reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć! Podczytuje Was już od długiego czasu ale dopiero teraz zaczęłam odczuwać potrzebę ujawnienia się. Jestem z wątku o iui ale niestety w naszym przypadku nie przyniosły one skutku, wiec postanowiliśmy zrobić krok dalej. Mam do Was pytanie. Zaczęłam się przygotowywać do mojej pierwszej procedury i chciałam zapytać jakie witaminy można brać, żeby jak najlepiej przygotować organizm do ivf? Podejście planujemy na styczeń wiec uważam ze to jest najlepszy czas, żeby zacząć suplementację. Byłabym wdzięczna za odp i pozdrawiam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

0

Załączniki

• V__24A0(1).png
    V__24A0(1).png
    40 KB · Wyświetleń: 341
Ostatnia edycja:
Pomyśl że aż dwa Ci zostały to naprawdę wielkie szczęście mieć jeszcze jakieś.
Mi lekarz mówił kiedyś że za pierwszym razem lepiej jeden a jak się nie uda to na drugiej próbie już dwa.
U mnie się też tak złożyło bo nie miałam wyjścia... za pierwszym razem miałam tylko jeden teraz tylko dwa. Zero dodatkowych ale muszę wierzyć że te dwa kropki które wzięłam dziś do domu już zostaną ze mną.
Też tak chciałam na pierwszy raz jeden to mnie dupek przekonał i żałuję . Na pierwszy raz zawsze bierze się jeden chociażby po to by zobaczyć jak kobieta zareaguje na leczenie i przebieg procedury. Teraz nie wiem czy brac ostatnie dwa czy jeden by zostawić sobie jeszcze jeden w razie w.

Dziewczyny nie wiem czy sama sobie to wykrakalam,ale zobaczylam niewielkie plamki krwi na wkladce... 7 dpt :/ planuje zwiekszyc dawko progesteronu. Tylko mizecie mi powiedziec czy mam brac go czesciej czy nadal trzy razy dziennie a tylko dawki wieksze??
Biore 3 x 1 100 dowcipnie i 3 x 2 50 podjezykowo... Boże błagam aby to była późna implantacja... na @ to zdecydowanie za wczesnie :-(

Też tak chciałam na pierwszy raz jeden to mnie dupek przekonał i żałuję . Na pierwszy raz zawsze bierze się jeden chociażby po to by zobaczyć jak kobieta zareaguje na leczenie i przebieg procedury. Teraz nie wiem czy brac ostatnie dwa czy jeden by zostawić sobie jeszcze jeden w razie w.
Dodam że skończyło się u mnie za pierwszym razem ciąża biochemiczna. Więc teraz nie wiem co zrobić. Będę miała nowe leki i nowe dawki.

Dziewczyny nie wiem czy sama sobie to wykrakalam,ale zobaczylam niewielkie plamki krwi na wkladce... 7 dpt :/ planuje zwiekszyc dawko progesteronu. Tylko mizecie mi powiedziec czy mam brac go czesciej czy nadal trzy razy dziennie a tylko dawki wieksze??
Biore 3 x 1 100 dowcipnie i 3 x 2 50 podjezykowo... Boże błagam aby to była późna implantacja... na @ to zdecydowanie za wczesnie :-(
Ja mam brać 3x2 dopochwowo 100 i mam duphaston 3x1. Zrob jutro sikacza to już 8dpt bo się zamęczysz a tak będziesz wiedziała. I możesz reagować i pisać do lekarza i może jeszcze inne leki włączy

reklama
Ja mam brać 3x2 dopochwowo 100 i mam duphaston 3x1. Zrob jutro sikacza to już 8dpt bo się zamęczysz a tak będziesz wiedziała. I możesz reagować i pisać do lekarza i może jeszcze inne leki włączy
To w sumie tez masz 600, jak ja. Wzielam dzis dodatkowo na wieczor jedna dawke podjezykowo. No pomyśle o tym sikaczu,ale jezeli to plamienie implantacyjne to ciut za wczesnie na test... :/

Do góry