reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A widzisz moja koleżanka wszystko oczyszczane w szpitalu i w terminie mówi że dostała ale jak czytałam na internecie to różnie niektóre dziewczyny mówią że nawet 2 miesiące czekały ale to pewnie kwestia tego jak wysoka betę miały ja miałam pod koniec ponad 15 tys

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ja dzień przed zabiegiem miałam 2670 i była już w stadium spadkowym, bo wcześniej mialam 2998. Może w poniedziałek pójdę sprawdzić jak się sprawy mają :) dzięki za odp

reklama
ja dzień przed zabiegiem miałam 2670 i była już w stadium spadkowym, bo wcześniej mialam 2998. Może w poniedziałek pójdę sprawdzić jak się sprawy mają :) dzięki za odp
Ja przy ciazy pozamacicznej i wycieciu jajowodow sprawdzalam bete mniej wiecej raz w tygodniu, bo tak zlecil lekarz. Moze to inna sytuacja, bo domyslam sie, ze musieli miec pewnosc, ze dobry jajowod usuneli hehe ale mysle, ze takie badanie jest wskazane, bo bedziesz wiedziala na 100% jak poszedl zabieg i kiedy mniej wiecej mozesz spodziewac sie @.

@misis188 to gdzie chodzisz do dr G jak nie do Gyncentrum?

@MoKa dobrze ze pojdziesz do G. Traktuj go po prostu jak szalonego troche zdziwaczalego naukowca. Ja tak do niego podchodze. Nie wymagam od niego empatii i milych slow. Musisz tak do tego podejsc. Wiem ze wolalabys byc pocieszana i mobilizowana do walki przez lekarza. Tez bym wolala. Ale my Cie tu bedziemy mobilizowac. A dr G niech rozpisze dobra stymulacje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko ja będę musiała wrócić do pracy a tam psychicznie nie dam rady :( Ostatnio pomogło mi tylko to, że praktycznie od razu po nieudanym transferze (na który czekałam dwa miesiące) od razu mogłam podejść do stymulacji a teraz jak będę musiała odczekać to oszaleję.
jeśli w pracy masz dodatkowy stres to może warto poszukać czegoś innego? ja bym sfiksowała jakbym wszystkich wkoło jeszcze nie lubiła. W pracy choć czasem są różne sytuacje to przeważnie mamy spoko atmosferę i robimy sobie jajca :) ale mam fizyczną pracę i dzięki temu też zero bezpośredniego kontaktu z klientem, co bardzo sobie cenię ;)

kochana a może jakaś wizyta u genetyka?? nie wiem co mogłabyś zbadać, żeby znaleźć przyczynę ;/ musisz jakoś to przetrwać, czekanie jest okropne ale musisz zająć głowę czymś innym, może poczytaj książki? może to głupie ale ja sobie znalazłam niezły czasozjadacz i gram w farme na fb :p durnota, ale czas przy niej strasznie zapierdziela i dzień za dniem leci jak szalony :) a jak czekam aż mi coś wyrośnie to czytam książki, piszę tu głupoty na forum i jakoś daję radę ;) może też ci się przyda takie odmóżdzenie?
Jakbym czytała o sobie. Tylko ja gram w Farmerame :)

reklama
Dziewczyny a znacie jakiś specjalistów właśnie którzy są w stanie powiedzieć dlaczego komórki rozwijają się nieprawidłowo i coś zaradzić?
Czy oni teraz będą mi kazali czekać trzy miesiące przed kolejną stymulacją? Przecież ja tego psychicznie nie przeżyję.
Ja mialam miesiac przerwy miedzy stymulacjami wiec moze nie beda Ci kazali tyle czekac

Do góry