reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Już po. Leżymy sobie ja i dwa kropki. Pani embriolog powiedziała że ten pierwszy jest naprawdę super. Drugi słabszy ale też dobry tylko on się później "obudził" więc później zaczął też dzielić. Mam nadzieję że co źle się zaczyna to dobrze się kończy. Bo dziś nawet z wbiciem weflonu był problem. Trzy próby.
No to git! Trzymam kciuki w takim razie, a masz dokładnie informację jakiej był klasy, czy póki co tylko to co Ci embriolog powiedziała?
Przytul je mocno i nie puszczaj!! :-D

reklama
Kurde myślałam,że uspokoiło się u Ciebie i możesz troszkę odsapnąć. No nic, w takim razie czekamy na usg i trzymam cały czas za Was kciuki :-D
@Pixie_Dixie a u Ciebie to już chyba tak gdzieś po 12 dpt pojawiły się te plamienia, co??

Chyba 18 dpt jak dobrze pamietam i tak sie ciągnie dalej [emoji29]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Oczywiście że trzeba. Zgodnie z nowym prawem za zwykłą kopię max 30 gr za stronę za odpis dokumentacji max 8 zł za stronę.
28.
1. Za udostępnienie dokumentacji medycznej w sposób określony w art. 27 ust. 1 pkt 2 i 5 oraz w ust. 3podmiot udzielający świadczeń zdrowotnych może pobierać opłatę.

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po. Leżymy sobie ja i dwa kropki. Pani embriolog powiedziała że ten pierwszy jest naprawdę super. Drugi słabszy ale też dobry tylko on się później "obudził" więc później zaczął też dzielić. Mam nadzieję że co źle się zaczyna to dobrze się kończy. Bo dziś nawet z wbiciem weflonu był problem. Trzy próby.
kochana trzymam za ciebie kciuki.. napewno sie uda :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super kochana trzymam mocno kciuki za wasza trojeczke :*

Na razie wciąż sobie leżymy pod kroplówką mam nadzieję że ona nam ładnie pomaga zostać razem i że macica spokojnie przytuli kropki i już ich nie puści. Za 10 dni bytujemy z tych nerwów nawet nie zapytałam o klasę zarodków i wiem tylko że jeden był cytując bardzo ładny drugi słabszy ale też dobrej jakości. W sumie kropusie są bardzo młodziutkie bo jeden ma drugą dobę a drugi nie wiem w sumie ile później był zapładniany więc jeszcze większe maleństwo.
U Mamy im będzie najlepiej :-)
Już za 10 dni przy dwudniowych Kropkach?? No to szybko Wam minie :-D

reklama
Do góry