reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki!
Miliaa kochana wiem,że się zdenerwowałaś,ale ja wierzę,że podskoczą pęcherzyki.Myślę,że takie dawki ustalił szef żeby też nie doszło w końcu do przerośnięcia pęcholi.
Pamiętam jak poszłam na drugi podgląd pęcherzyków,a szef zaczął tak szybko wyliczać i mówić ich wielkości i na pewno dużo miałam 13mm, 15mm a to był czwartek więc szyba decyja, że punkcja w sobotę-najbardziej się wtedy przejęłam tym, że powiedział żeby nie były puste-no i wyciągnęli 12 komóreczek.
Więc proszę mi tu myśleć pozytywnie.

reklama
last time - superrr ze widzialas swoje malenstwa :-) WOW az ciezko sobie wyobrazic jakie musi to byc cudne uczucie . Mam nadzieje ze rano juz zobacze twoje blizniaki:-) koniecznie wklej to zdjecie.

anioleczek - wiedzialam ze nie ma powodu do obaw. gratuluje wyniku egzaminu no i zachowania zimnej krwii wczoraj.... ja nie dalabym rady:baffled:

Aga daj zanc co ci jutro powiedza o crio jestem taaaaka ciekawa??????? Tak sobie pomyslalam ze pewnie i ja nie wytrzymam do lipca i tez moze wczesniej zadzwonie.

elala - jeśli mam być szczera,to powiem Ci,że wchodząc do gabinetu dr byłam tak przerażona,zestresowana,na polikach ogromne różowe pąsy,że "ochłonęłam" dopiero jak po wizycie usiadłam z mężem w "Marioli" ;) a właściwie na zewnątrz,bo była ładna pogoda i wcinaliśmy pyszne lody z bitą śmietaną i owocami :)))
Myślę,że wizyta która jest teraz przede mną,będzie tą z niepohamowanymi emocjami wzruszenia :)))

miliaa - nie martw sie. Ja za pierwszym razem mialam tylko jeden pecherzyk, ale wszyscy mi mowili, zebym sie nie martiwla. POlozna z Novum tez po IVF powiedziala ze ma synka wlasnie z 1 pecherzyka... Takze spokojnie...
U mnie sie ta komorka nie zaplodnila, ale to juz inna sprawa. Przy ICSI zapladnia jest mniej komorek niz przy IVF.
Takze nie martw sie... 3 pecherzyki, to nie jest zly wynik. Poza tym na punkcji pobiora Ci wszystkie duze i jesli sa tam komorki to moga je wyhodowac w laboratorium. Mi tak zrobili za 2gim razem....
Malo pecherzykow = mniejszy ból jajników.
Będzie dobrze...

Last time - ja to nawet nie potrafie sobie wyobrazic co mozna czuc w takiej chwili, jednego jestem pewna twoje malenstwa napewno byly uszczesliwione ta porcja lodow :-)

ja to się też nie mogę doczekać wizyty:( masakra!!! wizyta w klinice w łodzi 2.07 no a u gin która będzie prowadzić ciąże 3.07 wiec kupa czekania jeszcze... ale cierpliwości... po drodze poprawka i obrona więc jakoś zleci:)

jestescie kochane, nie wiem co bym bez was zrobila!!! na prawde umiecie dodac skrzydel..jestem na etapie co ma byc to bedzie...ja zrobilam wszystko co mozna, zeby bylo dobrze teraz pozostaje mi czekac i wierzyc mocno, ze bedzie OK!!

dziekuje wam za wsparcie, nie wiem co bym bez tego forum zrobila!!:tak:

:*

jestescie kochane, nie wiem co bym bez was zrobila!!! na prawde umiecie dodac skrzydel..jestem na etapie co ma byc to bedzie...ja zrobilam wszystko co mozna, zeby bylo dobrze teraz pozostaje mi czekac i wierzyc mocno, ze bedzie OK!!

dziekuje wam za wsparcie, nie wiem co bym bez tego forum zrobila!!:tak:

:*

I tak trzymaj kochana :-) Zobzczysz ze bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki, trochę mnie tu nie było i trochę was podczytywałam, co u was słychać?dużo nowych zmian i zaciążonych dziewczynek ??

Do góry