reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
elala - witaj kochana. Co u Ciebie? Jak samopoczucie?

A dziekuje jakos se zyje w tym moim angielskim swiecie. Pogoda raczej sklania do deprechy i codziennego uzalania sie nad soba ale poki co z malymi wyjatkami sie trzymam. I nie moge sie doczekac kiedy po mije sniezyneczki sie wybierzemy. Maz staje na uszach aby zapelnic kazda minutke mojegao zycia.
A jak tam Twoje malenstwo. Trzymam kciuki za scanik. Wyobrazam sobie jaka to musi byc nerwowa. I spodziewam sie ze juz przez kolejne 9 miesiecy bedziesz po kilka razy sprawdzala wyniki aby upewnic sie ze wszystko w porzadku. Trzymaj (-cie) sie mocniutko.

eeeeeeee kaszel mam taki ze az mnie brzuch poli wcale sie nieodrywa az zyc mi sie niechce lecze sie jak moge.mloda tez kaszle jej sie odrywa ale znowu az tak ze wymiotuje dobrze ze temperartury niemamy tylko kaszel nas meczy kosci mnie strasznie bola a tutaj co troche cos i musze lazic po domu :-:)-(

Onlyone - GRATULUJE!!!!!!

Lasttime - jakie lanko za co???? od tygodnia w domu siedzę na zwolnieniu nic nie robię bo mi sie nie chce a ty mnie bić chcesz??? Dzisiaj wracam do pracy, ale raczej sie nie narobię.

Anioleczek - czekam na twoja piękna betke.

Kaska - kuruj sie, pij syrop z cebuli i czosnku

gienek - a ty gdzie sie podzialas??? Jak sie czujesz?

Onlyone ja również gratuluję. Piękny wynik:)

Last time nie szaleję z ubrankami. tylko jedno mam takie śliczne malutkie i w dodatku zielone więc uniwersalne. Nie będę więcej kupowała:) na razie

wyniki po 15 mają być wiec jak wrócę, to na pewno wam napiszę co i jak :)
Ale mnie coś muli:( miałam tak ą ochotę na jajka a jak je zjadłam to potem zaczęło mi być niedobrze i tak mi jest nadal...:(

reklama
Last time jak dobrze,że wróciłaś:tak: wszystko będzie dobrze na twoim jutrzejszym USG,ale wiem jakie to nerwy,bo też przez to przechodziłam i cały czas trzęsę się przed każdą wizytą. Czekam jutro na pozytywne wieści, myślami będę z Tobą!! U mnie tak jakby lepiej-to okropne napięcie zeszło mi z brzucha,więc liczę że wszystko jest na dobrej drodze, oczywiście pobolewa mnie brzuszek,ale jest już dużo lepiej:tak:
Onlyone WOW gratulacje!!Czyżby to były bliźniaki?;-)
Aniołeczek czekamy na wynik razem z Tobą i trzymamy kciuki!!
Joweg twój opis w miejscu suwaczka jest niesamowity i niezwykle wzruszający, piękna jest miłość jaką siebie darzycie a taka miłość może przezwyciężyć wszystko! Życzę dużo zdrowia dla twojego męża a dla Ciebie wytrwałości.
Marcikuk jak się czujesz kochana?Mam nadzieję,że plamienie już Ci się skończyło.. Kiedy masz wyniki badań maluchów?

Do góry