reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Martwi mnie wynik CMV... pomóżcie nie wiem co mam myśleć:(

Załączniki

• Screenshot_20171030-085257.png
    Screenshot_20171030-085257.png
    47,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Bardzo mi przykro, ze leczenie nie przynosi skutku. Zycie jest niestety niesprawiedliwe i jestesmy bezradni w przypadku tak ciezkiej choroby. Pozostaje tylko najdzieja.. bardzo Wam wspolczuje, wiem jak serce peka jak patrzy sie na cierpienie najblizszych. Mam nadzieje, ze stanie sie cud i ten ostatni lek pomoze.
Tule Was mocno [emoji173]️
no tez na to licze ... jako to zycie jest ciezkie...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny mozna oszalec... dzwoniła klinika w ktorej maz sie leczy i rak sie rozrusł wyniki badan tragedia ... beda zmieniac na inny lek...ten jest ostatni jaki jest dostepny jako eksperyment jesli ta nie pomoze to juz nie ma szans na cokolwiek :( nie chce byc wdowa w wieku 28lat ... załamana jestem

bardzo mi przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak teraz sie czujesz. Ciezko to zycie Cie doswiadcza, . mam nadzieje ze zmiana leku okaze sie skuteczna , zycze Wam tego z calego serca. a teraz cieszcie sie nawzajem soba,

bardzo mi przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak teraz sie czujesz. Ciezko to zycie Cie doswiadcza, . mam nadzieje ze zmiana leku okaze sie skuteczna , zycze Wam tego z calego serca. a teraz cieszcie sie nawzajem soba,
no prubujemy .. niestety jest to bardzo ciezkie .. poki co w innym szpitalu robia badania skad ten mocny bol ..

no tez na to licze ... jako to zycie jest ciezkie...

Kochana wiem, ze jest ciezkie, ja przezylam smierc swojego synka, wiec moge sie domyslac co teraz przezywasz.. mam nadzieje, ze Ciebie takie nieszczescie ominie i bedziecie sie razem cieszyc ze swojego dzieciatka. Trzymam mocno kciuki ✊❤️

reklama
ale w ciazy nie mozna moczyc nog w goracej wodzie, a prawdopodobnie ciaza jest
No dokladnie, dlatego napisalam, ze ja moczylam nogi w goracej wodzie jak mi sie okres spoznial i nie moglam sie doczekac pierwszego podejscia do crio. Absolutnie odradzam taki "zabieg" po transferze, bo moze sie to zle skanczyc. W ciazy goraca woda jest zabroniona, bo moze dojsc do poronienia.

Do góry