reklama
Trzymamy kciuki, ja punkcję miałam 16.10. Miałam tym razem szczęście bo z 5 komórek 4 byly dobre. Transfer z dwoma zarodkami miałam 18.10 . Dwa zostały nam jeszcze. My niestety za wszystko płacimy 100% i to nasze ostatnie podejscie.Staram sie być spokojna. Chodzę na spacery, odpoczywałam. Od dziś zaczęłam funkcjonować, byłam na wykładach a jutro wracam do pracy. Muszę coś robić do 30.10. Boje się kolejnego rozczarowania.
Trzymamy kciuki, ja punkcję miałam 16.10. Miałam tym razem szczęście bo z 5 komórek 4 byly dobre. Transfer z dwoma zarodkami miałam 18.10 . Dwa zostały nam jeszcze. My niestety za wszystko płacimy 100% i to nasze ostatnie podejscie.Staram sie być spokojna. Chodzę na spacery, odpoczywałam. Od dziś zaczęłam funkcjonować, byłam na wykładach a jutro wracam do pracy. Muszę coś robić do 30.10. Boje się kolejnego rozczarowania.
Trzymam kciuki !!!!
Dziewczyny ja 13.10 miałam punkcję a 16.10 transfer jednego zarodka 3 dniowego.Napiszcie proszę kiedy najwcześniej wykonać test np,sikacza ? Bo lekarz kazał bete robić dopiero 14 dni po transferze ale same rozumiecie ze nie jestem w stanie wytrzymać jeszcze tygodnia,ja juz wariuje i się martwie,bo bule brzucha i jajników mam jak na @
Aguleczka 29 mi lekarz mówił że po punkcji mogą występować bóle podbrzusza do 10 dni. Też mam bóle jak na okres i przyzwyczaiłam się do nich . Nie biorę żadnych tabletek przeciwbólowych , tylko wszystkie przepisane przez lekarza, luteinę, dufaston , witaminy itd ,itd. Sikacza sobie podaruje. Ostatnio strasznie dużo mnie to kosztowalo a nerwy nie wskazane w naszym przypadku.
Dziewczynki ja jutro już wracam do pracy... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce... Powrót do szarej rzeczywistości...
Hej,Ja nie mogłam sie doczekać powrotu...przynajmniej nie walę beksy a nie lubię Ile trzeba czekac na okres po ciąży biochemicznej?-no kogo mam spytac jak nie Cię?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
ja miałam niziutkie wartości i w sumie beta spadła zanim jeszcze odstawiłam leki. @ przyszła jakoś po 2-4dniachHej,Ja nie mogłam sie doczekać powrotu...przynajmniej nie walę beksy a nie lubię Ile trzeba czekac na okres po ciąży biochemicznej?-no kogo mam spytac jak nie Cię?
A ja jakoś nie mogę się zebrać na powrót... Zawsze stawiam sobie wysoko poprzeczkę a teraz się czuję jak człowiek porażka ;( Wolałam zacisze własnego łóżka
Podziel się: