reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakie badanie po ciąży biochemicznej mogę zrobić na wlasna rękę bo wg mojego lekarza nic nie muszę robić dodatkowo ale ja chcę sama dla siebie
Mi po biochemicznej dr zlecił ana1, ana2, przeciwciała przeciwłożyskowe i czynnik V-Leiden. Dorzuciłabym do tego mutację mthfr i homocysteinę. Koszt w PL ok 500zł myślę. Nie pamiętam dokładnie ile...

Echografia 14listopada juz sie uspokoilam dzieki wam i zadzwonili ze szpitala o echo wiec emocje opadly.Pierwszy raz przez to przechodze i panikuje na kazdym kroku.Ciesze sie ze moge byc tu z wami i zawsze dowiem sie wiecej od bardziej doświadczonych
u mnie tez pierwsza ciza i panikuje , po wizycie wracam uspokojona, a na nastepny dzien znow sie denerwuje czy wszystko ok z moim dzieciaczkie :), czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte a jak jest tuz tuz to znoe sie stresuje zeby nie dowiedziec sie czegos zlego, i tak w czwartek mam prenatalne a dzis juz mam biegunke z nerwow :(. mysle ze tak cale 9 m- cy bedziemy mialy :)

reklama
w internetach jest info, że między 6 a 12 dniem po zapłodnieniu. Czyli jakoś 7, najpóźniej 8 dpt w przypadku blastek. 9 dpt to raczej najwyższy czas, żeby beta była przynajmniej minimalnie podwyższona...
Wiem że zostało mi 1 % szans ;-) tylko wlasnie wyczytalam że jeżeli to moje planienie bylo implantacyjne to beta hcg wytwarzana jest po 48 godzinach... no wiem to cień nadzieji... ehhh moglam nie robic dzis tej durnej bety!! Nigdy nie dam sie juz namowic :p chociaz wiem że są też plusy wczesnego testowania ;-)

Do góry