reklama
tamiza
Fanka BB :)
Dziewczyny jak tylko zdecydujecie się testować to życzę Wam bety aż do nieba!I @marg88 chyba też coś wspominała o poniedzialku. Za Nią i @walczaca o szczescie też kciuki jeśli się zdecydujecie
Trzymam moooocno kciuki
Evelin83
ja rowniez zycze samych dobrych wiadomosci@tusiaczzek1988 miłego podgladania chłopców! Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciem
@Gaska okrągłych jajców! I samych dobrych wiadomości!
@aniaAsia222 wow! Pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje!
@goffa13 pięknego przyrostu!
@Olusja1987 przytul dwa kropki z całej siły i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
@Oczekiwanie2017 pewnie będziesz powtarzać bete. Powodzenia! Trzymamy mocno kciuki
@dżoasia udanego pierwszego dnia w pracy! Nie przemeczaj się jeszcze!
Miłego dnia Kobity moje kochane
Tez Tak miałam aplikuj palcem nie aplikatoremWitam w 2dpt.
U mnie bez zmian. Odczuć jakichkolwiek brak, zastrzyki z heparyny nadal bolesne ale potrafię już coraz więcej leków łyknąć na raz
Zastanawia mnie tylko dlaczego tym razem czyli po tym transferze tak mi trudno wprowadzić aplikator z progesteronem ten dowcipny. Mam wrażenie, że przy pierwszym jakoś łatwiej było a teraz jakoś ciasno...
Wszystkim które dziś betują, tentują, transferują, punkcjują czy będą podglądać swoje maleństwa samych cudownych wieści i widoków!!!
Mruch
@tusiaczzek1988 miłego podgladania chłopców! Mam nadzieję że pochwalisz się zdjęciem
@Gaska okrągłych jajców! I samych dobrych wiadomości!
@aniaAsia222 wow! Pierwszy raz zobaczysz swoją kruszynke! Trzymamy kciuki za dobre informacje!
@goffa13 pięknego przyrostu!
@Olusja1987 przytul dwa kropki z całej siły i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
@Oczekiwanie2017 pewnie będziesz powtarzać bete. Powodzenia! Trzymamy mocno kciuki
@dżoasia udanego pierwszego dnia w pracy! Nie przemeczaj się jeszcze!
Miłego dnia Kobity moje kochane
O matko faktycznie jest nas trochę dzisiaj. [emoji3] Ale to dobrze niech sie dzieje [emoji3].
Dziewczyny szalejcie dzisiaj i zasypcie nas samymi dobrymi informacjami.
Ja mogę zacząć co prawda nie jest to aż takie mega pozytywne, w sobotę robiłam badania
Homocysteina spadła o ponad 4 i mam 11,36 - mam nadzieje ze to nie za wysoko i lekarz pozwoli mi podchodzić do crio. Opłacało sie jedzenie buraków [emoji3]
TSH tez super bo 2.
Jutro wizyta i wszystko bedzie wiadomo! Oby endo było ładne i listopad jest mój!!!! Tak sie nastawiam.
Teraz przedemna wybór 5 dniowy czy 3 dniowy?
Jak radzicie?
Z mojego doswiadczenia 2 dniowy ze mna nie zostal 5dniowy tak wiec ja bym brala 5cioO matko faktycznie jest nas trochę dzisiaj. [emoji3] Ale to dobrze niech sie dzieje [emoji3].
Dziewczyny szalejcie dzisiaj i zasypcie nas samymi dobrymi informacjami.
Ja mogę zacząć co prawda nie jest to aż takie mega pozytywne, w sobotę robiłam badania
Homocysteina spadła o ponad 4 i mam 11,36 - mam nadzieje ze to nie za wysoko i lekarz pozwoli mi podchodzić do crio. Opłacało sie jedzenie buraków [emoji3]
TSH tez super bo 2.
Jutro wizyta i wszystko bedzie wiadomo! Oby endo było ładne i listopad jest mój!!!! Tak sie nastawiam.
Teraz przedemna wybór 5 dniowy czy 3 dniowy?
Jak radzicie?
reklama
hope322
Dokladnie jeszcze @marg88 miala betowac, kciukasyI @marg88 chyba też coś wspominała o poniedzialku. Za Nią i @walczaca o szczescie też kciuki jeśli się zdecydujecie
Podziel się: