reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobiety moje kochane jak wy się potraficie rozpisać, ale bardzo dobrze. Byłam juz na kilku forach, ale nigdzie nie ma takiego wspaniałego ruchu :-) i chyba najfajniesze jest, że nawet jak juz wam się uda, to ciagle zostajecie i wspieracie te przed którymi wszytsko dopiero się zaczyna :-)
Ja osobiście odką jestem na tym forum czuje, że warto jest walczyć o ten mały cud. Wczoraj miałam lekki spadek formy, bo ja przy tych starankach nabawiłam się nerwicy, ale jakoś potrafię ją oswoić, ale dziś jestem pełna wiary, nadzieji, wierzę że się uda :-)

reklama
zosia tak trzymac! Ja tez jestem ostatnio cos nerwowa I wszystko mnie wkurza...
a dzis cos od poludnia podbrzusze mnie ciagnie, kluje jakbym za duzo dzwigala, a nic takiego nie robie... Mam nadzieje ze mi sie tam w srodku rozciaga I ze to normalne, bo juz troche zaczelam panikowac...

LuliM trzymaj kciuki za siostre I nie mecz jej za duzo :-D
moja siostra dzis z pracy (5 godzin) dzwonila do mnie 14 razy tak sobie zapytac co tam, jak sie czuje, co robie.... Myslalam, ze mnie krew zaleje juz po 7 tel, bo nic nie moglam zrobic... Moje wlosy - telefon, sikam - telefon, obieram jablko - telefon, robie pranie - telefon! Od dzis ma limit 3 telefony, bo inaczej nie odbieram ;-)

Onlyone oczywiście że ciagnie bo macica się rozciąga, żeby zrobić dużo miejsca na twoje cudne maleństwo. Teraz tylko duzo spokoju.

Choć ja się naczytałam waszych postów i choć jeszcze nie podeszłam to juz mnie w jajnikach ciagnie boli, jestem świerzo po albo w trakcie owu, jeszcze tej naturalnej :-D czy wy jeszcze w tym czasiem przed zaczęciem normalnie współżyłyście?? Bo nie wiem może nie powinnam.

DZIEWCZYNY KLĘSKA!!!
właśnie runęło moje poztytwne nastawienie:(
Nabrałm ochty na kąpiel poszłam więc zaczynam się rozbierać a tam szok :szok:aż się nogi pode mną ugięły!!! krew!!! żywa ognistoczerwona krew!!! i nie że jakaś plamka- całe mnóstwo!! myślałam że mam poprostu jakiś większy upław śluzu ale nie przypuszczałam że to to... bielizna oczywiście do wyrzucenia:(
Pomóżcie... aż samo mi się płacze...

Jestem po wizycie, Zosia pytalam o wyjazd do Pl po transferze,to powiedziano mi ze powinnam zostac na miejscu do testowania,bezsensu,przeciez juz po transferze tylko czekasz na wynik,wiec czy dowiem sie w Pl czy tu to przeciez bez wiekszaj roznicy:(

Od dzisiaj przez 14 dni wstrzykuje sobie BUSERELIN po tym usg i przez kolejne 14 dni stymulacja wiec za ok 5 tyg bede juz po.Dzisiaj pozytywnie :)

Bralyscie ten Buserelin? powiedziano mi ze nie ma wplywu na samopoczucie i ze niby tylko przesuwa albo w jedna albo w druga strone @ ,jak mialyscie jakies inne doswiadczenia prosze piszcie.

anioleczek...jedz na dyzur do jakiegos lekarza...kurde...!! a nie masz moze jakiegos zaprzyjaznionego lekarza blisko, albo zeyb zadzwonic?

ty weszlas do tej goracej wody? czy przed wejsciem ci sie tak stal? bo w ciazy kapiele nie sa wskazane...

Anioleczek dzwonilas do lekarza? Dzwon!!! Boze trzymam za Was kciuki!!!
ja caly dzien dzis jak chodze siknac to boje sie spojrzec na papier, czy nie ma krwi, bo tak mnie to podbrzusze ciagnie jakos dziwnie!
masz takie ladne wyniki, ze to musi byc chwilowe -PROSZE, PROSZE:wściekła/y:

reklama
Lilka ja mialam buselerin, potem gonal. Nic mi nie bylo... Zadnych efektow, chociaz Ci powiem, ze zaczyna lam od piatku rana, a popoludniu lecialam na weekend na slub szwagierki do PL. w sobote na weselu spuchly mi stopy, ale myslalam, ze od obcasow (bo nie nosze). W niedziele popoludniu robilam oklady z altacetu na stopy I nogi az do kolan, bo tak spuchlam, ze nie moglam podciagnac nogawki od pizamy. Ale w poniedzialek bylo lepiej, we wtorek ani sladu... Nie wiem czy to PO zastrzykach, od lotu, czy od temp (bo akurat bylismy na koniec maja jak byly te upaly). Mysle, ze bedzie ok. Ale w razie czego dzwon do lekarza.

Do góry