reklama
aniołeczek ale się zdenerwowałam!!wchodzę na moje kochane forum a tu taka wiadomość:-( jeśli nie czujesz bólu brzucha i skurczy to dobry objaw,ale trzeba to sprawdzić. Proszę obiecaj mi,że jutro stawisz się u lekarza i to takiego z USG-mam nadzieję,że to nie jest krwiak tylko zwykłe plamienie spowodowane terminem miesiączki. Dbaj o siebie i daj znać,bo będę się stresować cały dzień...
Anioleczek trzymaj sie tam kochana, mam nadzieje ze to nic poważnego. dziewczyny maja rację czasem w ciąży wystepuja krwawienia i to nie oznacza nic złego oby tak było w Twoim wypadku Ja tez miałam podobnie ja Ty z tym że u mnie to była pozamaciczna i dlatego, ale bądź dobrej myśli trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, ale trochę mnie zmartwiłyście myślałam że juz w lipcu podadzą mi mojego maluszka, a jesli będę miała crio na cyklu stymulawanym to pewnie będzie to dopiero w sierpniu Nie wiem na jakim cyklu będą mi robić, kazali zadzwonić po trzeciej @ i tyle. A od czego to zalezy na jakim cyklu robią?? Jesli chodzi o mnie to ja jestem zdrowa i wsio jest ok, więc może zrobią mi na naturalnym hmm?? Kurcze trochę mnie zmartwiłyście:-(
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, ale trochę mnie zmartwiłyście myślałam że juz w lipcu podadzą mi mojego maluszka, a jesli będę miała crio na cyklu stymulawanym to pewnie będzie to dopiero w sierpniu Nie wiem na jakim cyklu będą mi robić, kazali zadzwonić po trzeciej @ i tyle. A od czego to zalezy na jakim cyklu robią?? Jesli chodzi o mnie to ja jestem zdrowa i wsio jest ok, więc może zrobią mi na naturalnym hmm?? Kurcze trochę mnie zmartwiłyście:-(
dzięki dziewczyny na was zawsze mogę liczyć. puki co idę spać, bo jutro czeka mnie ciężki dzień. dam wam znać po południu najwcześniej co ze mną (tudzież z nami o ile są jeszcze jakieś my)
Anioleczku kochany spokojnie, odpoczywaj i nie denerwuj sie. Co do tego ze sa My nie mam watpliwosci i ty tez nie powinnas ich miec. Obiecaj ze nawet jak juz krwawienie ustanie to i tak zglosisz sie do lekarza.
Egzaminem sie tez nie przejmuj sa przeciez poprawki.
Buziolek i trzymam kciuki takm z calego serca.
Roxi nie smutaj sie, nie jest zle juz lada momentnt bedziesz miala swoja sniezynke w brzuszku. zobaczysz jak juz wszystko sie zacznie to czas bedzie lecial szybciutko. Z tego co sie zdazylam zorietaowac to w cyklu naturalnym nie ma stymulacji takze wszystko dzieje sie szybciej. Mi tez kazali sie zglosic po 3@ ale pojde juz pogadac w lipcu tak zeby juz wszystko bylo umowione.
Anioleczek- ja bym nie zwlekała i bym wszystko zrobiła żeby pojechać do szpitala. Moze musisz dostać jakas konska dawkę progesteronu czy coś ... Czy ty wogole buerzesz teraz progesteron? Moze musisz zwiększyć dawkę ? Ja musiałam trzy razy zwiększać bo taki niedobór miałam . Trzymam kciuki ...
Lazaya
Wdrożony
Witam Was wszystkie. Ja jestem tu nowa, choć czytam Wasze wpisy od miesiąca. Jestem pod wrażeniem wsparcia, jakiego sobie udzielacie i wiedzy, jaką posiadacie. Od samego czytania, ja wieczna pesymistka zaczełam wierzyć, że z takim nastawieniem jak Wasze może się uda, że nie można się poddawać. Jest to pierwsze forum na którym pisze ale czuję ze bardzo tego chcę. Nie mam możliwości pisania zbyt często ale na pewno będę to robić jak tylko będę mogła. Staramy się o dzidzię prawie 3 lata. Za nami 2 nieudane IUI oraz jedno ICSI na długim protokole. Hiperka i na dodatek nic enie udało się zamrozić. Żaden z dwóch podanych zarodków nie został z nami na dłużej. Załamałam się. Mój organizm tez. Dochodziłam do siebie ponad 3 miesiące. Fizycznie i psychiczne. Wasze historie i zaangażowanie we wzajemną pomoc sprawiło, że postanowiłam, iż my znowu spróbujemy. Zrobiłam badania i od jutra zaczynam stymulacje do następnego podejścia. Tym razem krótki protokół. Poprzednio zdałam się całkowicie na lekarza – o nic nie pytałam. Jaki mam konkretnie wyniki, jakiej klasy miałam podane zarodki. Czytając Wasze forum zrozumiałam, że powinnam jednak wiedzieć więcej, więc z nowym nastawiam ruszam po spełnienie moich marzeń. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojej niesamowitej grupy i pomożecie przejść przez to jeszcze raz.
Hej Lazaya - witaj w naszym gronie. Ja tez sobie podczytywalam rozne fora ale jakos tak ciezko bylo sie otworzyc przed innymi i pisac o swoich przejciach i uczuciach. Dopiero jak tarfilam tutaj to bez wahania wiedzialam ze chce byc czecia tegomforum. Dziewczyny sa naprawde super, kumulacja wiedzy i doswiadczen kazdej z nas zawsze pomoze w przypadku watpliwosci. W grupie zawsze jest razniej.
Onlyone mam pytanko do Ciebie czy ten buselerin koniecznie trzeba trzymac w lodowce? czy mozna normalnie w temp.pokojowej? powiedzieli mi ze lepiej trzymac w lodowce,a ja gapa nie dopytalam czy lepiej czyli tylko w lodowce,czy lepiej czyli w normalnej temp.tez,zawsze jak jade do kliniki mam tyle pytan w glowie a co do czego przyjdzie to nic nie pamietam;/ chyba zaczne notowac.
A i mam jeszcze jedno,czy jak uzywam krem do twarzy z antybiotykiem ok 2% zawiera,bo mam problemy z cera to branie buselerinu nie koliduje? to tylko krem wiec nie powinno,ale wole sie dopytac
wielkie dziekii ,dobranoc
A i mam jeszcze jedno,czy jak uzywam krem do twarzy z antybiotykiem ok 2% zawiera,bo mam problemy z cera to branie buselerinu nie koliduje? to tylko krem wiec nie powinno,ale wole sie dopytac
wielkie dziekii ,dobranoc
reklama
kaska31
Fanka BB :)
ja kochana tez jestem zrowa a jednak widzisz faszerowali mnie i na naturalnym niepodali.Anioleczek trzymaj sie tam kochana, mam nadzieje ze to nic poważnego. dziewczyny maja rację czasem w ciąży wystepuja krwawienia i to nie oznacza nic złego oby tak było w Twoim wypadku Ja tez miałam podobnie ja Ty z tym że u mnie to była pozamaciczna i dlatego, ale bądź dobrej myśli trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: