reklama
hope322
Fanka BB :)
Ja moczylam nogi w goracej wodzie jak chcialam, zeby @ szybciej przyszla.nie mozna moczyc nog, herbata z cytryna i malinami , cieply kocyk
asinka89
no tez na to licze ... jako to zycie jest ciezkie...Bardzo mi przykro, ze leczenie nie przynosi skutku. Zycie jest niestety niesprawiedliwe i jestesmy bezradni w przypadku tak ciezkiej choroby. Pozostaje tylko najdzieja.. bardzo Wam wspolczuje, wiem jak serce peka jak patrzy sie na cierpienie najblizszych. Mam nadzieje, ze stanie sie cud i ten ostatni lek pomoze.
Tule Was mocno [emoji173]️
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Evelin83
bardzo mi przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak teraz sie czujesz. Ciezko to zycie Cie doswiadcza, . mam nadzieje ze zmiana leku okaze sie skuteczna , zycze Wam tego z calego serca. a teraz cieszcie sie nawzajem soba,dziewczyny mozna oszalec... dzwoniła klinika w ktorej maz sie leczy i rak sie rozrusł wyniki badan tragedia ... beda zmieniac na inny lek...ten jest ostatni jaki jest dostepny jako eksperyment jesli ta nie pomoze to juz nie ma szans na cokolwiek nie chce byc wdowa w wieku 28lat ... załamana jestem
asinka89
bardzo mi przykroBeta negatywna...
hope322
Bardzo mi przykro Bylo kompletne 0? Powtarzalas dzisiaj badanie?Beta negatywna...
Evelin83
ale w ciazy nie mozna moczyc nog w goracej wodzie, a prawdopodobnie ciaza jestJa moczylam nogi w goracej wodzie jak chcialam, zeby @ szybciej przyszla.
asinka89
no prubujemy .. niestety jest to bardzo ciezkie .. poki co w innym szpitalu robia badania skad ten mocny bol ..bardzo mi przykro, nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak teraz sie czujesz. Ciezko to zycie Cie doswiadcza, . mam nadzieje ze zmiana leku okaze sie skuteczna , zycze Wam tego z calego serca. a teraz cieszcie sie nawzajem soba,
hope322
Kochana wiem, ze jest ciezkie, ja przezylam smierc swojego synka, wiec moge sie domyslac co teraz przezywasz.. mam nadzieje, ze Ciebie takie nieszczescie ominie i bedziecie sie razem cieszyc ze swojego dzieciatka. Trzymam mocno kciukino tez na to licze ... jako to zycie jest ciezkie...
reklama
hope322
No dokladnie, dlatego napisalam, ze ja moczylam nogi w goracej wodzie jak mi sie okres spoznial i nie moglam sie doczekac pierwszego podejscia do crio. Absolutnie odradzam taki "zabieg" po transferze, bo moze sie to zle skanczyc. W ciazy goraca woda jest zabroniona, bo moze dojsc do poronienia.ale w ciazy nie mozna moczyc nog w goracej wodzie, a prawdopodobnie ciaza jest
Podziel się: