reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie mnie też bo u mnie dalej nic a nic zero objawów poza tym że od progesteronu cycki mnie bolą i że mam od niego od rana do wieczora tak średnio między 36,8 a 37,2 pod pachą i w buzi na termometrze rtęciowym i elektronicznym. To jednak tylko wynik leków ale zero plamienia implantacyjnego ani żadnych innych oznak.
Mnie nawet cycki już przestały boleć.
Pamiętaj jesteśmy razem i uda się nam.

reklama
My nie robiliśmy tych badań bo wszystko kosztuje a ja czułam ze to u mnie jest problem . Robi się z tego co wiem badanie nasienia z pochwy po stosunku pod względem immunologicznym czy przypadkiem przeciwciała nie zabijają plemniki ale tez są jakieś badani z krwi. Najlepiej jakby dziewczyny na kolejnej wizycie podpytały Paśnika pewnie powie co najlepiej .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno ten test po stosunku nie nest wiarygodny i juz sie od niego odchodzi. Z krwi sa przeciwciala przeciwplemnikowe bodajze ASA.
Ja tez mysle ze to u mnie immuno jest do dupy dzieki hashimoto zreszta. Tylko pytanie czy nie warto byloby zbadac tez ta druga strone. Bo dobra ja sie zbadam i wlacze leczenie ale co jesli u emka tez immuno szwankuje. Slyszalam ze jak facet ma dodatnie przeciwciala przeciw wlasnym zolniezom to one sie wolniej poruszaja lub wogole. Hmm a to dokladny obraz emka nasienia wiec chyba jednak ukujemy go na te chociaz badania :)

Całkiem możliwe . Ja zostawiłam prawie 2000 zł na badani i zrobiłam sobie pełen panel . Jakby u mnie nic nie wyszło to wtedy dopiero brałam pod uwagę badani partnera . Ty Gosiu jak chodzisz na kasę i możesz to rób wszystko co się da .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Troche na kase troche prywatnie :) juz ok tysiaka poszlo :p teraz jeszcze cytokiny i kom nk. Czy warto cos jeszcze zrobic z tych drozszych badan z immuno? Oprocz tych ktore sa typowo do szczepien na ktore ja sie ie decyduje.

Dziś 1 beta. 7 dpt. Musi być dobrze.

Tak sobie myślę, że te moje kropki to silne są jak nie wiem co. Wy głównie odpoczywacie i się oszczędzacie. Ja biegam za tramwajami i ogarniam w pracy 13 maluszków (pracuję w żłobku) nie wszystkie chodzą same a niektóre dopiero zaczęły.
Fakt prawie ich nie dźwigam. Robi to za mnie wtajemniczona koleżanka. Ale jak zostaję sama to jednak zdarza mi się i nosić na rękach płaczące maleństwo.

Dziś 1 beta. 7 dpt. Musi być dobrze.

Tak sobie myślę, że te moje kropki to silne są jak nie wiem co. Wy głównie odpoczywacie i się oszczędzacie. Ja biegam za tramwajami i ogarniam w pracy 13 maluszków (pracuję w żłobku) nie wszystkie chodzą same a niektóre dopiero zaczęły.
Fakt prawie ich nie dźwigam. Robi to za mnie wtajemniczona koleżanka. Ale jak zostaję sama to jednak zdarza mi się i nosić na rękach płaczące maleństwo.

Trzymam kciuki, żeby dzsiejszy wynik był obiecujący :). Tak jak napisałaś na początku wiadomości - musi być dobrze.

reklama
Do góry