reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczenia :( jutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi niestety przerwał procedurę.. ale dwa miesiące później już byłam znowu w grze. Niestety bez powodzenia. Z 5 zarodków tylko jeden dotrwał do 5ego dnia, a potem nie chciał się zagnieździć. Mam nadzieje, ze tym razem się uda bo ciężko znoszę hormony , emocje. Nie wiem na ile prób starczy mi jeszcze sił..
a czy 78 to Twój rocznik? Mogę zapytac o Twoje amh? Mam ostatnio zajoba na punkcie amh :D A jezeli 78 to Twój rocznik to jestesmy prawie równieśniczkami ;)

:)
Tak - 1978. AMH mialam nizsze ale ondziwo sie podnioslo.. szalu oczywiscie nie ma... 0,93... a ty jakie masz?
chętnie się mogę zamienić amh, bo moje 0,29 po 3 stymulacjach z 0,7 mi spadło przez 10 mcy. Lekarz mi daje max 2 podejscia jeszcze, jutro wizyte tez mam przed kolejna stymulacja - więc trzymamy kciuki za siebie nawzajem :) A mój rocznik 1979 :)

chętnie się mogę zamienić amh, bo moje 0,29 po 3 stymulacjach z 0,7 mi spadło przez 10 mcy. Lekarz mi daje max 2 podejscia jeszcze, jutro wizyte tez mam przed kolejna stymulacja - więc trzymamy kciuki za siebie nawzajem :) A mój rocznik 1979 :)
Ja pierwotnie mialam ponizej 0,5. Nie pamietam dokladnie. Ale zmiana zdecydowanie na korzysc.
Mam nadzieje, ze u Ciebie sie zatrzyma no i oczywiscie, ze wiecej prob nie bedzie koniecznych, bo przy najblizszej sie uda :)

Sprobuje zasnac.. pobudka o 5 :/ Dobrej nocy!

dziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczenia :( jutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej

Kochana w polsce tez niektore kliniki nie preferuja usg. Bedzie dobrze, nic sie nie martw!! :*

Kochana w polsce tez niektore kliniki nie preferuja usg. Bedzie dobrze, nic sie nie martw!! :*
nie wiem zaczeło mi odbijac cała sie trzese jesc mi sie nie chce.. jeszcze tak nie miałam.. moge ci kochana podesłac strone z mojej kliniki i zobaczyłabys ilu dniowe zarotki robia i czy przed mrozeniem sa zapładniane czy nie bo juz durna jestem z tego :( płakac mi sie chce

Czesc Dziewczyny,
Obserwuje Was od jakiegos czasu i jestem pod wrazeniem jak bardzo jestescie zaangazowane we wzajemna pomoc i udzielanie wsparcia. Widze, ze tu juz sie nawiazaly prawdziwe przyjaznie :)To jest niezwykle budujace.
Trzymam za wszystkie z Was kciuki!
Przedstawie sie krociutko. Jestem w trakcie stymulacji (8 dzien). Zaraz do tego wroce.
To moje trzecie podejscie. Pierwsze niedokonczone - przeszkodzil mi torbiel. Drugie nieudane :( Pierwsze dwa w Krk w Artvimedzie. Teraz przenioslam sie do Gamety w Lodzi. Czy ktoras z Was tam sie leczy?

Aktualnie biore Puregon (podwyzszona dawke gdyz mam za niski Estradiol - stan na wczoraj - 230 - co myslicie?), Menopur i gonapeptyl. Nienawidze zastrzykow..ale jakos wytrzymuje. Mam 10 pecherzykow z czego trzy nie rokuja. Reszta rosnie nierowno..
jutro mam badanie estradiolu i sprawdzenie pecherzykow. Mam nadzieje ze podniesiona dawka wczoraj (ze 150 do 200 pomogla..).

Przepraszam, ze sie tak rozpisalam.. Punkcje wstepnie mam na 2ego ustalona. Jesli wszystko pojdzie dobrze. Czy ktoras z Was miala niski estradiol, a potem sie podniosl i wszystko poszlo bez komplikacji?

Pozdrawiam Was serdecznie
Witaj :)

Super, że się ujawniasz :)

reklama
Ja pierwotnie mialam ponizej 0,5. Nie pamietam dokladnie. Ale zmiana zdecydowanie na korzysc.
Mam nadzieje, ze u Ciebie sie zatrzyma no i oczywiscie, ze wiecej prob nie bedzie koniecznych, bo przy najblizszej sie uda :)

Sprobuje zasnac.. pobudka o 5 :/ Dobrej nocy!
dobrej nocy!
P.S. pierwsze slysze zeby amh się podniosło.. Tak samo z siebie??

Do góry