reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

miliaa nie przykleiłam bo zapomniałam:)
Ty też będziesz miała piękne bąbelki cierpliwości- zanim sie obejrzysz beda z Tobą
A skad wiesz ze gieniek ma takie zdjęcie?? przecież sie nie pochwaliła?? czy ja coś przeoczyłam?

reklama
gieniek..intuicyjnie sie przyciagamy:-D moj tato mial wczoraj operacje oka w Nałęczowie, wiec dzis dymalam z rana go odebrac i jakos zeszlo...zeby nie myslec za bardzo o wizycie i punkcji zaczelam powoli sprzatac, zeby potem bylo czysto jak bedzie po transferze...zeby mogla spokojnie wtedy lezec i pachniec...ale nie moge wszystkiego sama zrobic, wiec jak moj wroci z pracy to zaraz go zagonie:-D
anioleczek...bo ja sledze gienka i ja wszystko wiem :-D:-p

nie przyklejalyscie i sie udalo, no i dobra...ja spanikowana pewnie przykleje, dla swietego spokoju, babki pewnie smiechu ze mnie beda mialy:-)

o poprawka jednak się pochwaliła:)

CUDOWNE SĄ!!!!

jak już je ładnie widać... naprawdę przypominają człowieka:) słodkości:)

Ała moj brzuch jak mnie coś kuje!!! chyba nie będę wynosiła tych kartonów dziś więcej:( Chciałam powynosić pudła z niepotrzebnymi notatkami na strych ale poszłam tam 2 razy i teraz siadłam chwile i mnie tak kuje... oj nie mogę przesadzać:(

anioleczek...NO! i spokoj ma byc !:tak: bo wiesz, ze jak na prawdziwa forumowa ciotke przystalo musze o was dbac!! :-)

last time.. ale zapitala ten czas...:-) ale czego nie wkleic, bo sie zgubilam, wiesz...ja po tych hormonach rzadko mysle:-p

gienek - no piękne masz te robaczki a jeden to już taki byk ze stoi :-);-);-) Moje leniuchy lezą i kopia (ale jeszcze nie czuje)

anioeczek - jakie ty cholero kartony dźwigasz???!!!!! Przecież w ciąży jesteś nie wolno ci dźwigać!!!!!

miliaa - jak ma ci to pomoc to przyklej i 5 a niech sie śmieją ile chcą :-):-):-)

reklama
marcikuk pudła z notatkami bo rok sie akademicki w sumie skończył i chciałam troszkę posprzątać bo mi to zawadza, no ale jak na mnie tak nasiadłyście to już nie będę poczekam jutro mąż powynosi

last time ale ty masz skojarzenia kobieto!!! ja tam od razu widzę dziecko!

Do góry