tamiza
Fanka BB :)
Pewnie że taka powtarzasz od razu wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie że taka powtarzasz od razu wynik?
Ja pare dni temu robilam zastrzyk z ovitrelle i czulam sie dobrze, teraz tez. Ciezko stwierdzic czy to po lekach czy juz pierwsze objawy ciazy. Tylko troszke wczesnie by bylo ale kazda z nas jej inna.Zaczęłam się denerwować.
Brzuch mnie boli, nie mogę się wypróżnić i ciągle mi się odbija na wymioty.
Nie wiem co to może oznaczać ale obstawiam, że to reakcja po Ovitrelle.
Czy któraś z Was tak miała?
Były 2 badania : ocena stopnia uszkodzenia chromatyny plemnikow ej i to wyszło ok ale drugi :hba test wiązania z hialuronianem wyszedł źle 66 % a powinno być powyżej 80%A możesz napisać co Wam wyszło w tym badaniu Dna plemnika.
A ja juz po trzeciej nieudanej... "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"Trzymam.kciuki napewno będzie to ten szczęśliwy . Kochane do 3 razy sztuka
brawo ty za podejscie musi się w końcu udać!!A ja juz po trzeciej nieudanej... "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
Będzie dobrze kochana wiara to jedyne co nam pozostałoA ja juz po trzeciej nieudanej... "Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
Dziewczyny a jeśli się nie uda z Waszymi jajkami (czego na razie nie bierzemy pod uwagę) to nie myślałyście o KD? ja jak podchodziłam do IVF to nie wiedziałam czy w ogóle mam jakieś komórki, bo albo brak owulacji albo iui nieudane i tak myślałam, że jak mam puste jajca to pewnie skorzystam z kd... tylko, że teraz wiadomo - z różnych przyczyn na razie nie biorę pod uwag dawstwa... przynajmniej dopóki mi się nie uda...
Zresetowalam mózg !! Urodze dziecko mojemu mężowi bez wzgledu na wszystko!! :-)) troszkę popilismy we dwoje, pogadalismy, póki co ja walczę za nas oboje ale mam nadzieje że do mnie dołączy :-))brawo ty za podejscie musi się w końcu udać!!
Jutro o 13 mam dzwonić to napisze co i jak . Ale póki co całą w nerwach jestem choć staram się tego nie okazywac . Martwię się ze znowu będzie ta sama sytuacja , jeden zarodek i nic poza tym ....
Coś czuję ze będziemy razem brzuchate :-)))brawo ty za podejscie musi się w końcu udać!!