reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie mnie też bo u mnie dalej nic a nic zero objawów poza tym że od progesteronu cycki mnie bolą i że mam od niego od rana do wieczora tak średnio między 36,8 a 37,2 pod pachą i w buzi na termometrze rtęciowym i elektronicznym. To jednak tylko wynik leków ale zero plamienia implantacyjnego ani żadnych innych oznak.
Mnie nawet cycki już przestały boleć.
Pamiętaj jesteśmy razem i uda się nam.

reklama
My nie robiliśmy tych badań bo wszystko kosztuje a ja czułam ze to u mnie jest problem . Robi się z tego co wiem badanie nasienia z pochwy po stosunku pod względem immunologicznym czy przypadkiem przeciwciała nie zabijają plemniki ale tez są jakieś badani z krwi. Najlepiej jakby dziewczyny na kolejnej wizycie podpytały Paśnika pewnie powie co najlepiej .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno ten test po stosunku nie nest wiarygodny i juz sie od niego odchodzi. Z krwi sa przeciwciala przeciwplemnikowe bodajze ASA.
Ja tez mysle ze to u mnie immuno jest do dupy dzieki hashimoto zreszta. Tylko pytanie czy nie warto byloby zbadac tez ta druga strone. Bo dobra ja sie zbadam i wlacze leczenie ale co jesli u emka tez immuno szwankuje. Slyszalam ze jak facet ma dodatnie przeciwciala przeciw wlasnym zolniezom to one sie wolniej poruszaja lub wogole. Hmm a to dokladny obraz emka nasienia wiec chyba jednak ukujemy go na te chociaz badania :)

Całkiem możliwe . Ja zostawiłam prawie 2000 zł na badani i zrobiłam sobie pełen panel . Jakby u mnie nic nie wyszło to wtedy dopiero brałam pod uwagę badani partnera . Ty Gosiu jak chodzisz na kasę i możesz to rób wszystko co się da .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Troche na kase troche prywatnie :) juz ok tysiaka poszlo :p teraz jeszcze cytokiny i kom nk. Czy warto cos jeszcze zrobic z tych drozszych badan z immuno? Oprocz tych ktore sa typowo do szczepien na ktore ja sie ie decyduje.

Dziś 1 beta. 7 dpt. Musi być dobrze.

Tak sobie myślę, że te moje kropki to silne są jak nie wiem co. Wy głównie odpoczywacie i się oszczędzacie. Ja biegam za tramwajami i ogarniam w pracy 13 maluszków (pracuję w żłobku) nie wszystkie chodzą same a niektóre dopiero zaczęły.
Fakt prawie ich nie dźwigam. Robi to za mnie wtajemniczona koleżanka. Ale jak zostaję sama to jednak zdarza mi się i nosić na rękach płaczące maleństwo.

Dziś 1 beta. 7 dpt. Musi być dobrze.

Tak sobie myślę, że te moje kropki to silne są jak nie wiem co. Wy głównie odpoczywacie i się oszczędzacie. Ja biegam za tramwajami i ogarniam w pracy 13 maluszków (pracuję w żłobku) nie wszystkie chodzą same a niektóre dopiero zaczęły.
Fakt prawie ich nie dźwigam. Robi to za mnie wtajemniczona koleżanka. Ale jak zostaję sama to jednak zdarza mi się i nosić na rękach płaczące maleństwo.

Trzymam kciuki, żeby dzsiejszy wynik był obiecujący :). Tak jak napisałaś na początku wiadomości - musi być dobrze.

reklama
Do góry