reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tusiaczzek1988 miłego podgladania chłopców! Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciem :rofl2:
@Gaska okrągłych jajców! I samych dobrych wiadomości! ;-) ;)
@aniaAsia222 wow! Pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje! :-D
@goffa13 pięknego przyrostu! ;)
@Olusja1987 przytul dwa kropki z całej siły i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ;-) ;)
@Oczekiwanie2017 pewnie będziesz powtarzać bete. Powodzenia! Trzymamy mocno kciuki ;)
@dżoasia udanego pierwszego dnia w pracy! Nie przemeczaj się jeszcze! :D

Miłego dnia Kobity moje kochane :-D
ja rowniez zycze samych dobrych wiadomosci

Witam w 2dpt.
U mnie bez zmian. Odczuć jakichkolwiek brak, zastrzyki z heparyny nadal bolesne ale potrafię już coraz więcej leków łyknąć na raz ;)
Zastanawia mnie tylko dlaczego tym razem czyli po tym transferze tak mi trudno wprowadzić aplikator z progesteronem ten dowcipny. Mam wrażenie, że przy pierwszym jakoś łatwiej było a teraz jakoś ciasno...

Wszystkim które dziś betują, tentują, transferują, punkcjują czy będą podglądać swoje maleństwa samych cudownych wieści i widoków!!!
Tez Tak miałam aplikuj palcem nie aplikatorem

@tusiaczzek1988 miłego podgladania chłopców! Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciem :rofl2:
@Gaska okrągłych jajców! I samych dobrych wiadomości! ;-) ;)
@aniaAsia222 wow! Pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje! :-D
@goffa13 pięknego przyrostu! ;)
@Olusja1987 przytul dwa kropki z całej siły i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ;-) ;)
@Oczekiwanie2017 pewnie będziesz powtarzać bete. Powodzenia! Trzymamy mocno kciuki ;)
@dżoasia udanego pierwszego dnia w pracy! Nie przemeczaj się jeszcze! :D

Miłego dnia Kobity moje kochane :-D

O matko faktycznie jest nas trochę dzisiaj. [emoji3] Ale to dobrze niech sie dzieje [emoji3].

Dziewczyny szalejcie dzisiaj i zasypcie nas samymi dobrymi informacjami.

Ja mogę zacząć co prawda nie jest to aż takie mega pozytywne, w sobotę robiłam badania

Homocysteina spadła o ponad 4 i mam 11,36 - mam nadzieje ze to nie za wysoko i lekarz pozwoli mi podchodzić do crio. Opłacało sie jedzenie buraków [emoji3]

TSH tez super bo 2.

Jutro wizyta i wszystko bedzie wiadomo! Oby endo było ładne i listopad jest mój!!!! Tak sie nastawiam.

Teraz przedemna wybór 5 dniowy czy 3 dniowy?

Jak radzicie?

O matko faktycznie jest nas trochę dzisiaj. [emoji3] Ale to dobrze niech sie dzieje [emoji3].

Dziewczyny szalejcie dzisiaj i zasypcie nas samymi dobrymi informacjami.

Ja mogę zacząć co prawda nie jest to aż takie mega pozytywne, w sobotę robiłam badania

Homocysteina spadła o ponad 4 i mam 11,36 - mam nadzieje ze to nie za wysoko i lekarz pozwoli mi podchodzić do crio. Opłacało sie jedzenie buraków [emoji3]

TSH tez super bo 2.

Jutro wizyta i wszystko bedzie wiadomo! Oby endo było ładne i listopad jest mój!!!! Tak sie nastawiam.

Teraz przedemna wybór 5 dniowy czy 3 dniowy?

Jak radzicie?
Z mojego doswiadczenia 2 dniowy ze mna nie zostal 5dniowy tak wiec ja bym brala 5cio

reklama
Do góry