reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki no to ide na cieplutka kąpiel, czy trzeba jeszcze dużo pić żeby nie było hiperki
Hehe możesz spokojnie się kąpać po transferze już za bardzo w ciepłej wodzie nie siedzieć nie myć się taka gorąca tylko bardziej pół na pół a po punkcie Można. Ja miałam hiperke ale nie piłam dużo dopiero w ciąży i po transferze zaczęłam pić więcej jak dotychczas.

reklama
Ja już po wizycie, mój bąbelek ma się dobrze dziś też był aktywny ładnie pokazał nawet rączkę z paluszkami ;) waży 246g,widać było już dziś dokładnie siusioraka ;).Mamcia zadowolona i humorek sobie poprawiła zakupami :) dla męża dla mnie i dla niuniusia kupiłam kocyk i 1 pieluszkę w krowy :) na razie jedna he kompletuje.

Cudne wiadomości, oby wszystko dalej się tak dobrze układało :)

Asiu,mowiac krotko:zamrozili 12 zarodkow 2 komorkowych i 1 jedno komorkowy w PN stadium czyli Pro Nucleus czyli dopiero zaczynajaca sie dzielic.1.9 rozmrozili 2 zarodki ktore po 3 dniach osiagnely stadium : 8 komorkowe i 10 komorkowe,ten drugi zarodek byl kompatujacy czyli zlewajacy,jest to stadium przejsciowe przed morula.Morula powinien byc 4 dnia.Dobrze rokujace,zwlaszcza ten drugi.
aha czyli tragedi nie ma .. myslisz ze sie uda z takimi ? bo za niedługo transfer i mam jakies obawy nie wiem skad noni jeszcze ta prolaktyna podwyzszona znow...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja dziś też mniej cycki czuję i w ogóle rano wstałam jakoś hymmmm.... Nie wiem sama ale czując jakby żadnego transferu nie było. Ehhhh... Musimy się jakoś trzymać.

Bardzo bardzo trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!!! No i podziwiam bo ja bym w życiu psychicznie nie dała rady pracować w żłobku obecnie. No ale od dziś będziesz już oficjalnie mamusią :) Kciuki zaciśnięte dawaj znać!!!
No i nie jest dobrze.
Wg. lekarza powinnam mieć betę pomiędzy 9 a 11. Moja beta <2. Niby każą się nie załamywać ale jak?
Dostałam 1/5 ovitrelle i we wtorek mam powtórzyć betę.

reklama
Do góry