reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

on przed zlecaniem ana, v-leidena itp mi mówił, że jak coś z tego wyjdzie nie tak to się czymś podleczymy i dopiero transfer - czyli może i jakieś tam pojęcie ma, a przed transferem powiedział, że accofil tak czy siak prewencyjnie poda. Tylko z immunoglobulinami potem wyskoczył tak z dupy - ta moja gin też stwierdziła, że to było takie działanie merkantylne z jego strony...
nie bronię go ale może on faktycznie chciał dobrze...
Tylko do tego accofilu tez musza byc konkretne wskazania. Mi pasnik zabronil

reklama
Tak tak helicobacter tez zrobie. Ale nad lct sie zastanowie bo ja nie bylam nigdy w ciazy wiec nie poronilam. A jesli sie nie myle to to badanie robi sie przy poronieniach. Jesli nie to niech mnie ktos z bledu wyproeadzi bardziej doswiadczony w badaniach immuno
aa, to aż tak się nie znam - ja tylko udaję :D
a co z tym genetykiem?

aa, to aż tak się nie znam - ja tylko udaję :D
a co z tym genetykiem?
Genetyka mam 22 listopada i mamy zamiar zronic ostatnie juz chyba badanie cftr na mukowiscydoze chyba ze cos jeszcze lekarka wymysli. Gdybym nie miala przymusowej przerwy i nie musiala zbierac lekow i kasy na procedure pewnie zrobilabym wsztstko prywatnie ale w takim ukladzie szkoda mi kasy a skladki za cos place wiec jesli moga to niech robia mi badania za frico :)
Sproboj tez jak nie uda ci sie dostac to nie zrobisz badan narazie ale i tak jestes 3 miesiace w zawieszeniu wiec uwazam ze warto sprobowac. Ja nie rejestrowalam sie przez rejestracje tylko poprosilam o numer do gabinetu i rozmawialam z lekarka powiedzialam jesj ze podchodze do ivf i juz raz sie nie udalo mialam termin za niecale 1.5 miesiaca a po miesiacu wyniki kariotypu i mutacji ukladu krzepniecia

reklama
Do góry