A umiesz ten płacz ukryć przed innymi ??Bo mi jest coraz ciężej...Ja też tak mam i to jest straszne od kiedy się staramy z mężem o maleństwo to przestałam lubić święta zawsze płaczę i zawsze jest mi ciężko chociaż staram się na to przygotować to nigdy się bez płaczu nie obeszło
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
no to w poniedziałek 7dpt możesz spokojnie iść ja po poniedziałkowym transferze już w niedziele byłam w labo całodobowymMamuś kiedyś iść na betę? W poniedziałek był transfer blastki.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam to samo po prolutexie-a jeśli masz skłonność to tym bardziej. Ja też panikowałam,ale pielegniarka wytłumaczyła ,że tak może byćMój brzuch jest cały w siniakach i po zastrzykavh na rozrzedzenie krwi i po prolutexie. Ale to chyba mój taki urok ja zawsze mam gdzieś siniaki.
Olusja1987
Okey, sprawdzam czy w Gorzowie jest całodobowyno to w poniedziałek 7dpt możesz spokojnie iść ja po poniedziałkowym transferze już w niedziele byłam w labo całodobowym
Olusja1987
No niestety, bieda w naszym mieście. Idę w poniedziałek.Okey, sprawdzam czy w Gorzowie jest całodobowy
Jeszcze jedne się nie zeszły a od soboty znowu się kujeMiałam to samo po prolutexie-a jeśli masz skłonność to tym bardziej. Ja też panikowałam,ale pielegniarka wytłumaczyła ,że tak może być
25 kiloooo ! o wow -ja nie mogę się zmusić do chociażby 10 a tyle powinnam...aj brakuje mi konsekwencji...zazdraszczamNo ja wiem że nie ma czegoś takiego jak idiopatyczna. Zawsze jest jakiś problem. Na początku myślałam że waga. Wzięłam się za siebie i 25 kilo poszło. Ale nie. Owulacje naturalne po 2,3 jajka. Mąż zalnierzy ma niektórzy w stopniu generała. A tu nic i nic...
Gratuluję córeczki
Hej dziewczyny przełożyłam wizytę na wcześniejszą godzinę i raczej będę musiała sama jechać bo M będzie chyba jechał dorobić zawsze razem jeździmy ale kasa też jest potrzebna więc pojadę sama okaże sie jutro czy sama czy razem ale tak sie cieszę że ta wizyta już jutro tyle na nią czekałam i sie doczekalam zobaczymy co powie jaki plan co dalej ale juz bliżej upragnionego celu jestem tak sie cieszę
reklama
Podziel się: