reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gienek - ciesze sie ze ty lepiej. Bolem brzucha se nie martw za bardzo wiekszosc z nas ma takie. Teraz masz jakos wizyte w czwrtek z tego co kojarze prawda? Mam nadzieje ze napiszesz nam tu dobre wiesci ze po krwiaku nie ma sladu.
Ja sie czuje w miare dobrze. Apetyt wrocil i jestem ciagle glodna, spac nadal moge non stop. Plamienia nie ma. Caly czas jednak ten sluz taki zabrawiony na ni to szaro ni brazowo. Najwazniejsze ze swiezej krwi nie ma. Za dwa tygodnie kolejne podgladanie. A na wyniki czeka sie do 10 dni, przypuszczam ze w tym tygodniu przyjda.

reklama
Marcikuk ja również się cieszę,że u Ciebie lepiej, jednak parę dni w domku pomaga zregenerować organizm. Ten śluz to może przekrwienie śluzówki, w ciąży wszystko jest obrzmiałe-tam w środku też! Ja o dziwo dzisiaj nie zwymiotowałam rano i miałam apetyt na śniadanie,więc może będzie lepiej z tymi mdłościami:tak: Mam nadzieję,że w czwartek będę miała same dobre wiadomości i wyniki Twoich dzidziusiów też będą super! Czy ty już znasz płeć? Ja mam ostatnio jakieś koszmarne sny..to chyba jest normalne w ciąży;-)

gienek - właśnie się miałam pytać jak twoje mdlosci bo pamiętam ze ostatnio przytulałaś kibelek. Ze sluzuwki mam inne to wiem bo mam uczucie mokrości ciągle. Na poczatku to mi sie wydawalo ze krew leci ale teraz juz sie przyzwyczailam. I dzidzia ktoras uciska mi na pecherz bo masakra jakas zazwyczaj miaklam dobre zwieracze a teraz cochwila robie wyciecki na siusiu. Ale prawie nic nie wypływa. Co do płci to ja nadal nie wiem co we mnie siedzi. Moze będzie coś widać za dwa tygodnie.
Co do snow to nie wiem, Dziecie raz mi sie snilo tylko a tak to inne glupoty. Ostatnio np mnie porwano. Maz sie pytal gdzie mnie wywieli ale obudzialm sie jak mnie ciagali do samochodu. Za duzo filmow kryminalnych sie naogladalam na tym wolnym.

lolitka...ja biore encorton, moglabym jutro postarac sie wyrwac recepte, ale nie wiem czy mi sie uda, bo ostatnio tez bralam, moglabym ew sklamac, ze zgubilam...ale powiedz mi kochana po co ci ten lek?

miliaa
- jutro wizyta. Na którą godzinę jesteś umówiona? Jak się miewają twoje pęcherzyki,jajniki dokazują coraz bardziej? ;))) Trzymam za Ciebie kciukasy :)))
no jutro wielki dzien i moj i twoj, takze same dobroci prosze, bez zlych wiesci!! a ja sobie kochana pęcznieje, dokazuja, dokazuja moje jajniczki ale spoko...niech dokazuja, tylko niech mi produkuja same dobre jajka! o!:tak:
ja za twoja wizyte jutro tez zaciskam mocno!! &&&& ja mam o 14 krew a o 15 wizyte,a ty?

kochane powiedzce mi czy to normalne, ze ja mam dzis sluz plodny? bialko kurze to przy tym malo:tak: nie wiem czy tak powinno byc, boje sie, ze moze to jajko ktores peklo...:zawstydzona/y: wiem, ze moze to glupie, ale ja ciagle cos u siebie obserwuje:happy:

dziękuję bardzo dziewczyny:)

miliaa i last time- za was jutro kciukaski mocno zaciśnięte...

Ja to na pierwszy scan mam iść jak beta będzie 25 000 ale myślę, że nic się nie stanie jak pójdę z tydzień później bo teraz wszystko na raz: ostatni egzamin, poprawka tego co nie zdałam no i obrona...
Jak myślicie mogę poczekać z tą 1 wizytą i usg do początku lipca??

reklama
Do góry