reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymamy kciuki, ja punkcję miałam 16.10. Miałam tym razem szczęście bo z 5 komórek 4 byly dobre. Transfer z dwoma zarodkami miałam 18.10 . Dwa zostały nam jeszcze. My niestety za wszystko płacimy 100% i to nasze ostatnie podejscie.Staram sie być spokojna. Chodzę na spacery, odpoczywałam. Od dziś zaczęłam funkcjonować, byłam na wykładach a jutro wracam do pracy. Muszę coś robić do 30.10. Boje się kolejnego rozczarowania.

Trzymamy kciuki, ja punkcję miałam 16.10. Miałam tym razem szczęście bo z 5 komórek 4 byly dobre. Transfer z dwoma zarodkami miałam 18.10 . Dwa zostały nam jeszcze. My niestety za wszystko płacimy 100% i to nasze ostatnie podejscie.Staram sie być spokojna. Chodzę na spacery, odpoczywałam. Od dziś zaczęłam funkcjonować, byłam na wykładach a jutro wracam do pracy. Muszę coś robić do 30.10. Boje się kolejnego rozczarowania.

Trzymam kciuki :)!!!!

Dziewczyny ja 13.10 miałam punkcję a 16.10 transfer jednego zarodka 3 dniowego.Napiszcie proszę kiedy najwcześniej wykonać test np,sikacza ? Bo lekarz kazał bete robić dopiero 14 dni po transferze ale same rozumiecie ze nie jestem w stanie wytrzymać jeszcze tygodnia,ja juz wariuje i się martwie,bo bule brzucha i jajników mam jak na @ :(

Aguleczka 29 mi lekarz mówił że po punkcji mogą występować bóle podbrzusza do 10 dni. Też mam bóle jak na okres i przyzwyczaiłam się do nich . Nie biorę żadnych tabletek przeciwbólowych , tylko wszystkie przepisane przez lekarza, luteinę, dufaston , witaminy itd ,itd. Sikacza sobie podaruje. Ostatnio strasznie dużo mnie to kosztowalo a nerwy nie wskazane w naszym przypadku.

reklama
Hej,Ja nie mogłam sie doczekać powrotu...przynajmniej nie walę beksy a nie lubię:( Ile trzeba czekac na okres po ciąży biochemicznej?-no kogo mam spytac jak nie Cię? :)
ja miałam niziutkie wartości i w sumie beta spadła zanim jeszcze odstawiłam leki. @ przyszła jakoś po 2-4dniach :)
A ja jakoś nie mogę się zebrać na powrót... Zawsze stawiam sobie wysoko poprzeczkę a teraz się czuję jak człowiek porażka ;( Wolałam zacisze własnego łóżka :p

Do góry