reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

My to zawsze razem. To pierwsza wizyta kiedy jade sama, nie liczac nawet kliniki. Wszedzie ze mna jezdzi. Razem jestesmy prawie 8 lat a oddzielnie bylismy do tej pory tylko 3 dni. Strasznie tesknie za nim i taka jakas czuje sie malo bezpieczna. W niedziele juz wraca takze dlugo moja samotnosc nie potrwa :p
Mogę pojechać z Tobą [emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde dziewczyny miałam mieć transfer o 9:30 a od 9:00 tą kroplówkę. Jest już prawie 10:00 i dalej siedzę na poczekalni :( zaczynam się bać o moje kropki bo nic mi nikt tu nie mówi :(
Takie duże opóźnienie...? Ehhh... znowu Cię niepotrzebnie stresują :/ MoKa ja Ciebie podziwiam,że Ty ich tam jeszcze wszystkich nie rozniosłaś!! ;-)

Kurde dziewczyny miałam mieć transfer o 9:30 a od 9:00 tą kroplówkę. Jest już prawie 10:00 i dalej siedzę na poczekalni :( zaczynam się bać o moje kropki bo nic mi nikt tu nie mówi :(

Jeszcze przed samym transferem tak Cię stresuja. :crazy: Mam nadzieję ze powiedzenie "Nie ważne jak się zaczyna tylko jak się kończy" sprawdzi się w 100%.

Już po. Leżymy sobie ja i dwa kropki. Pani embriolog powiedziała że ten pierwszy jest naprawdę super. Drugi słabszy ale też dobry tylko on się później "obudził" więc później zaczął też dzielić. Mam nadzieję że co źle się zaczyna to dobrze się kończy. Bo dziś nawet z wbiciem weflonu był problem. Trzy próby.

Wracajcie do domku we czwórkę i tak już niech zostanie na zawsze :).

Samopoczucie średnie, niestety plamienia cały czas są, raz mocniej raz słabiej, mam tylko nadzieje, ze maluszek dalej ze mna jest.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Kurde myślałam,że uspokoiło się u Ciebie i możesz troszkę odsapnąć. No nic, w takim razie czekamy na usg i trzymam cały czas za Was kciuki :-D
@Pixie_Dixie a u Ciebie to już chyba tak gdzieś po 12 dpt pojawiły się te plamienia, co??

reklama
Już po. Leżymy sobie ja i dwa kropki. Pani embriolog powiedziała że ten pierwszy jest naprawdę super. Drugi słabszy ale też dobry tylko on się później "obudził" więc później zaczął też dzielić. Mam nadzieję że co źle się zaczyna to dobrze się kończy. Bo dziś nawet z wbiciem weflonu był problem. Trzy próby.
No to ściskaj nóżki i trzymaj kropki przez 9 miesięcy!!!!
Jeszcze sie nie załamuj. Sikaniec to sikaniec. Czekamy do poniedziałku i wierzymy. Do końca trzeba wierzyć chociaż wiem jak to trudno.[emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam kochana się czujecie!? Jak dzieciaczki!? Cieplutko im u mamusi to zrobiły fałszywy alarm i teraz się jeszcze relaksują w brzuszku!! A nasz skurcze jeszcze!? Ja w nocy miałam kilka razy taki ból jak na okres w krzyżu... A twardnienia trochę mniejsze mam!!!
Dziękuję @walczaca o szczescie :). zdecydowałam ze idę dziś pobrać krew. Wynik pewnie po południu ale obiecałam że poczekam z odczytaniem wyników na powrót Męża z pracy.
@MoKa - niech ten transfer da Ci szczęście i zapomnienie o wszystkim co złego Cię spotkało.
@hope322 - udanego podglądu przed crio.
A reszcie - udanego, spokojnego dnia :)
Lecisz do kliniki na bete!?! Kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry