To dużo lekarzy zabraknie na tym świecie... bo zrobię podobnie... Ale zrobią nas niepoczytalne i ze po lekach zwariowałyśmy ...więc najwyżej p sychiatryk na kilka miesięcyJeśli nie zamorduje doktorka i zobaczycie mnie w TVN uwaga.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jakby byli tacy troskliwi, to powinni druknąć jakąs broszurkę z konkretnymi info - ja u siebie w klinice jakąś książeczke dostałam, ale zamiast czegoś ciekawego w nim to sie tylko statystykami chwalą. Wystarczy ruszyć łepetyną, raczej tylko by sobie czymś takim ułatwili robotę. Na pewno by im to nie zaszkodziło, bo tych info jest pełno w internetach, my niepotrzebnie tylko w nich błądzimy i przez to jesteśmy takie "ciemne" na początku!! Mogłoby to być dokładnym opisem potrzebnych badań, zabiegów, procedur, protokołów i tego co się dzieje w labo - łącznie z klasyfikacją zarodków. A i nie zaszkodziły by porady psychologa. Taką książeczką mógłby wziąć na wizycie, pozakreślać te rzeczy które dotyczą poszczególnej pary i wszystko jasne!Pewnie masz rację mój lekarz nic mi nie tłumaczy ale go rozumiem bo ona ma tyle pacjentów że jakby miał wszystkim tłumaczyć to 3 razy mniej osób by przyjął ale za to jest Pani embriolog która cierpliwie tłumaczy wszystko każdemu tylko ciężko się do niej dodzwonić [emoji2]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Nie słyszałam o takim programie ale powiem ci tak jak usłyszałam że u mnie chcą rozmrozić tylko jeden to wpadłam w panikę co będzie jak się nie uda ale mój strach był nie potrzebny bo poszło wszystko dobrze była to piękna blastka 4aa a skończyło się ciąża biochemiczną niestety nawet dobre rozmrożenie nie gwarantuje niczego ale z tego co wiem rzadko się zdarza by coś poszło nie tak gdy chodzi o rozmrożenieOgólnie było 12 komórek.
Zaplodnilo się 10.
Dwa mi podano
Dwa zamrozili.
6 zostawiono do 5 doby, nie dotrwal żaden .
Podchodzę do programu ż gwarancja 3 wysokiej klasy zarodków ale tak naprawdę o ich klasie nie wiem nic czarna magia.
To akurat pewnie jak my wszystkie ale powiedziałam sobie że choćbym musiała pożyczać na całą procedurę od rodziców to w styczniu podejdęDługów mam tyle że lepiej nie mówić.
dżoasia
Musisz dokładnie dopytać, bo może sie okazać, że to jest ryzyko które podejmujecie - zarodki juz masz, ale jeśli się nie rozmrożą, to już nie ich wina. Oczywiście tak się naprawdę bardzo rzadko zdarza - mi mówili, że 99.9% rozmraża się prawidłowo. A u was macie nasienie męża? Badania ok?Mam pytanie. Klinika gwarantuje mi 3 zarodki. Dwa mi podano i dwa zostały bo w sumie miałam 4. A jesli żaden z 2 się nie rozmrozi prawidłowo to co wtedy skoro jeden jeszcze mi się należy wg. Umowy ?
Majtunia
Hahaha i to jest coś!!!!To dużo lekarzy zabraknie na tym świecie... bo zrobię podobnie... Ale zrobią nas niepoczytalne i ze po lekach zwariowałyśmy ...więc najwyżej p sychiatryk na kilka miesięcy
dżoasia
Jeśli nie zamorduje doktorka i zobaczycie mnie w TVN uwaga.
i jeszcze tak to odwrócimy, że to lekarz pośmiertnie zostanie aresztowanyTo wtedy będziemy stać tam razem z tobą i cie bronić [emoji2]
No to może same takie stworzymy i opatentujemy myślę że mogłoby z tego wyjść coś fajnego [emoji12]Jakby byli tacy troskliwi, to powinni druknąć jakąs broszurkę z konkretnymi info - ja u siebie w klinice jakąś książeczke dostałam, ale zamiast czegoś ciekawego w nim to sie tylko statystykami chwalą. Wystarczy ruszyć łepetyną, raczej tylko by sobie czymś takim ułatwili robotę. Na pewno by im to nie zaszkodziło, bo tych info jest pełno w internetach, my niepotrzebnie tylko w nich błądzimy i przez to jesteśmy takie "ciemne" na początku!! Mogłoby sie to składać z dokładnym opisem potrzebnych badań, zabiegów, procedur, protokołów i tego co się dzieje w labo - łącznie z klasyfikacją zarodków. A i nie zaszkodziły by porady psychologa. Taką książeczką mógłby wziąć na wizycie, pozakreślać te rzeczy które dotyczą poszczególnej pary i wszystko jasne!
reklama
Majtunia
i jeszcze tak to odwrócimy, że to lekarz pośmiertnie zostanie aresztowany
Podziel się: