reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A u mnie całą rodziną mówi że marnuje sobie szansę na pracę ciągłym zwolnieniach itp ze ciągle tylko leniuchuje i nic nie robię... Boże jak ja mam ochotę czasami wykrzyczeć prosto z mostu cala prawdę, jak muszę walczyć o dziecko o in vitro, i tych wszystkich bólach lekach i niepokojach. Ale wiem ze nie mogę nie chce aby ktoś wiedział. Wie moja mama, i przyjaciółka która mieszka daleko ale mój mąż też nie wie że ja wtajemniczylam bo by miał pretensje... Ale ja po prostu tego potrzebowałam...

U mnie było gadanie ze JA za dużo o tym myślę... że JA mam blokadę.. i tylko JA a później jak się dowiedzieli ze to u męża jest problem z nasienie to zamknęli gęby. My nikomu nie mówimy ze będziemy podchodzić do in vitro. Taka nasza mała tajemnica =) o tym ze mieliśmy 3 IUI tez nikomu nie mówiliśmy. Są sytuacje ze tez mam ochotę wszystkim wykrzyczeć ze nie maja pojęcia co my przeżywamy ale gryze się w język. .

reklama
Same problemy mamy ... Mnie w nocy brzuch bolał jak na okres i ciągnęły jajniki. Do tego jak przysnelam to po 10 minutach obudziłam się zlana potem. Potem już było ok i dziś nic się nie dzieje. No i teraz się martwię ze cisza i ze te nocne dolegliwości świadczą o tym, że organizm pozbył się Maluszka ...
Bóle brzucha i jajników to norma i nocne poty również... Nie denerwuj się bo to jest bardziej niekorzystne niż te bóle[emoji4] wiem wiem łatwo się mówi a ciężej to zrobić ale spokojnie z pewnością jest wszystko ok [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

wczesniej jak rozmawialismy to zawsze odpowiadał ze chce.. a dzis ta akcja sama jestem zdezorientowana.. :( poki co nie rozmawia ze mna ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To chwilowe nie martw się wszystko się ułoży i to pewnie całkiem szybko trzymam kciuki [emoji4]

U mnie było gadanie ze JA za dużo o tym myślę... że JA mam blokadę.. i tylko JA a później jak się dowiedzieli ze to u męża jest problem z nasienie to zamknęli gęby. My nikomu nie mówimy ze będziemy podchodzić do in vitro. Taka nasza mała tajemnica =) o tym ze mieliśmy 3 IUI tez nikomu nie mówiliśmy. Są sytuacje ze tez mam ochotę wszystkim wykrzyczeć ze nie maja pojęcia co my przeżywamy ale gryze się w język. .
u nas tez nikt nie wie oprucz mojej mamy ..ludzie nie oceniaja itd ale jest ciezko kiedy jest pytanie ' a wy juz 7 lat po slubie i nie zamierzacie miec dzieci' albo dzisiejsza młodziez jest wygodna bo nie chce dzieci... ahh ale tez gryze sie w jezyk co poradzic ..

To chwilowe nie martw się wszystko się ułoży i to pewnie całkiem szybko trzymam kciuki [emoji4]

no mam nadzieje ze chwilowe .. powiem ze gdyby nie wy to chyba by zabrakło mi juz sił na to wszystko .. pomagacie mi bardzo i jestem wdzieczna za słowa otuchy i wsparcia

reklama
Do góry