Jak my wszystkie tutaj... może byśmy trafiły do jednego psychiatryka... w takim razie pozostaje czekać i myśleć że będzie lepiej... każdy czasami ma gorszy czas...kiedys to działało u nas ..a teraz nawet nie przeczyta no daleko dobrze ze internet jest.. bo tak sama chyba bym oszalała
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej! Pozwólcie że się przyłączę. Musicie ustalić czy oboje jeszcze tego chcecie. Ja tak zrobiłam kiedy Mąż zaczął jakby wszystko bagatelizować. Pomogło. Zresztą sama decyzja o in vitro jest mega trudna. Mi zajęło 2 lata żeby ja podjąć.A może zapytaj się ho otwarcie czy on wogole chce ten transfer ??Może zmianil zdanie... bo przecież jeśli oszczędzisz pieniądze na taki cel a on się wściekł to już dziwne...
Faceci inaczej to przechodzą niż my i ciężko jest zrozumieć zawsze tą drugą stronę... Czasami fajnie jest uciec trochę od codzienności wyjechać nawet na weekend gdzieś żebyście oboje od tego wszystkiego odpocznę... Naprawdę warto nawet jak nie podchodzisz od razu do in vitro a jeżeli nie możecie wyjechać spróbujcie pogadać... Uwierz mi oboje to bardzo przeżywacie tylko każdy na swój sposóbza to ja dzis od rana awantura.. powoli brakuje mi na to wszystko siły i coraz bardziej zastanawiam sie czy brnac dalej w in vitro? M ma ciagle pretensje nawet juz nie wiem o co, a ja ledwo daje rade z tym wszystkim nawet nie ma komu sie wypłakac.. nie wiem co robic juz brak mi pomysłow ..prubuje zrozumien meza ze jest mu ciezko ale przeciez ja tez mam uczucia i tez cierpie nie wiem czy tego nie rozumie czy nie widzi... co myslicie ?Boze jak ja bym chciała z kims pogadac..
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
Fanka BB :)
no zapytałam go czy chce wogole ten transfer czy mam go odwołac ..to odpowiedz ze mam go nie szantarzowac ... rece mi opadły..Hej! Pozwólcie że się przyłączę. Musicie ustalić czy oboje jeszcze tego chcecie. Ja tak zrobiłam kiedy Mąż zaczął jakby wszystko bagatelizować. Pomogło. Zresztą sama decyzja o in vitro jest mega trudna. Mi zajęło 2 lata żeby ja podjąć.
asinka89
no teraz na weekend bylismy na dlugim spacerze po lesie i wszystko było super..az dzisiaj z rana odrazu awantura.. nie wiem dlaczego jestem w szoku.. ja ogolnie unikam kłutni ale dzis to co mi zarzucił bardzo mnie zabolało..Faceci inaczej to przechodzą niż my i ciężko jest zrozumieć zawsze tą drugą stronę... Czasami fajnie jest uciec trochę od codzienności wyjechać nawet na weekend gdzieś żebyście oboje od tego wszystkiego odpocznę... Naprawdę warto nawet jak nie podchodzisz od razu do in vitro a jeżeli nie możecie wyjechać spróbujcie pogadać... Uwierz mi oboje to bardzo przeżywacie tylko każdy na swój sposób
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
@evulek111 @Ilona 88 miłego podgladania dzieciaków i tylko dobrych wiadomości
@Olusja1987 samych pomyślnych wieści na wizycie!
Ja też Wam dziewczyny życzę samych wspaniałych wiadomości .
Oczekiwanie2017
Uwierz że wiem co czujesz,ktory to Twoj transfer??
Ja mam dzis 3 dpt i znowu zaczal bolec mnie brzuch :-( tez sie strasznie zdenerwowalam i przestraszylam. Wzielam nospe i relanium i probuje zasnac.
Same problemy mamy ... Mnie w nocy brzuch bolał jak na okres i ciągnęły jajniki. Do tego jak przysnelam to po 10 minutach obudziłam się zlana potem. Potem już było ok i dziś nic się nie dzieje. No i teraz się martwię ze cisza i ze te nocne dolegliwości świadczą o tym, że organizm pozbył się Maluszka ...
Agnieś191
Po 4 dniach dostałam okresHej dziewczyny mam pytanie jak skończyłam brat tabletki anty w niedziele to kiedy powinna pojawić sie @ bo mamy wtorek a tu cisza tylko jajnik boli
reklama
Podziel się: