Hehe możesz spokojnie się kąpać po transferze już za bardzo w ciepłej wodzie nie siedzieć nie myć się taka gorąca tylko bardziej pół na pół a po punkcie Można. Ja miałam hiperke ale nie piłam dużo dopiero w ciąży i po transferze zaczęłam pić więcej jak dotychczas.Dzięki no to ide na cieplutka kąpiel, czy trzeba jeszcze dużo pić żeby nie było hiperki
reklama
tamiza
Fanka BB :)
Wolę nie mówić tego głośnoA czy Ty czasem jutro nie masz czegoś?
annemarie
zawsze odstawialam,na wlasna odpowiedzialnosc+sikanca+okresowy bol brzucha.Ba twoim miejscu bym odczekala jeszcze ze 2 dni,bo moze sie okazac ze to co innego i bedziesz sobie w brode plula.
I odstawiłaś wtedy leki ? Ja bete zrobie w poniedziałek ale nie warto chyba mieć złudzenia.
Ropuszka666
Dziewczyny po pobraniu można normalnie brać prysznic
Prysznic tak i w temp nie wyższej niż 38 kąpiel w wannie zakazana tym bardziej gorąca . Gorąca kąpiel rozszerza naczynia a ty jesteś świeżo po zabiegu I możesz dostać krwawienia .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Dobra, nie powiem nikomu, że jutro betujeszWolę nie mówić tego głośno
Oczekiwanie2017
Ja już po wizycie, mój bąbelek ma się dobrze dziś też był aktywny ładnie pokazał nawet rączkę z paluszkami waży 246g,widać było już dziś dokładnie siusioraka .Mamcia zadowolona i humorek sobie poprawiła zakupami dla męża dla mnie i dla niuniusia kupiłam kocyk i 1 pieluszkę w krowy na razie jedna he kompletuje.
Cudne wiadomości, oby wszystko dalej się tak dobrze układało
asinka89
aha czyli tragedi nie ma .. myslisz ze sie uda z takimi ? bo za niedługo transfer i mam jakies obawy nie wiem skad noni jeszcze ta prolaktyna podwyzszona znow...Asiu,mowiac krotko:zamrozili 12 zarodkow 2 komorkowych i 1 jedno komorkowy w PN stadium czyli Pro Nucleus czyli dopiero zaczynajaca sie dzielic.1.9 rozmrozili 2 zarodki ktore po 3 dniach osiagnely stadium : 8 komorkowe i 10 komorkowe,ten drugi zarodek byl kompatujacy czyli zlewajacy,jest to stadium przejsciowe przed morula.Morula powinien byc 4 dnia.Dobrze rokujace,zwlaszcza ten drugi.
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AnkaCyganka
Zaciekawiona BB
No i nie jest dobrze.No ja dziś też mniej cycki czuję i w ogóle rano wstałam jakoś hymmmm.... Nie wiem sama ale czując jakby żadnego transferu nie było. Ehhhh... Musimy się jakoś trzymać.
Bardzo bardzo trzymam kciuki!!! Będzie dobrze!!! No i podziwiam bo ja bym w życiu psychicznie nie dała rady pracować w żłobku obecnie. No ale od dziś będziesz już oficjalnie mamusią Kciuki zaciśnięte dawaj znać!!!
Wg. lekarza powinnam mieć betę pomiędzy 9 a 11. Moja beta <2. Niby każą się nie załamywać ale jak?
Dostałam 1/5 ovitrelle i we wtorek mam powtórzyć betę.
Ja juz 23 dpt implantacja juz za mna tez w sumie tak wygladalaJa mialam te nutki dwa dni po transferze blastki i nie udało mi się... Ale u Ciebie niech to świadczy o czym innym implantacji
reklama
Podziel się: