reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie jednak ciąż biochemiczna. Beta spadła do 2,5 więc odstawiam leki. Czekam na wiadomość od mojej dr co dalej. Przeżyłam porażkę w weekend i dziś z nowymi siłami patrzę w przyszłość (pomagając sobie wytrawnym winem, bo na przyszly cykl trzeba wzmacniać endometrium :).
Strasznie mi przykro. Wierzylam bardzo w nasze wspolne szczescie.
Ja juz nie bede betowac na forum bo zawsze robie taka zla passe :/
Kochana ile masz jeszcze blastek i jakiej klasy pamietasz??

reklama
Dziewczynki! Gratuluję dobrych wieści i łączę się w bólu z tymi negatywnymi :(
@goffa13 dobrze, że się uspokoiłaś
@tusiaczzek1988 pozytywnie zazdraszczam ci najbardziej na świecie!!! nam wszystkim życzę takiej cudownej ciąży na takim etapie!!! Dużo przeszłaś i należy ci się!!!
@Oczekiwanie2017 kochana przykro mi, teraz idź zrobić te badania i będziesz mieć mniej więcej nakreśloną sytuację...
@walczaca o szczescie a u Ciebie ta beta wynosi 2 czy <2 ?? Bo tu moim zdaniem jest zasadnicza różnica - albo mają aparat który mierzy betę od wartości 2 albo coś drgnęło i nie wiadomo w którą stronę idzie - czy spada czy (mam nadzieję) zaczyna rosnąć.
@Olusja1987 Cieszę się, że Kropunio jest z Tobą i nie mogę uwierzyć, że z tamtych żaden nie dał rady:szok:
@marg88 masz już wynik??
o kim zapomniałam??

O rety jak cudownie!!!!! Ile ma twoja mała!? Pół roku!?!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

7 mscy
Zapewne ochrzan od lekarza dostane ze Po cc JuZ ciaza Ale no powiem przeciez to cud nad cuda no I w dodatku myslalam bardzo o drugim dzidzi od Dawna

Chcialabym dla wszystkich aby tak wyszlo!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja po wizycie te moje jajka jakoś rosną trochę nierówno ale .....
Jutro jeszcze estradiol i progesteron i w czwartek punkcja.
Kurcze oby tylko było tych 6 jajek które są na podglądzie, bo do tej pory mam traumę z ostatniej punkcji i mnie nerwy biorą..

Dziewczynki! Gratuluję dobrych wieści i łączę się w bólu z tymi negatywnymi :(
@goffa13 dobrze, że się uspokoiłaś
@tusiaczzek1988 pozytywnie zazdraszczam ci najbardziej na świecie!!! nam wszystkim życzę takiej cudownej ciąży na takim etapie!!! Dużo przeszłaś i należy ci się!!!
@Oczekiwanie2017 kochana przykro mi, teraz idź zrobić te badania i będziesz mieć mniej więcej nakreśloną sytuację...
@walczaca o szczescie a u Ciebie ta beta wynosi 2 czy <2 ?? Bo tu moim zdaniem jest zasadnicza różnica - albo mają aparat który mierzy betę od wartości 2 albo coś drgnęło i nie wiadomo w którą stronę idzie - czy spada czy (mam nadzieję) zaczyna rosnąć.
@Olusja1987 Cieszę się, że Kropunio jest z Tobą i nie mogę uwierzyć, że z tamtych żaden nie dał rady:szok:
@marg88 masz już wynik??
o kim zapomniałam??
<2 :-((((
Tzn ze juz w ogóle chu.jowo?? :-(

reklama
Do góry