reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej[emoji4] ja tez coraz mniej jestem na forum, nie ogarniam juz tylu wpisów [emoji33].
Czujemy sie dobrze, to juz 15t4d płci jeszcze nie znamy[emoji30], wczoraj czesto czulam takie dziwne skrobanie albo jakby babelki pekaly w brzuchu i tak sie zastanawiam czy to nie moja kruszynka tak bryka juz sobie[emoji7]. A jak twoja przeprowadzka? Jak malenka zniosła nowe otoczenie[emoji86]

Tak te babelki motyle fruwajace to pierwsze ruchy!!! Gratulacje, Ja je dopoero czulam w 22 tyg a[emoji16]
Ale czas leci nie za dlugo polmetek;)
Jesli nie prywatnie to plec poznacie mniej wiecej w 22 tyg dopoero przez NHS

Powiem ci ze JuZ dojsc mam wyprowadzek , mam nadZ osiadne tu do emerytury;)
Nicole bardzo divrze zniosla podroz , tak jak sadzilam nic nie rizumie wiec to byl ost dzwonek by moc zmienic kraj

Mi ta str bb tutaj pomogla duchowo w ciazy;) mam tu sentiment I podczytuje Ale tez nie zawsze jestem ..

Nudnych nastepnych tygodni!! Odezwij Sie czasem ,
niestey nieplodnosc byla zarowno 100,200 ...lat temu i bedzue zawsze I jak widzusz zawsze ktos nowy " niestety " tu jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Martwi mnie jeszcze jedna sprawa w trakcie punkcie miałam obniżone żelazo czy to może mieć wpływ na powodzenie? Oczywiście po pierwszej straconej ciąży mocno pracuje nad poziomem żelaza (stwierdzono mi anemia) ale zastanawiam się czy to przy punkcie niskie nie ma wpływu na problem z rozwojem maleństwa

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety nie pomogę, bo nie wiem...

Dziękuje [emoji8]

Tak? U mnie wczoraj był 6t4d

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Sprawdziłam w książęce i to u mnie był 7+1 tc, myślę że nie masz się co martwić [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]serduszko dopiero się rozkręca [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji4] ja tez coraz mniej jestem na forum, nie ogarniam juz tylu wpisów [emoji33].
Czujemy sie dobrze, to juz 15t4d płci jeszcze nie znamy[emoji30], wczoraj czesto czulam takie dziwne skrobanie albo jakby babelki pekaly w brzuchu i tak sie zastanawiam czy to nie moja kruszynka tak bryka juz sobie[emoji7]. A jak twoja przeprowadzka? Jak malenka zniosła nowe otoczenie[emoji86]

To to :) Te babelki to pierwsze ruchy :) Ja jakis tydzien pozniej poczulam juz tak, ze watpliwosci nie bylo [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na zwolnieniach się nie znam, ale ja ciążowe to pewnie bym wzięła dopiero po serduszkowej wizycie. Dobrze masz ze od razu możesz takie pokazać w pracy :)
Ale lekarz mi powiedział, ze takie mi wystawi bo innego nie może po potwierdzonej becie, która prawidłowo przyrasta bo później w razie kontroli to on może mieć kłopoty. :)

Do góry