się wszystko plącze... ale co się odwlecze to nie uciecze:) juz tyle sie naczekałas i dałas radę to i do września wytrzymasz. Najważniejsze ze masz kompetentną dr i na pewno wszystko będzie ok. Mocno trzymam kciuki:* &&&

jak zaczynasz pisać odpowiedz na posta to w oknie tam gdzie masz na górze różne przyciski w drugiej lini masz insert image (obrazeczek z takim drzewkiem ) wybierasz z dysku tylko musi mieć rozszerzenie jpg i wstawia ci to w okno odpowiedzi. potem możesz jeszcze coś dopisać i dajesz normalnie wyslij odpowiedz

Mam nadzieje ze się uda:) w razie co to pytaj

Witajcie dziewczyny!
Onlyone ja też się przyłączam do zdania,że teraz ciąża najważniejsza-tyle o nią walczyłaś więc teraz trzeba ją pielęgnować.
aniołeczek gratki z powodu pieknie zdanego egz.i super,że to krwawienie ustało.
mi mi ja niestety nie pomogę w interpretacji wyniku
palu a bardzo dobrze się czuję-czasem mam takie pobolewania w okolicy pępka(takie ciągnięcia), ale skóra się rozciąga więc normalne.Stopy mi puchną,a że nie lubię leżeć, to mam baniaczki.A brzusio rośnie rośnie.Jakbym się czuła tak do końca ciąży , to byłoby super.A jak u Ciebie?Jak Twoje bąbelki?Znasz już płeć?

scan.jpg Moje bąbelki ;)

agapl - musisz się kochana uzbroić w cierpliwość. Wrzesień to ponoć bardzo szczęśliwy miesiąc jeśli chodzi o zajścia w ciążę,więc głowa do góry!!! :)))

reklama
mi mi - ja tez niestety nie pomoge
last time - piekne pecherzyki niech sobie ładnie rosna co do tych hormonow to pojecia nie mam
Onluone - olej babkę, najważniejsze są maleństwa, nie przejmuj się bo nie ma sensu. Ona może pracowała ale nie przechodziła zle ciąży a ty zawsze możesz powiedziec ze sie zle czujesz i masz do tego pelne prawo
agapl - pomysl sobie w ten sposób: ostatni raz możesz spędzić szalony urlop bo za rok będziesz w zaawansowanej ciąży
gienek - co jeszcze lekarz mowil na temat tego krwiaka? wchłonie sie po tabletkach?

Do góry