reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A u mnie całą rodziną mówi że marnuje sobie szansę na pracę ciągłym zwolnieniach itp ze ciągle tylko leniuchuje i nic nie robię... Boże jak ja mam ochotę czasami wykrzyczeć prosto z mostu cala prawdę, jak muszę walczyć o dziecko o in vitro, i tych wszystkich bólach lekach i niepokojach. Ale wiem ze nie mogę nie chce aby ktoś wiedział. Wie moja mama, i przyjaciółka która mieszka daleko ale mój mąż też nie wie że ja wtajemniczylam bo by miał pretensje... Ale ja po prostu tego potrzebowałam...

U mnie było gadanie ze JA za dużo o tym myślę... że JA mam blokadę.. i tylko JA a później jak się dowiedzieli ze to u męża jest problem z nasienie to zamknęli gęby. My nikomu nie mówimy ze będziemy podchodzić do in vitro. Taka nasza mała tajemnica =) o tym ze mieliśmy 3 IUI tez nikomu nie mówiliśmy. Są sytuacje ze tez mam ochotę wszystkim wykrzyczeć ze nie maja pojęcia co my przeżywamy ale gryze się w język. .

reklama
Same problemy mamy ... Mnie w nocy brzuch bolał jak na okres i ciągnęły jajniki. Do tego jak przysnelam to po 10 minutach obudziłam się zlana potem. Potem już było ok i dziś nic się nie dzieje. No i teraz się martwię ze cisza i ze te nocne dolegliwości świadczą o tym, że organizm pozbył się Maluszka ...
Bóle brzucha i jajników to norma i nocne poty również... Nie denerwuj się bo to jest bardziej niekorzystne niż te bóle[emoji4] wiem wiem łatwo się mówi a ciężej to zrobić ale spokojnie z pewnością jest wszystko ok [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

wczesniej jak rozmawialismy to zawsze odpowiadał ze chce.. a dzis ta akcja sama jestem zdezorientowana.. :( poki co nie rozmawia ze mna ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To chwilowe nie martw się wszystko się ułoży i to pewnie całkiem szybko trzymam kciuki [emoji4]

U mnie było gadanie ze JA za dużo o tym myślę... że JA mam blokadę.. i tylko JA a później jak się dowiedzieli ze to u męża jest problem z nasienie to zamknęli gęby. My nikomu nie mówimy ze będziemy podchodzić do in vitro. Taka nasza mała tajemnica =) o tym ze mieliśmy 3 IUI tez nikomu nie mówiliśmy. Są sytuacje ze tez mam ochotę wszystkim wykrzyczeć ze nie maja pojęcia co my przeżywamy ale gryze się w język. .
u nas tez nikt nie wie oprucz mojej mamy ..ludzie nie oceniaja itd ale jest ciezko kiedy jest pytanie ' a wy juz 7 lat po slubie i nie zamierzacie miec dzieci' albo dzisiejsza młodziez jest wygodna bo nie chce dzieci... ahh ale tez gryze sie w jezyk co poradzic ..

To chwilowe nie martw się wszystko się ułoży i to pewnie całkiem szybko trzymam kciuki [emoji4]

no mam nadzieje ze chwilowe .. powiem ze gdyby nie wy to chyba by zabrakło mi juz sił na to wszystko .. pomagacie mi bardzo i jestem wdzieczna za słowa otuchy i wsparcia

reklama
Do góry