dżoasia
Fanka BB :)
praca jest jak autobus - nie ta to następna. Jeśli myślisz, że te 1,5 miesiąca jesteś w stanie poczekać to ok, ale bez przesady - w końcu mamy teraz rekordowo niskie bezrobocieJa miałam teraz taka sytuacje bo aby podejść do kolejnej procedury muszę usunąć migdały bo ciągle choruje a żeby usunąć migdały musiałam usunąć zęba i teraz jestem na L4 bo mam stan zapalny po usunięciu zęba a termin usunięcia migdałów wstępnie mam na 2.11 ale już w pracy dali mi do zrozumienia żebym termin zmieniła bo za dużo tych zwolnień a to dla mnie oznacza że zamiast zacząć przygotowanie do kolejnego transferu zamiast w grudniu muszę przesunąć na koniec stycznia co mnie załamuje ale pracuje w banku gdzie stres jest na porządku dziennym i po każdym transferze biorę minimum 2 tygodnie zwolnienia a ostatnio nawet pomyślałam że dobrze jest wziąć tydzień przed aby się zrelaksować... Boję się że mnie zwolnia przez te L4
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
tak szczerze to ja się nie przejmuję - w ciągu roku miałam 4x l4, łącznie 12 tygodni będzie czyli 3 miesiące, i też zamiast l4 po punkcji i transferach urlop, fakt, miałam sporo zaległego z tamtego roku ale wychodzi na to że nie było mnie łącznie przez 16 tygodni w ciągu ostatniego roku... do tego cały czas jakieś wcześniejsze urywanie sie lub spóźnianie... jednym słowem mamy z tym przewalone, ale już nie patrzę na to co robię, pracę jakąś w razie czegoś znajdę, choćby w biedro na kasie - jakis czas przekoczuję, jeśli by do tego musiało dojść