reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tusiaczzek1988 miłego podgladania chłopców! Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciem :rofl2:
@Gaska okrągłych jajców! I samych dobrych wiadomości! ;-) ;)
@aniaAsia222 wow! Pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje! :-D
@goffa13 pięknego przyrostu! ;)
@Olusja1987 przytul dwa kropki z całej siły i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ;-) ;)
@Oczekiwanie2017 pewnie będziesz powtarzać bete. Powodzenia! Trzymamy mocno kciuki ;)
@dżoasia udanego pierwszego dnia w pracy! Nie przemeczaj się jeszcze! :D

Miłego dnia Kobity moje kochane :-D

Dużo dziś wydarzeń. Mocne kciuki trzymam i dziękuję za pamięć o mnie. Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę.

Męża nasienie ok. ma dziecko z I związku, ja chcę adoptować komórkę ale mój mąż nie chce, nawet już ze mną nie rozmawia na temat ivf, teraz nawet nie wie że czekam na testowanie. Podpisa w lipcu dokumenty w Klinice po wielu prośbach, oddał nasienie do zamrożenia, tyle go tam widzieli i wyjechał w sierpniu do pracy za granica i wraca w święta listopadowe.

Podziwiam Cię za tą walkę tym bardziej, że musisz przechodzić przez to sama i nie masz odpowiedniego wsparcia. Tak jak pisała @dżoasia jeśli masz jeszcze siły to zbadaj immunologie. Chociaż mam nadzieję że nie będzie to już potrzebne i teraz to było udane podejście.

@tusiaczzek1988 miłego podgladania chłopców! Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciem :rofl2:
@Gaska okrągłych jajców! I samych dobrych wiadomości! ;-) ;)
@aniaAsia222 wow! Pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje! :-D
@goffa13 pięknego przyrostu! ;)
@Olusja1987 przytul dwa kropki z całej siły i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ;-) ;)
@Oczekiwanie2017 pewnie będziesz powtarzać bete. Powodzenia! Trzymamy mocno kciuki ;)
@dżoasia udanego pierwszego dnia w pracy! Nie przemeczaj się jeszcze! :D

Miłego dnia Kobity moje kochane :-D
Milego dla wszystkich!!
Trzymam kciuki za betyyy do nieba!:-D

Dziewczynki jest was dzisiaj tyle, ze nie sposob spamietac:) zycze wszystkim upragnionych dobrych wiadomosci, bezstresowych wizyt, transferow i jednoznacznie wysokich bet :)
Mam nadzieje ze bede mogla wam skladac same gratulacje wieczorem:)
@TosiaTosia zycze ci z calego serca Twojego cudu! Wieczorkiem przesle ci te badania:)

Witam w 2dpt.
U mnie bez zmian. Odczuć jakichkolwiek brak, zastrzyki z heparyny nadal bolesne ale potrafię już coraz więcej leków łyknąć na raz ;)
Zastanawia mnie tylko dlaczego tym razem czyli po tym transferze tak mi trudno wprowadzić aplikator z progesteronem ten dowcipny. Mam wrażenie, że przy pierwszym jakoś łatwiej było a teraz jakoś ciasno...

Wszystkim które dziś betują, tentują, transferują, punkcjują czy będą podglądać swoje maleństwa samych cudownych wieści i widoków!!!

Jak ciasno to dobry znak [emoji6][emoji1307] i aplikuj juz palcem.

Wszystkim powodzenia dzisiaj!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Dziewczyny kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania. Wracajcie z super wieściami[emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry