reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marcikuk dziękuję Martusiu wszystko ok, czuję się bardzo dobrze-aż za dobrze,więc zobaczymy w czwartek co tam słychać. Nie mam wymiotów, piersi nie bolą, brzuszek pobolewa leciuteńko. Mam nadzieję,że brak objawów nie jest złym objawem! A jak ty poradziłaś sobie pierwszy dzień w pracy?Nie przemęczałaś się za bardzo?

Dziewczyny ja nie mogę oglądać tego meczu,bo za bardzo się wnerwiam:-(

gieniek...ktoras z nas stymulujaca sie w maju pamietam miala podwyzszony E2, ale nie moge skojarzyc ktora, no trudno...moze pozniej dziewczyny sie odezwa to zobaczymy...
a ja mam 7 dzien stymulacji, do czwartku maja czas, zeby urosnac wiecej...nie wiem tylko po co mi dolozyli menopur, ale widze, ze to chyba taka tradycja, bo kolezanka z Novum tez tak miala, czekam jeszcze na opinie Magdusi:tak:
a ty jak sie czujesz gienius? zobacz jak niedaleko do czwartku jest:tak:
marcikuk...prosze mi sie tu nie denerwowac! podam ci wynik a ty idz spac:-D
elala...co tam w ogole u ciebie?

POLSKA, BIAŁO-CZERWONI!!

last time GRATULACJE ogromne:tak:
miliaa sporo jest jajeczek-podrosną na pewno,a endometrium super-co do estradiolu, to nigdy mi szef nie gadał jakie miałam , to chyba było ok.
Kurde Tobie też jeszcze jakaś paskudna bakteria wylazła-wrrrr-ale masz leki, to będzie ok.Ja też miałam 3 zastrzyki:-D
Stosuj się do zaleceń,a na pewno będzie ok i wszystko odbędzie się zgodnie z planem-jesteś już tak bliziutko:-)Powodzenia

Zmykam na drugą połowę.papa

miliaa - dzieki siostra kazala mi juz nie ogladac a ona mi da znac jak sie skonczy ale juz sie wciaglam

gienek - dziekuje, nocka spokojna dalam rade. tylko w nocy jak szlam do takiej babki to mnie wysokie cisnienie dopadlo, czulam jak mi serducho walilo, wiec dobrze ze ta aspirynke mam.

gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cisnienie zmierzylam mialam wysokie. Dobrze ze robocie mam cisnieniomierz a emek mi dzisiaj zamowil do domku. Moze to cisnienie bo mialam tydzien wolnego, pol nocy przesiedzialam a potem wlazlam na pietro.
Tak caly czas mysle o tobie i mocno trzymam kciuki za ciebie i maluszki. Mam nadzieje ze w czwartek bedzies miala dobre wiesci.

reklama
nooo proooszeee nie spodziewlam sie ze z was takie zapalone kibicki!!! z takim dopingiem Polska reprezentacja ma szanse na final:rofl2:

Do góry