reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaczęłam się denerwować.
Brzuch mnie boli, nie mogę się wypróżnić i ciągle mi się odbija na wymioty.
Nie wiem co to może oznaczać ale obstawiam, że to reakcja po Ovitrelle.

Czy któraś z Was tak miała?
Ja pare dni temu robilam zastrzyk z ovitrelle i czulam sie dobrze, teraz tez. Ciezko stwierdzic czy to po lekach czy juz pierwsze objawy ciazy. Tylko troszke wczesnie by bylo ale kazda z nas jej inna.

Dziewczyny a jeśli się nie uda z Waszymi jajkami (czego na razie nie bierzemy pod uwagę) to nie myślałyście o KD? ja jak podchodziłam do IVF to nie wiedziałam czy w ogóle mam jakieś komórki, bo albo brak owulacji albo iui nieudane i tak myślałam, że jak mam puste jajca to pewnie skorzystam z kd... tylko, że teraz wiadomo - z różnych przyczyn na razie nie biorę pod uwag dawstwa... przynajmniej dopóki mi się nie uda...

brawo ty za podejscie ;) musi się w końcu udać!!
Zresetowalam mózg !! Urodze dziecko mojemu mężowi bez wzgledu na wszystko!! :-)) troszkę popilismy we dwoje, pogadalismy, póki co ja walczę za nas oboje ale mam nadzieje że do mnie dołączy :-))
No i chyba @ sie zlitowala i zawita do mnie za chwile.

reklama
Do góry