reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczenia :( jutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi niestety przerwał procedurę.. ale dwa miesiące później już byłam znowu w grze. Niestety bez powodzenia. Z 5 zarodków tylko jeden dotrwał do 5ego dnia, a potem nie chciał się zagnieździć. Mam nadzieje, ze tym razem się uda bo ciężko znoszę hormony , emocje. Nie wiem na ile prób starczy mi jeszcze sił..
a czy 78 to Twój rocznik? Mogę zapytac o Twoje amh? Mam ostatnio zajoba na punkcie amh :D A jezeli 78 to Twój rocznik to jestesmy prawie równieśniczkami ;)

:)
Tak - 1978. AMH mialam nizsze ale ondziwo sie podnioslo.. szalu oczywiscie nie ma... 0,93... a ty jakie masz?
chętnie się mogę zamienić amh, bo moje 0,29 po 3 stymulacjach z 0,7 mi spadło przez 10 mcy. Lekarz mi daje max 2 podejscia jeszcze, jutro wizyte tez mam przed kolejna stymulacja - więc trzymamy kciuki za siebie nawzajem :) A mój rocznik 1979 :)

chętnie się mogę zamienić amh, bo moje 0,29 po 3 stymulacjach z 0,7 mi spadło przez 10 mcy. Lekarz mi daje max 2 podejscia jeszcze, jutro wizyte tez mam przed kolejna stymulacja - więc trzymamy kciuki za siebie nawzajem :) A mój rocznik 1979 :)
Ja pierwotnie mialam ponizej 0,5. Nie pamietam dokladnie. Ale zmiana zdecydowanie na korzysc.
Mam nadzieje, ze u Ciebie sie zatrzyma no i oczywiscie, ze wiecej prob nie bedzie koniecznych, bo przy najblizszej sie uda :)

Sprobuje zasnac.. pobudka o 5 :/ Dobrej nocy!

dziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczenia :( jutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej

Kochana w polsce tez niektore kliniki nie preferuja usg. Bedzie dobrze, nic sie nie martw!! :*

Kochana w polsce tez niektore kliniki nie preferuja usg. Bedzie dobrze, nic sie nie martw!! :*
nie wiem zaczeło mi odbijac cała sie trzese jesc mi sie nie chce.. jeszcze tak nie miałam.. moge ci kochana podesłac strone z mojej kliniki i zobaczyłabys ilu dniowe zarotki robia i czy przed mrozeniem sa zapładniane czy nie bo juz durna jestem z tego :( płakac mi sie chce

Czesc Dziewczyny,
Obserwuje Was od jakiegos czasu i jestem pod wrazeniem jak bardzo jestescie zaangazowane we wzajemna pomoc i udzielanie wsparcia. Widze, ze tu juz sie nawiazaly prawdziwe przyjaznie :)To jest niezwykle budujace.
Trzymam za wszystkie z Was kciuki!
Przedstawie sie krociutko. Jestem w trakcie stymulacji (8 dzien). Zaraz do tego wroce.
To moje trzecie podejscie. Pierwsze niedokonczone - przeszkodzil mi torbiel. Drugie nieudane :( Pierwsze dwa w Krk w Artvimedzie. Teraz przenioslam sie do Gamety w Lodzi. Czy ktoras z Was tam sie leczy?

Aktualnie biore Puregon (podwyzszona dawke gdyz mam za niski Estradiol - stan na wczoraj - 230 - co myslicie?), Menopur i gonapeptyl. Nienawidze zastrzykow..ale jakos wytrzymuje. Mam 10 pecherzykow z czego trzy nie rokuja. Reszta rosnie nierowno..
jutro mam badanie estradiolu i sprawdzenie pecherzykow. Mam nadzieje ze podniesiona dawka wczoraj (ze 150 do 200 pomogla..).

Przepraszam, ze sie tak rozpisalam.. Punkcje wstepnie mam na 2ego ustalona. Jesli wszystko pojdzie dobrze. Czy ktoras z Was miala niski estradiol, a potem sie podniosl i wszystko poszlo bez komplikacji?

Pozdrawiam Was serdecznie
Witaj :)

Super, że się ujawniasz :)

reklama
Ja pierwotnie mialam ponizej 0,5. Nie pamietam dokladnie. Ale zmiana zdecydowanie na korzysc.
Mam nadzieje, ze u Ciebie sie zatrzyma no i oczywiscie, ze wiecej prob nie bedzie koniecznych, bo przy najblizszej sie uda :)

Sprobuje zasnac.. pobudka o 5 :/ Dobrej nocy!
dobrej nocy!
P.S. pierwsze slysze zeby amh się podniosło.. Tak samo z siebie??

Do góry